reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczynki
robiłam wczoraj przedwczoraj test ale wyszedł negatywny.
wczoraj miała się pokazać @
i jej nie ma
nic nie boli jak na 2, tylko łeb mi rozwala od dwóch dni

testy kupiłam na allegro takie malutkie paseczki ledwo co na nich widać,
dzisiaj pędzę do apteki po " normalny" test i jutro sprawdzę

myślicie że tak się wkręciłam że aż nie dostałam @???
mój mądry mąż tak twierdzi !!!

Ech...:crazy:

nie wiem co mam myśleć....

reklama
a wlasnie Ewelinka ma dzisiaj badania .... to trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dobre wyniki :)

mama- teraz jak sprawdzalam, to wszystko drogo jest..bo sa wakacje...ale lepiej sprawdzac blizej marca/kwietnia.... wtedy ludzie juz moga cos wiecej powiedziec
poza tym tam, gdzie my jezdzimy (Mellieha Bay) duzo ludzi wynajmuje mieszkania na wakacje.... i w bardziej przystepnych cenach.. i plaza piasczysta blisko bo jakies 10 min... chyba, ze wystarczy Wam kamienista...
Wydaje mi sie, ze lepiej mieszkanie wynajac, nawet w mniej turystycznej czesci Melliehy, niz w hotelu ;)

ale tak jak mowie, jak ktoras sie zdecyduje, to prosze dac mi znac, a ja sie bede rozgladac tu i tam :)

no wlasnie dzis 30 lipca-dwa ważne wydarzenia-
EWELINKA- ja tez wspieram z calych sil i mysle o Tobie-o Was kochana!!!!!

no i dzis o 14.11 wybije 3 lata jak jest z nami Dominiś i jak drugi raz zostalam mamą-ciagle patrze na zegarek i mysle jak daleko byl juz porod...

Maggy- no i to jest ten plus, że tam nie rozczarujemy się latem... :)))

Mama- buziaki dla Dominisia :**

Witam poranną porą :happy2:

Widzę, że na BB dalej grobowe nastroje, zupełnie pasują do mojego. Dzisiaj dzień marudzenia i zwątpienia... Ech...

Mama za jakiś czas będziesz tak wspominać narodziny trzeciego dziecka :-) Tak samo szybko zleci jak lata od narodzin pozostałej dwójki do dziś :-)

Zanka zrób betę od razu lepiej. Testy mogą nie wyjść jeszcze nawet przez kilka tygodni. O ile nie pojawi się @ czego nie życzę.

EWCIA,HOPE- dzieki :tak:
napisalam smska do Ewelinki,ze trzymamy za Nia &&&&&&&&&&& i myslami jestasmy z Nia!!

HOPE- ja na temat humoru juz sie nie wypowiadam ,mam nerwy przez ten @ przed terminem i do tego jest mocniejszy niz zwykle:baffled:
a u Ciebie co sie dzieje???

MARYLKA,BUNIA i reszta ekipy-meldowac sie:-p
ZANKA- trzymam &&&& ,zeby wyszla piekna beta!!

Ach bo mnie koleżanka skusiła na test i zrobiłam i jest jedna obleśna, wredna kreska, ale czego głupia gęś mogłam się spodziewać w 25 dniu cyklu :wściekła/y: Jestem stara i głupia.

Zanka zrobienie kilku testów kosztuje tyle co jednej bety a tylko ona da ci gwarancję prawidłowego wyniku.

mama mówisz i masz melduje sie że towar rozładowany nowe zamówienie złożone f-ry popłacone w kasie pustki i już musze zbierac na nastepne :(

kobity mam pytanko kurka coś mi sie zdaje że @ przylezie w przyszły weekend - czyli nasz urlop :( i tak sie zastanawiałam czy nie przestać brać tego castangusa - ale to chyba nie najlepszy pomysł bo jak już zaczełam ? sama nie wiem czytałam wczoraj w neci i babki pisały że w pierwszym cyklu wydłużał im sie cykl niektórym 3 dni a niektórym do 40 :szok: nawet w drugim cyklu dużo pań nażekało na bule piersi i brzucha a jak sie skończyły tabletki to albo miały wszystko ładnie uregulowane albo moment ciąża :) to co mam brać czy nie ???? najwyżej tampon w dupe i na plaże :) - słowa mojego K :):) romantyk co :)

a tak wogule to hello :):)

edit:

hope mój mężuś zakochał sie w Twoich pieskach i pyta jaka to rasa i czemu jeszcze jej nie mamy :):):):):)

reklama
witam z rana:-)

Hope ale Cie pokusiło:rofl2: Czekaj do dnia @ a testy schowaj albo nie kupuj :tak:

mama wszystkiego najlepszego dla Dominika:-)

zanka zrób bete jak nie ma @:tak:

ewelinka &&&&&&&&&&&&&&&

marylka witaj:-) bierz tak jak lekarz Ci kazał:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry