wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Fleur- jestem nauczycielką. Uwielbiam pracę z dziećmi, przepraszam z młodzieżą
, bo uczę i w podstawówce i w gimnazjum (a gimnazjaliści to już dziećmi nazwać się nie dadzą
), ale wkurza mnie ta cała papierkowa robota wokoło. Zamiast wymyślać coś atrakcyjnego na zajęcia z dzieciakami to ja często siędzę i wypełniam papierki!!!! Normalnie czasami mam dość
NIe było mnie cały rok w szkole, bo na L4 poszłam zaraz na początku zeszłego roku szk., i trochę się boję tego powrotu. No nic, pożyjemy, zobaczymy
Dobra, ja też lecę spać.
Do juterka
, bo uczę i w podstawówce i w gimnazjum (a gimnazjaliści to już dziećmi nazwać się nie dadzą
), ale wkurza mnie ta cała papierkowa robota wokoło. Zamiast wymyślać coś atrakcyjnego na zajęcia z dzieciakami to ja często siędzę i wypełniam papierki!!!! Normalnie czasami mam dość
NIe było mnie cały rok w szkole, bo na L4 poszłam zaraz na początku zeszłego roku szk., i trochę się boję tego powrotu. No nic, pożyjemy, zobaczymy

Dobra, ja też lecę spać.
Do juterka

ja wracam 16 sierpnia, tylko jeszcze w pierwszy dzień mam badania okresowe
No normalnie masakra jakaś!!! Czy nie może być jakiejś normalnej pogody wreszcie!!! Jak nie upały po 40 stopni, to totalna zimnica!!!! ALe dobrze, że chociaż Tobie było dobrze
, jeszcze rano jestem pełna energii i planuje co mam zrobic ale juz po powrocie do domu wszystko przechodzi
.Tutaj z pogodą tez jest roznie albo jest gorąco na maxa a pozniej leje przez czas chociaz w tym roku tak jak pisałam lato jak narazie było znosne
Gdzie reszta dziewczyn sie podziewa????