- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
kurcze mam straszne problemy dzisiaj z BB 

mama - pewnie masz racje nie am co gdybać - a co do pasów to ja tez właśnie pilnuje - a jazdy bez fotelika to po prostu nie ma opcji nawet 5 metrów musi byc w foteliku i ciągle się o to kóoce ze wszystkimi jak próbuja mi wmówić ze tylko 5 mwetrów - dobrze ze mój mąż chociaz ma take zdanie jak ja bo inni mnie nie obchodzą - moje dziecko jeżdzi zawsze w foteliku
współczuje @ - kurcze pochrzaniło sie strasznie a co twój gin na to ze dostałas w 18 tc ??
Hope- nie trać nadziei powtórzysz test za kilka dni - ja zrobiłam 2 tyg po zapłodnieniu tzn tak mi sie wydawało i była jedna kreska - najczulszy jaki był 10 ml i zapomniałam o tym tydzień później i dwa gin wykluczył ciąże a mój robaczek jednak sie tak schował i po kilku tyg się ujawnił takze wszystko się jeszcze moze zdarzyć
Ewcia a nie moonstafy czy jakos tak
Ewelinko jestem z tobą i bardzo bardzo mocno zaciskam &&&&&&&&&

mama - pewnie masz racje nie am co gdybać - a co do pasów to ja tez właśnie pilnuje - a jazdy bez fotelika to po prostu nie ma opcji nawet 5 metrów musi byc w foteliku i ciągle się o to kóoce ze wszystkimi jak próbuja mi wmówić ze tylko 5 mwetrów - dobrze ze mój mąż chociaz ma take zdanie jak ja bo inni mnie nie obchodzą - moje dziecko jeżdzi zawsze w foteliku
współczuje @ - kurcze pochrzaniło sie strasznie a co twój gin na to ze dostałas w 18 tc ??
Hope- nie trać nadziei powtórzysz test za kilka dni - ja zrobiłam 2 tyg po zapłodnieniu tzn tak mi sie wydawało i była jedna kreska - najczulszy jaki był 10 ml i zapomniałam o tym tydzień później i dwa gin wykluczył ciąże a mój robaczek jednak sie tak schował i po kilku tyg się ujawnił takze wszystko się jeszcze moze zdarzyć
Ewcia a nie moonstafy czy jakos tak

Ewelinko jestem z tobą i bardzo bardzo mocno zaciskam &&&&&&&&&
Ostatnia edycja:
maran-atha
Fanka BB :)
i ja sie melduje
mama buziaki dla Domisia od e-cioci
Marylka bierz jak zaczęłaś, lekarz zlecił to trzeba wybrać i bedzie z głowy...
Hope no babo za szybko!!!
Ewelinka &&& myśle o Tobie
no i zapomniałam co to jeszcze chciałam napisać.. ;(
maryla86
Fanka BB :)
oki bede grzecznawitam z rana:-)
Hope ale Cie pokusiłoCzekaj do dnia @ a testy schowaj albo nie kupuj
mama wszystkiego najlepszego dla Dominika:-)
zanka zrób bete jak nie ma @
ewelinka &&&&&&&&&&&&&&&
marylka witaj:-) bierz tak jak lekarz Ci kazał![]()
no tesz mi sie tak zdaje ale nie mam pewnosciMary, Marylka, Hope- witam
Marylka- to chyba amstafy
Ugotowałam sosik, wyprostowałam włoski, teraz biorę się za malowanie pazurrków i czekam na tel od kamieniarza)
będe grzecznai ja sie melduje
dzieki kobitki tak myślałam że mam brać ale przez głowe przeszła mi myśl żeby przestać brać no nic mam nadzieje że @ przyjdzie szybko i jeszcze szybciej zniknie
mama sto lat dla Dominisia
edit:
a moon staf to jakaś odmiana amstafuf??? bo pisało właśnie moon in staf na zdjęciach
a na temat wczesniejszych testów to ja już nic nie mówie bo ja miałam tak wczoraj
Ostatnia edycja:
Hope
podwójna mama :-)
Marylo to są Staffordshire Bull Terriery, czyli stafiki angielskie, nie Amstafy i nie Pitule ;-) Są o połowę od nich mniejsze i nie tak popularne jak inne psy typu bull, za to dużo łatwiejsze w prowadzeniu. To faktycznie bardzo męska rasa, mój TZ chętnie się nimi chwali
Ale się uśmiałam dziewczyny z waszej znajomości rasy
Moon in Staff to nazwa hodowli ;-)

Jsorbek dzięki za pocieszenie :-) W pierwszej ciąży test wyszedł mi pozytywnie dopiero w 6 tygodniu, więc jeszcze jestem bardzo spokojna. Pospieszyłam się za namową kusicielskiej koleżanki. Ale i tak nie jest fajnie zobaczyć tą paskudną krechę wrrrrrrrr
No i już mi lepiej :-)
Net mi muli Mary jesteś pilną uczennicą, dziękuję jeszcze raz za wyjaśnienie :-)
Maran wiem, wiem, gupia baba jestem noooo ;-)

Jsorbek dzięki za pocieszenie :-) W pierwszej ciąży test wyszedł mi pozytywnie dopiero w 6 tygodniu, więc jeszcze jestem bardzo spokojna. Pospieszyłam się za namową kusicielskiej koleżanki. Ale i tak nie jest fajnie zobaczyć tą paskudną krechę wrrrrrrrr

No i już mi lepiej :-)
Net mi muli Mary jesteś pilną uczennicą, dziękuję jeszcze raz za wyjaśnienie :-)
Maran wiem, wiem, gupia baba jestem noooo ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: