kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
a ja jeszcze nie przedluzylam umowy na tel
chyba zrobie to dzisiaj
wczesniej mialam na oku samsung corby lub aviila
dzis jestem juz skłonna wziąc samsung monte
Zobacz załącznik 269549
daga wczoraj przeglądając allegro natknęłam się na tą aukcję i bardzo mi się podobały te ciuszki a dzisiaj wchodzę i widzę że ty je kupiłaś :-) jaki ten wirtualny świat jest mały

a ja jeszcze nie przedluzylam umowy na tel
chyba zrobie to dzisiaj
wczesniej mialam na oku samsung corby lub aviila
dzis jestem juz skłonna wziąc samsung monte
Zobacz załącznik 269549

Ja też jestem miłośniczką nokii aktualnie jade na noki e52i jestem super zadowolona.
JESZCZE TAKA NOKIA WCHODZI W GREnie bierz avilii - czesto sie psuje i w ogole nie ten teges - przynajmniej dla mnei. chociaz moj K. tez mowi ze kiepski
ja kocham i wyznaje wiare nokii, czasami popelniam grzech htc - zalezy od nastroju :-)