reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Witam Was dziewczynki :-)

Ale dzisiaj u mnie zimno. 16 stopni na dworze i ciągle pada:szok:
KrolowaFal- fajnie że się odezwałaś. Miłego wypoczynku ;-)

reklama
Wika z tą płcią jest tak że jak przed planowaną ciążą je się dużo produktów mięsnych, warzyw w tym najwięcej pomidorów to jest większa szansa na chłopca, a jak słodycze, owoce i produkty białkowe to jest większa szansa na dziewczynkę, albo coś w tym podobie to było;-). Ale myślę że w internecie coś bliżej na ten temat na pewno znajdziesz. Ja również bliżej się zapoznam z tematem przed starankami:-) Pozdrawiam was cieplutko pomimo pogody za oknem.

Czesc babeczki
Codziennie zagladam na nasz wątek i mam zamiar odpisac ale jakos tak czasu brakuje .U mnie sprawy kreca sie koło naszego nowego domu i nie moge sie doczekac przeprowadzki chociaz jak pomysle o pakowaniu całego naszego dobytku to słabo mi sie robi i pewnie bez wynajecia duzego samochodu sie nie obejdzie a pamietam ,ze jak tu przyjechałam z jedna nie za duza torba podrózna :tak:a teraz :szok: Własnie w tym tyg mielismy zaczac nasz urlop ale musimy poczekac az sie pozałatwia sprawy z domem bo to jest wazniejsze a wtedy to pewnie nie bedzie nigdzie nam sie chciało ruszac i opuszczac naszego domku :blink:.
Agnieszka
my tez na poczatku myslelismy o flacie ale tutaj te bloki nie posiadaja balkonów i ciezko jest mieszkac w takim domu mieszkalismy juz kiedys tak i ciezko było . Ty juz chyba po urlopie? i po wizycie tesciowej pewnie odetchnełas :tak:
Królowa fal Ahoj żeglarko i pomyslnych wiatrów ;)
Mama sówka fajnie ,ze wyjazd sie udał :tak:
Wika pozdrawiam i przeslij tego chłodka troche dla mnie please ;-)
Witam tez nowe staraczki i pozdrawiam

Fleur witam:)
My na razie rozmyślamy i dyskutujemy.Bardziej poważnie będziemy myśleć po nowym roku:)
Jutro wracam do racy niestety :( a po wizycie gości odetchnęłam fakt:)
A co u Ciebie słychać?
U mnie ok praca dom itp tak jak pisałam sprawy i mysli kreca wokoł nowego domu . Współczuje powrotu do pracy ale najgorszy pierwszy dzien a pozniej juz z górki . Do Pl nie wybieracie teraz ?

Paula- u mnie też się to nie sprawdziło...:no: bo ja maniaczka jogurtów jestem, pochłaniam je w mega ilościach :szok:, co do słodyczy to jak zaczęliśmy sie starać o dzidziusia to ograniczyłam do minimum, a owoców jadam dużo i urodziłam synka :-D Więc nie wiem jak to jest. Ale bliżej staranek wrócę do tego tematu i poszperam trochę w necie, co bo zwiększyć szansę na córeczkę;-)
Agnieszka- trzymaj się jakoś jutro w tej pracy. Ciężko tak po urlopie przestawić się na inny tryb działania. Ja z przerażeniem myślę o powrocie do pracy we wrześniu:-(NIE CHCĘ WRACAĆ!!!!!! No ale realia życia w Polsce każdy wie jakie są i z jednej pensji mojego M. będzie ciążko nam wyżyć:no:
Fleur- nie oddam, nie oddam, bo jak oddam to dopiero będzie zimnica!!!!!!:-D:-D Nie no, żarcik. :-D:-DMożemy się zamienić. Ja lubię ciepełko;-)U mnie właśnie przechodzi chyba jakas pompa deszczowa!!! Leje jak z cebra:wściekła/y:
A co do pakowania, to jakoś się uporasz:tak:
Trzymajcie się Babeczki;-)Miłej nocki :-)

U mnie ok praca dom itp tak jak pisałam sprawy i mysli kreca wokoł nowego domu . Współczuje powrotu do pracy ale najgorszy pierwszy dzien a pozniej juz z górki . Do Pl nie wybieracie teraz ?
Dla mnie ciężkie będą te 3 dni a potem weekend i znów praca...ale takie życie:)
Do Pl wybieramy się dopiero na kolejne wakacje,od razu wesele w lipcu u brata zaliczymy także jeszcze dużoooo czasu:(

Wika dzięki.Oj ciężko ciężko jest wracać ale co zrobić.Nie mamy innego wyjścia:)Będzie dobrze,musi być:)

Idę się położyć,może pooglądam TV i przytulę się do M :)
Dobranoc i kolorowych życzę:)

reklama
Wika to Tobie jeszcze tylko miesiąc wolnosci został i powrót do pracy , chociaż lubisz to co robisz ? a z pogoda to ja wolałabym troche chłodku bo lato w tym roku bardzo ciepłe jak nigdy .
Aga powodzenia jutro wysyłam Ci dobrą wrózke na jutro ;-)
Dobrej nocy i słodkich snów i do jutra pa

Do góry