reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Witam :-)
KrolowaFal- mnie wczoraj też głowa bolała (chyba rzeczywiście było coś z ciśnieniem:tak:) i też poszliśmy spać bardzo wcześnie, bo o 21.00, co u nas to rzadkość, bo zazwyczaj kładziemy się spac gdzieś koło 23.00.
Powodzenia w pracy, na pewno dasz sobie radę :tak:. Kciuki zaciśnięte ;-)
Ja idę dzisiaj z Igorkiem do rehabilitanki, bo Mały ma lekko spłaszczoną główkę z tyłu. Zobaczymy co powie.
Idę jeść sniadanie, póki Mały jesszcze śpi :tak:
Miłego dnia Wam życzę :tak:

reklama
Na pewno było coś z ciśnieniem bo koleżanka z pracy też miała straszny ból głowy. Ale się gorąco i duszno robi... Obiecują dzisiaj deszcz, burze a nawet grad. Super...

Witam Was :-)
Co tu takie pustki??? Chyba się wszystkie wakacjujecie :-D:-D
Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku ;-)

Hej dziewczynki.

Ja dzisiaj ostatni raz przed urlopem. Jutru już będę o tej porze pływać...
Trzymajcie się zdrowo do mojego powrotu.

Papapapa

Cześć dziewczyny :-)
Melduję że żuję,czasu na bb na chwilę obecną brakuje,wybaczcie.
Dziś zaliczyliśmy kolejną cudowną wycieczkę.Pojechaliśmy do Walii na SNOWDON.
Zdjęcia mam na nk i będą także na fotoblogu www.agnieszkakk.flog.pl :)
Zrobiłam na dzisiejszej wycieczce około 200 zdjęć więc będzie co oglądać :tak:
Widoki przepiękne :happy2:
...a chciałam dodać że mam już Polską Tv i jestem happy :happy2:
Byłam także u lekarza GP bo antybiotyk który zapisali mi w szpitalu (a byłam w niedzielę bo męczył mnie kaszel) nie pomagał mi i zaczęłam gorączkować,dostałam inny silniejszy i już widzę poprawę a biorę go dopiero drugi dzień.
Mój synek już zdrowy :happy2: a chorował na zapalenie ucha.
No i nadal się urlopuję.Do prawy wracam w środę.
To tyle u mnie...:blink:
A co u was?
Czy któraś może skrócić mi choć troszkę o nowinkach na bb plisss
Mamy gości z Pl więc czasu brakuje na wiele rzeczy.
Nie jestem w stanie was nadrobić,wybaczcie ale jak tylko goście wrócą do Pl to Ja wracam do was obiecuję :tak:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki, ja również do was dołączam. Też już najchętniej bym rozpoczęła starania ale mam zespół policystycznych jajników więc muszę się podleczyć tak troszkę, a potem do roboty:-) Mam nadzieję że uda się nam maluszek na lato 2012!

Witam Was sobotnio :-)
KrolowoFal- miłego wypoczynku Ci życzę, choć Ty już zapewne śmigasz sobie na jeziorkach :-D Fajnie :tak:
Agnieszka- dobrze, że Synkowi już przeszło i że Tobie już przechdzi:tak:Jak znajdę chwilkę, to wejdę na Twojego fotobloga i popodziwiam widoczki.;-) Chociaż w ten sposób, bo u nas na jakikolwiek wyjazd się raczej nie zanosi:-(
Paula- witaj na staraczkach 2012. Czas szybko leci i już niedługo wszystkie weźmiemy się ostro do roboty:-D:-D

Czy przygotowujecie się już jakoś do tych wspaniałych 9 miesięcy? tzn. dieta, suplementy diety itp. Ja po leczeniu hormonalnym muszę schudnąć, zmienić dietę napewno no i właśnie nie wiem co jeszcze żeby fasolce się w przyszłości dobrze rozwijało w moim brzuszku:-)

Paula- ja przed pierwszą ciążą zmieniłam nawyki żywieniowe, zaczęłam chodzić na basen, co by wzmocnić moją kondycję, brałam kwas foliowy, poszłam do ginki, która zaleciła mi podstawowe badania i chyba tyle.

reklama
A te nawyki żywieniowe to bardzo drastycznie zmieniłaś tj. jakie produkty ograniczyłaś? Słyszałam kiedyś że od diety w jakimś stopniu zależna jest płeć dziecka;-). No cóż myślę że do 2012 jest jeszcze trochę czasu żeby się na spokojnie przygotować do ciąży :-).No bo póki co muszę się skupić na leczeniu. Dzięki za rady Wika!!!

Do góry