Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Straszna tragedia:-( i co teraz mąż zrobi???? za miesiąc dzidziusia mieli mieć:--
-
-(
Dziewczyny myślimy tylko o pozytywnych rzeczach!!! Wszystkim awantórnym klientom mówimy NIE!!!!!
i dalej mam tem białawy śluz ale przd @ chyba taki jest nie??
będę was męczyć ile wlezie

jutrem. 
no właśnie czuje się normalnie, oprócz bólu dołu brzucha i prawgo jajnika (chociaż np dziś wciełam pół słoika kwaśnych ogórków i wypiłam tą wodę a potem zagryzłam nektaryną;-)) ale też jakaś taka dziwnie spokojna... nie weim czy rozumiecie o co mi chodzi:-) tzn. nie myślę cały czas czy jestem w ciąży, nie doszukuje się żadnych objawów, bez płaczu myslę o tym, że pewnie w tym m-cu się nie udało, dziś 29 dc a ja nie zrobiłam jeszcze żadnego testu;-) (w poprzednich cyklach o tej porze byłam już po jednej becie i przynajmniej 3 sikaczach;-)) tak więc dziewczyny macie na mnie kojący wpływ:-)
poziomki będzie dobrze:-) twoje dzieciaczki jak widać lubią aurę tajemniczości wokół siebie;-) a propo historię Gabi już znamy, a jak była z Gosią?? tzn.jak się dowiedziałaś o ciąży??:-)