reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Hej dziewczynki.
Ja was podgladam ale malo pisze bo z komorki strasznie ciezko. Mam "super" pogode na zagle. Np dzisiaj leje deszcz...

MamaSowka gdzie mozna podejrzec Twoje zdjecia slubne?

Co do plci to blizej staranek zapytam mojej gin o to bo jej sie udalo "zrobic" synusia. Jak bede wiedziec to sie podziele.

Wracam do domu w sobote i wroce do was na stale.

reklama
Witam,

weszłam na BB i przeczytałam o Pati26.:((((((( Boże, jaka tragedia!!!!!
[*] dla Mamusi i jej Aniołeczka

Zdołowała mnie ta historia, jakie to nasze życie jest kruche :((((((((((((

Dzień doberek:happy2:

Mama sówka to tez juz Ci mało zostało urlopu , ale jakby nie patrzec zaraz zaczniesz kolejny urlop :) podejrzałam zdjecia z Twojego slubu :tak: sa piekne

Fleur dziękuję za te słowa:-) no ja mam nadzieję, że za rok zaś będę na "urlopie":-D

MamoSówko- a gdzie można podpatrzeć zdjęcia z Twojego ślubu??? Też bym chciała pooglądać ;-)
MamaSowka gdzie mozna podejrzec Twoje zdjecia slubne?

Można zobaczyć tu -> https://www.babyboom.pl/forum/member-mama-sowka--51174-albums-slub-i-wesele-23-v-2009r.html:-D albo na NK, ale to na priva mogę wysłać zaproszenie:-)

Pierwszy dzień w pracy straszny,dłużył mi się czas i ogólnie nie mogłam się dotrzeć ale mam nadzieję że dziś będzie lepiej:)

Hmmm ciekawe jak u mnie będzie:sorry:

Już Mężuś jedzie do domku:-) super:happy2:

Czesc dziewczyny
Jesli chodzi o Pati 26 straszne to jest :( niech spoczywa w pokoju ze swoim aniołkiem . U mnie dzien zleciał szybko, sprawy z domkiem maja sie ku koncowi :tak:wiec niedługo przeprowadzka . Jestem jakas taka padnieta dzis chyba przez pogode lece wypic piwko z M pozdrawiam i buziaki zajrze pozniej pa

Wpadłam tylko na chwilkę życzyć Wam kololowych senków :-D Poodpisuję Wam jutro bo teraz padam już na pyszczek.:szok:
Pa pa

Witajcie :-)
Pracowity dzionek dzisiaj u mnie... najpierw nastawiłam 2 pralki prania, potem powiesiłam ubranka na słoneczko i po godzince miałam masę prasowania:szok:, no i oczywiściw jeszcze zaległe prasowanie sprzed kilku dni:wściekła/y: Jakoś nie umiem być systematyczna jeżeli chodzi o prasowanie:wściekła/y:
Koło południa wzięło mnie na porządki w rzeczach Igorka. Matko kochana!!!! po 5 miesiącach nazbierały się 4 worki rzeczy!!!!! :szok::szok:Byłam w szoku, że tyle tego się naskładało!!!
No nic, mam nadzieję, że już niedługo wyciągnę spowrotem worki z ubrankami ze strychu:tak:
KrolowaFal- szkoda, że podoga Wam nie dopisuje. Ale mam nadzieję, że pomimo tego dobrze się bawisz:tak:
Mama Sówka- znalazłam w końcu Twoje zdjęcia ze ślubu. Ślicznie wyglądałaś :-) A jaki miałaś fajny kolor włosków:tak:, bo teraz na avatarku to jesteś blondynka.
Fleur- to masa roboty przed Tobą w związku z przeprowadzką, ale jaka nagroda później za pracę:tak: Własny domek, super :-)

reklama
Witam weekendowo ;-)
Wika to super ,ze masz juz porządki za soba ja ,ze tak powiem wszystko przede mna postanowiłam zrobic generalne porzadki w papierach i ciuchach żeby nie ciagnac nie potrzebnych rzeczy i nie zagracac . A jesli chodzi o domek to rzeczyczwiscie jest nasza nagrodą wiele tu przeszlismy , szczegolnie jak sie mieszkało z lokatorami.
Królowa fal szkoda ,ze pogoda sie popsuła ale zawsze chociaz troche odpoczeliscie od pracy i naładowaliscie akumulatorki :)
Mama Sówka a ty dzis co porabiałaś ????

Do góry