Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i to się nazywa ta słynna kobieca intuicja:-)
zoabczymy, zobaczymy co to będzie w tym m-cu...
) raz taki skurcz jak przy @ albo jakby ktoś tam kamień mi wsadził
obym miała jakieś dobre wam do przekazania:-)
pierwsze zaczął boleć tak 5 dni po (chyba) płodnych i bolał tak z 3 dni, potem dał sobie luz i znowu zaczął od wczoraj. Taki dziwny ból najpierw jakby kłucie jajników, a potem typowy ból jajnika, a od wczoraj to już boli mnie tak nisko w brzuch (nie wiem macica chyba) raz taki skurcz jak przy @ albo jakby ktoś tam kamień mi wsadził
![]()
Kiedy testujesz????mówisz?;-) mam twarde postanowienie czekać do ostatecznej daty suwaczkowej, tzn. środa, czwartek, ale jak znam siebie to jak w sobotę nie dostanę to się złamię i polecę do apteki![]()
Strasznie jestem ciekawa,ale dobrze że jesteś spokojna. Jeżeli teraz nie to następnym razem;-)takie podejście sprzyja
) aż któregoś pięknego dnia pod koniec kwietnia mówi mi sam, że w sumie po co czekać do października, to i tak trochę zajmie więc spróbujmy od teraz
mam takie wrażenie, ze on też liczył, że uda się odarazu, chociaż jak nie wyszło to jakiś specjalnie załamany nie był barzdiej zdziwiony.i tak cały czas mnie tonuje, pociesza, mówi, że i tak próbujemy wcześniej więc ewentualnie uda się tak jak pierwotnie planowaliśmy, generlnie ma podejście: będzie co będzie:-) a u Ciebie??