reklama
karolciak22
Fanka BB :)
Straszna tragedia:-( i co teraz mąż zrobi???? za miesiąc dzidziusia mieli mieć:--
-
-(
Dziewczyny myślimy tylko o pozytywnych rzeczach!!! Wszystkim awantórnym klientom mówimy NIE!!!!!
Juz jutro USG
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
ale straszna tragedia:-( wspólczuje całej rodzinie:-(
karolciak no niesstety ostetnimi czsy praca z klientem nie należy do przyjemności bo niekiedy trudno im zrowumic, ze dana firma bądź instytucja to nie ty i ty tylko tam prcujesz!!!! a w jakiem mieście mieszkasz??
poziomki jutro wielki dzień:-) ależ ci zazdroszczę:-)
monooke no to faktycznie masz tych maluchów do wyboru do koloru:-) a udaje ci się ja opanować:-)
u mnie nadal wszelkich objawów brak poza ogromnym bólem podbrzusza (dziś rano to aż miałam problem się wysiusiać tak barzdo mnie bolało) więc ciekawa jestem z czego to jest
i dalej mam tem białawy śluz ale przd @ chyba taki jest nie??
karolciak no niesstety ostetnimi czsy praca z klientem nie należy do przyjemności bo niekiedy trudno im zrowumic, ze dana firma bądź instytucja to nie ty i ty tylko tam prcujesz!!!! a w jakiem mieście mieszkasz??
poziomki jutro wielki dzień:-) ależ ci zazdroszczę:-)
monooke no to faktycznie masz tych maluchów do wyboru do koloru:-) a udaje ci się ja opanować:-)
u mnie nadal wszelkich objawów brak poza ogromnym bólem podbrzusza (dziś rano to aż miałam problem się wysiusiać tak barzdo mnie bolało) więc ciekawa jestem z czego to jest

Wiadomość z ostatniej chwili... dostałam @ .... brzuch mnie boli jak cholera :/
Szkoda, że nie będzie bobaska ale będziemy próbowali dalej :> z drugiej strony ciesze się, że cyk wrócił do normalności (31 dni to prawie normalność)
poziomki jak nas zostawisz tutaj same jak już bedziesz na 10000000000000% pewna ze zafasolkowałaś to Cie znajde i zmusze do powrotu
kami mmmm może to fasolka? a z dzieciaczkami jakos sobie radze
karolciak nie daj sie!
Szkoda, że nie będzie bobaska ale będziemy próbowali dalej :> z drugiej strony ciesze się, że cyk wrócił do normalności (31 dni to prawie normalność)
poziomki jak nas zostawisz tutaj same jak już bedziesz na 10000000000000% pewna ze zafasolkowałaś to Cie znajde i zmusze do powrotu
kami mmmm może to fasolka? a z dzieciaczkami jakos sobie radze
karolciak nie daj sie!
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
oj biedna:-( ale super, ze nie rozpaczasz, moze mi też tak się uda jak dostanę @.
poziomki podpisuje się pod tym co napisała monooke;-)
poziomki podpisuje się pod tym co napisała monooke;-)
poziomki
mama 00 08 11 13 15
kamia może to fasolek??? Inaczej się czujesz niż zwykle?????
Napewno was tu nie zostawie
będę was męczyć ile wlezie

Strasznie się denerwuję
jutrem.
Jestem potworrrrrrrrnie śpiąca niemoge sie obudzić
MOnonoke super że masz zdrowe podejście!! dziewczyny uczyć się!!!
Karolciak a co poza tym???
Napewno was tu nie zostawie

Strasznie się denerwuję

Jestem potworrrrrrrrnie śpiąca niemoge sie obudzić

MOnonoke super że masz zdrowe podejście!! dziewczyny uczyć się!!!
Karolciak a co poza tym???
Ałłł teraz boli mnie już wszystko z wyjątkiem brzucha, głowę to mi chyba zaraz rozwali, zaraz sobie zwymiotuje, a blee, ide do łóżka, może trochę poczytam a jak nie to mam wszystko w nosie i śpie.
poziomki nie denerwuj się bo Ci dam kopa
i jutro szybciutko poproszę o pełne sprawozdanie z usg!
kami trzymam mocno kciukasy na fasolinkę
poziomki nie denerwuj się bo Ci dam kopa
kami trzymam mocno kciukasy na fasolinkę
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
no właśnie czuje się normalnie, oprócz bólu dołu brzucha i prawgo jajnika (chociaż np dziś wciełam pół słoika kwaśnych ogórków i wypiłam tą wodę a potem zagryzłam nektaryną;-)) ale też jakaś taka dziwnie spokojna... nie weim czy rozumiecie o co mi chodzi:-) tzn. nie myślę cały czas czy jestem w ciąży, nie doszukuje się żadnych objawów, bez płaczu myslę o tym, że pewnie w tym m-cu się nie udało, dziś 29 dc a ja nie zrobiłam jeszcze żadnego testu;-) (w poprzednich cyklach o tej porze byłam już po jednej becie i przynajmniej 3 sikaczach;-)) tak więc dziewczyny macie na mnie kojący wpływ:-)
poziomki będzie dobrze:-) twoje dzieciaczki jak widać lubią aurę tajemniczości wokół siebie;-) a propo historię Gabi już znamy, a jak była z Gosią?? tzn.jak się dowiedziałaś o ciąży??:-)
poziomki będzie dobrze:-) twoje dzieciaczki jak widać lubią aurę tajemniczości wokół siebie;-) a propo historię Gabi już znamy, a jak była z Gosią?? tzn.jak się dowiedziałaś o ciąży??:-)
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
no właśnie czuje się normalnie, oprócz bólu dołu brzucha i prawgo jajnika (chociaż np dziś wciełam pół słoika kwaśnych ogórków i wypiłam tą wodę a potem zagryzłam nektaryną;-)) ale też jakaś taka dziwnie spokojna... nie weim czy rozumiecie o co mi chodzi:-) tzn. nie myślę cały czas czy jestem w ciąży, nie doszukuje się żadnych objawów, bez płaczu myslę o tym, że pewnie w tym m-cu się nie udało, dziś 29 dc a ja nie zrobiłam jeszcze żadnego testu;-) (w poprzednich cyklach o tej porze byłam już po jednej becie i przynajmniej 3 sikaczach;-)) tak więc dziewczyny macie na mnie kojący wpływ:-)
W przeciwieństwie do ciąży z Gabi nie miałam żadnych objawów ale poprostu wiedziałam że jestem i już. Poszłam do gin w 10 tyg na kontrole.
Więc Kami jeżeli czujesz się inaczej może to być najlepszy objaw

Trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za fasolcie