• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czas dla mamy

reklama
277807.jpg

haha

dziewczyny.....

jakie dodatki do tego typu sukienki ??

Zobacz załącznik 269392

na chrzest <bede gosciem a nie matka chrzestna ;P> a no i nie chcialabym nowych butów bo to wiekszy koszt ... a mam odkryte białe, złote i brazowo-złote na podsówce i zakryte czarne ... myslalam ze moze np żółty pasek ?? czy będzie zbyt krzykliwe ??

troche pozno ale sie wypowiem, wg mnie drugie butki (czarne odkryte), na szyje cos w rodzaju korali krotkich (a'la kolia) i bransoletka gruba ktora widac:) jeli chodzi o kolory naszyjnik i bransoletka w podobnym kolorze, obojetnym w zaleznosci od karnacji:) u ciebie fajne by byly koralowe albo cos pod czerwien:)

a no i kilolku super kalosze, ja ciagle szukam kolorowych,a le nigdy nie ma mojego rozmiaru, po ciazy 42;/

Ostatnia edycja:
troche pozno ale sie wypowiem, wg mnie drugie butki (czarne odkryte), na szyje cos w rodzaju korali krotkich (a'la kolia) i bransoletka gruba ktora widac:) jeli chodzi o kolory naszyjnik i bransoletka w podobnym kolorze, obojetnym w zaleznosci od karnacji:) u ciebie fajne by byly koralowe albo cos pod czerwien:)

a no i kilolku super kalosze, ja ciagle szukam kolorowych,a le nigdy nie ma mojego rozmiaru, po ciazy 42;/
u mnie byś dostała, bo u mnie tylko 41 i 42 zostały, ja ostatnie 39 wzięlam (no nie ostatnie jedne jeszcze są we fluorescecyjne gwiazdki :((( )

a jeślio chodzi o rozmiar nogi to normalnie jesczez kilka ciąz i w kajakach bede chodzić. Przed pierwszą ciązą 37, po Kubie 38, teraz 39 :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry