reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

ja mam avilę i sobie bardzo ją chwalę. na początku byłam sceptycznie nastawiona do szajsunka, w dodatku ten dotykowy ekran.... ale na prawdę jestem miło zaskoczona. W końcu polubiłam pisanie smsów

reklama
ma ktos z Was nokie 5230?

ja mam i jestez zadowolona, choc to sluzbowy wiec wiadomo... ale jest nie skomplikowana i latwa i fajna w obsludze. na zywo jest mniejsza niz na zdjeciach, ale mile zaskakuje i polecam

htc-hd2-front.jpg

htc rozowych niestety nie robia.... ale lepszego tel poki co nie widzilam...

a ten lubie bo jest malutki:
nokia_7373_pink.jpg

Załączniki

• nokia%206111pink.jpg
    nokia%206111pink.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
Nokia rulez :-D
Ja mam N95 8GB, juz drugi rok, teraz mialam zmienic, ale nawet nie chce. moja odrapana, ale jak dla mnie super fon....

A Ł ma BlackBerry
blackberry-bold.jpg

i jestem mile zaskoczona, to jakas nowosc, a fon jest wypasny
ma bezposredni dostep z menu do 3 skrzynek pocztowych, nielimitowany net i inne bajery
i jest w pracy na bierzaco bardziej niz ja bedac w domu na stalym laczu :-D

...widać Ł już tak mają- mój też ma blackberry;-)
a ja jestem sonyerricssonowiec :-)

Ja mam motorolkę i sobie chwalę miałam i samsunga i sony i nokię... ale motorola to jest to ;-) mąż mnie zaraził a teraz biedak ma nokię słóżbowa tylko bo prywatnego mu się nie opłaca skoro nie musi za połączenia płacić :-p
taką mam
M151-2074-main01.jpg

motka Z3

Dziewczynik, wiem, że to już było jakiś czas temu, ale nie moge znależć, prosze napiszcie mi JAKIE POLECACIE ŁÓŻECZKA TURYSTYCZNE???? :tak:

Też lubię Nokię i też mam N95, której nie zamierzam zmieniać. Firmową mam BlackBerry i też sobie chwalę- jest chyba nawet bardziej intuicyjna od Nokii. Gdybym miała wybór między Nokią a Samsungiem pewnie bez zastanowienia wzięłabym Nokię.

Dziś znowu był szoping :) Bartula bogatszy o bodziaki, mamusia o sweterek, Kubulek o książeczkę :)))

heh a ja nokii nie znoszę... :-( kiedyś uwielbiałam, ale później się skiepścili... osobiście uwielbiam SE i prywatne zawsze kupuję SE obecnie mam Yari, a służbową mam Nokię i jej nieznoszę :-D ale to kwestia przyzwyczajenia myślę :-)

Salamandra - jak kupowalismy nasz kojec/lozeczko to ogladalismy podobne do tego od Twojego linka. Wygladalo fajnie, tyle ze niewiele miejsca w srodku. Wybralismy firmy Lubby. Ma wymiary (na oko) 1m x 1m i jakies 80cm wysokosci. Najlepsze w nim jes to, ze na podwojny spod. Teraz Spod jest umieszczony wysoko, dzieki czemu Konstancja moze sobie spokojnie na nim lezakowac (bawic sie, spac czy co tam sobie chce), a ja nie musze zginac sie wpol, by ja z niego wydostac. Osobiscie polecam takie wlasnie wynalzki, ktore maja podwojne spody.

reklama
ŁÓŻECZKO KOJEC ARTI DE LUXE PRZEWIJAK ŚLICZNE (1152869726) - Aukcje internetowe Allegro ja mam takie i jest ok. w tym piesku sa wibracje ktore dla mnie za bardzo chromolą , melodyjka ktora jest wg mnie za glosna ale swiatelko z noska jest fajne i dzieki niemu oduczylam Zosie patrzec w prawą strone bo sie bardzo interesowala tym mieniacym sie swiatelkiem. łozeczko samo w sobie jest ok, przewijak jak najbardziej sie sprawdza, ma kieszen na rozne drobiazgi ja trzymalam tam pieluchy , generalnie jestem z niego zadowolona , no i ma moskitiere wiec komary mojego dziecia nie jadly a kolor lozeczka jest duuuzo bardziej żywy niz na zdjeciach ja mam zielone i jest baardzo jasne . a no i bardzo łatwo się sklada i rozkłada

Ostatnia edycja:
Do góry