reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Fleur- jestem nauczycielką. Uwielbiam pracę z dziećmi, przepraszam z młodzieżą:-D, bo uczę i w podstawówce i w gimnazjum (a gimnazjaliści to już dziećmi nazwać się nie dadzą :-D), ale wkurza mnie ta cała papierkowa robota wokoło. Zamiast wymyślać coś atrakcyjnego na zajęcia z dzieciakami to ja często siędzę i wypełniam papierki!!!! Normalnie czasami mam dość:wściekła/y:
NIe było mnie cały rok w szkole, bo na L4 poszłam zaraz na początku zeszłego roku szk., i trochę się boję tego powrotu. No nic, pożyjemy, zobaczymy:tak:
Dobra, ja też lecę spać.
Do juterka :-D

reklama
Witajcie:happy:

Widzę, że temat powrotów do pracy:sorry: ja wracam 16 sierpnia, tylko jeszcze w pierwszy dzień mam badania okresowe:tak: stęskniłam się za niektórymi osobami, ale ogólnie wracać mi się nie chce:-p

Buziaczki:-D

Dobry wieczór
U mnie dzis dzien leniwca miałam duze plany na dzisiejszy dzien ale niestety po przyjsciu z pracy nic mi sie nie chciało nawet drzemke sobie uciełam ;-) dobrze ,ze juz jutro czwartek i weekend juz tuz tuz :tak:
Wika chłodek dotrał dzis do mnie dobrze ,ze sie podzieliłas ;) i fajnie ,ze masz prace która lubisz bo najgorsze jest robic cos czego nie lubisz i chodzic do pracy jak za kare . A co do młodzieży gimazialnej to fakt to juz nie dzieci teraz gimazjum jak wczesniej szkoła srednia .
Mama sówka to tez juz Ci mało zostało urlopu , ale jakby nie patrzec zaraz zaczniesz kolejny urlop :) podejrzałam zdjecia z Twojego slubu :tak: sa piekne .
Agnieszka jak tam Twoj pierwszy dzien po urlopie pewnie ciezko ?

Witam wieczorową porą:-D
No tak, Fleur, oddałam Ci trochę chłodka ale chyba trochę za dużo Ci dałam,;-) bo u mnie dzisiaj nie wiem czy z 12 stopni na zewnątrz było!!!!!:eek:No normalnie masakra jakaś!!! Czy nie może być jakiejś normalnej pogody wreszcie!!! Jak nie upały po 40 stopni, to totalna zimnica!!!! ALe dobrze, że chociaż Tobie było dobrze :-D:-D
Co do pracy to masz rację, fajnie się robi coś co się lubi:tak:
Agnieszka- jak tam w pracy było??? Dałaś jakoś radę??

Ja dzisiaj też mam totalnego lenia.... nierobiłam nic caaaaaaaaaaały dzień. Koleżanka wpadła tylko na "kawusię", a tak poza tym to totalnie olałam dzisiaj obowiazki domowe.... ;-)Raz na jakiś czas chyba można kompletnie nic nie robić, prawda???
MamoSówko- a gdzie można podpatrzeć zdjęcia z Twojego ślubu??? Też bym chciała pooglądać ;-)

Wika ja to coraz wiecej mam takich dni ,ze kompletnie nic mi sie nie chce chyba jesien idzie :) i jakies przesilenie a moze to juz w moim przypadku starosc :szok: , jeszcze rano jestem pełna energii i planuje co mam zrobic ale juz po powrocie do domu wszystko przechodzi :eek: musze chyba jakis plan sobie ułożyć zaplanowac co i jak bo tak dalej byc nie moze :no: .Tutaj z pogodą tez jest roznie albo jest gorąco na maxa a pozniej leje przez czas chociaz w tym roku tak jak pisałam lato jak narazie było znosne :cool2: Gdzie reszta dziewczyn sie podziewa????

Gdzie reszta dziewczyn sie podziewa????

Agatka smaży się na Rodos, KrolowaFal rejsuje gdzieś po jeziorach, Agnieszka w pracy, a reszta??? Hmmmm, nie wiem

A co do nadchodzącej jesieni, to dzisiaj bodajże na TVN24 podali, że upały 30 stopniowe już są za nami. Przynajmniej prognozy długoterminowe ich nie przewidują. Noo pięknie, a ja biała jestem jak córka młynarza:szok:

Ostatnia edycja:
Wika zostaje Ci solarium albo samoopalacz ;-) chyba ,ze jeszcze w sierpniu zalapiesz sloneczka na koniec lata :tak: .Pamietam jak moj M wysmarowal sie samoopalaczem ale mialam smiechu z niego dodam ,ze zrobil to nie dokladnie wiec wyszedl w plamach ;-) i wiecej juz tego nie robil . Ok ja znikam do spania dobrej nocy ido jutra ;-)
PS Wika fajniutki Twoj Igorek jest na tym zdjeciu .

Ja przygodę z samoopalaczem miałam podobną jak Twój M., więc już się na smarowanie nim drugi raz nie piszę :no:
Co do solarium, to przed ciążą czasami korzystałam. Teraz karmię piersią a słyszałam różne opinie na temat korzystania z solarium i karmienia, więc chyba sobie je też odpuszczę... Pozostaje czekać na słoneczko, ale na takie co by można dzioba z domu z Malcem wychylić, bo w te ukropy to siedzieliśmy z Igorem w domu, dopiero wieczorem jak już było znośnie to wychodziliśmy i dlatego ja pomimo upałów jestem bielusieńka :szok::szok:
PS Wika fajniutki Twoj Igorek jest na tym zdjeciu .
A dziękuję w imieniu Igorka :-)

Ja też już mykam. Ogarnę się trochę, dom sobie dzisiaj odpuściłamm to chociaż za siebie sie wezmę :-DCo by juz do końca z tym leniuchowaniem dzisiaj nie przesadzać :-D

Papa

reklama
Do góry