reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czas dla mamy

reklama
no chce sukienke czarna i dodatki jakies zeby rozjaśnic wsyztsko ... jak ta opcja nie wypali to spudnica i bluzka ale wtedy chce bluzke cos takiego jak Ulenka miala na chrzcinach

Dziewczynki weszłam na ten wąteczek zobaczyć o czym tutaj rozprawiacie hehehe, przeczytałam połowicznie i tak - Kilolek super gumiaczki, Kasia sliczna bluzeczka.

Ps. ja miałam na sobie sukienkę na chrzcie ;D a nie bluzkę ;D ale miło mi jest, że Wam się podobałam ;D
Nawet nie uwierzycie jak i kiedy ją kupiłam, otóż:
w niedzielę chrzciny a mi w sobotę coś odwaliło, ze muszę sobie coś kupić na chrzciny, pełen dom ludzi bo sprzątanie przed chrzcinami a ja ok 19 uspiłam małego, zostawiłam go mamie i przed 20 wyjechałam z mężem do Carefoura do W-wy, w sklepie byłam po 20 (sklepy do 21) wpadłam do Zary myślalam ze pewniak a tu zonk i wpadłam do Nook'a chyba o 20.45, a że rozmiarówki nie wiadomo jakie 6 kiecek przymierzyłam w złym rozmiarze, już miałam wychodzić bo laski już spode łba patrzyły ale zobaczyłam tą sukienkę, przymierzyłam okazała się dobra więc wzięłam ale nie byłam przekonana bo nawet czasu na obejrzenie siebie nie miałam hehehe zapytałam się tylko czy w razie co można oddać i wyszłam ze sklepu ok 21 - tak więc sukienka kupiona w 5 min. okazała się lepszym zakupem niż inna dokładnie przemyślana ;D
Przyjechałam do domu a mały wstał chwilę jak wyjechałam i dał wszystkim ciotkom i babci w kość :(

hehe a masz sukienke w całej okazałaosci ? zeby bylo widac ja cala ?? :)
a spódnica taka ...

ja.jpg

reklama
Do góry