reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

:-) czyli w sumie dzidzia sama sie wprosiła;-) pewnie jest tak jak mówisz, trochę udaje, że ma taki luz;-)
kochana lecę lulu:-) dobranoc. powodzenia jutro na usg:-) o którj masz?? buziaki

reklama
Dzien Dobry;-) to teraz zostaje tylko czekac do 11:tak::tak: a u mnie nic sie nie dzieje w przeciwienstwie do tamtego cyklu....brzuch nic mnie nie boli nic nie kluje ogolnie spokojnie..piersi troche wczoraj zaczely bolec...tylko mnie dziwi czemu one bola 10 dni przed @? w tamtym cyklu tez tak bylo.... a w brzuszku nie slychac ani nie czuc zeby sie cos dzialo... Wiec beda kolejne staranka:D:D

I Wy tutaj siedzicie po nocy a ja rano jestem osamotniona:dry:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki!
Ja standardowo przeżywam katusze podczas @. Leje sie ze mnie jak z niagary a czuje się fatalnie :/ Nawet jesc nie moge bo mam ochote wszystko zwrocic :/
Kami poprawilas mi humor, ciesze sie z to moze byc fasolinka :)
poziomki pokaz im tam na tym usg ze masz piekna fasolke :)
karolciak czasem brak objawow to tez objaw :D nie martw sie mnie prawie 2 tygodnie przed @ tak bolaly piersi ze myslalam, ze odlece :)

monooke biedna jesteś:-( ja też (oprócz okresu kiedy brałam tabletki) to każdy @ miałam normalnie jak rzeźnię, mdlenie, zastrzyki przeciwbólowe na pogotowiu itp. Trzymaj się kochana:-)
poziomki trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
karolciak to ja widzę że my dwie w tym cyklu takie wyciszone;-) i bezobjawowe:-) jak zwykle idziemy łeb w łeb (ostatnio obie te same objawy a teraz razem brak:-))

Poziomkito i razem zajdziemy w ciaze:D Tylko daj znac kiedy;-)
Mononokewspolczuje Ci bardzo ja naszczescie ostatnie @ miewam wmiare bezbolesnie...raz na rok mam taka okropna...oby nie w tym cyklu:-)
Straszna ta pogoda cały tydzien leje... a my chyba jednak w te wakacje nigdzie nie pojedziemy...zalezy jak z kasa bedziemy stali trudnoo;-)

Nic sie nie boj nikt Cie nie zostawi:-p Ale pamietaj ze to dziala w dwie strony...jak zafasolkujesz to nie masz prawa uciekac od nas;-) bo to bedzie nasze "wspolne" dzidzi hehehe
Poziomkiczekamy niecierpliwie na nowiny...wracaj szybciutko i oczywiscie &&&&&&&&&&&&&

nikt stąd nie będzie uciekał;-) wręcz przeciwnie jako już zafasolkowane będziemy takie madre rady udzielały jakie to są piewrsze objawy;-)
poizomki juz nie mogę usiedzieć z ciekawości:szok:

reklama
Do góry