reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czas dla mamy

reklama
277807.jpg

haha

dziewczyny.....

jakie dodatki do tego typu sukienki ??

Zobacz załącznik 269392

na chrzest <bede gosciem a nie matka chrzestna ;P> a no i nie chcialabym nowych butów bo to wiekszy koszt ... a mam odkryte białe, złote i brazowo-złote na podsówce i zakryte czarne ... myslalam ze moze np żółty pasek ?? czy będzie zbyt krzykliwe ??

troche pozno ale sie wypowiem, wg mnie drugie butki (czarne odkryte), na szyje cos w rodzaju korali krotkich (a'la kolia) i bransoletka gruba ktora widac:) jeli chodzi o kolory naszyjnik i bransoletka w podobnym kolorze, obojetnym w zaleznosci od karnacji:) u ciebie fajne by byly koralowe albo cos pod czerwien:)

a no i kilolku super kalosze, ja ciagle szukam kolorowych,a le nigdy nie ma mojego rozmiaru, po ciazy 42;/

Ostatnia edycja:
troche pozno ale sie wypowiem, wg mnie drugie butki (czarne odkryte), na szyje cos w rodzaju korali krotkich (a'la kolia) i bransoletka gruba ktora widac:) jeli chodzi o kolory naszyjnik i bransoletka w podobnym kolorze, obojetnym w zaleznosci od karnacji:) u ciebie fajne by byly koralowe albo cos pod czerwien:)

a no i kilolku super kalosze, ja ciagle szukam kolorowych,a le nigdy nie ma mojego rozmiaru, po ciazy 42;/
u mnie byś dostała, bo u mnie tylko 41 i 42 zostały, ja ostatnie 39 wzięlam (no nie ostatnie jedne jeszcze są we fluorescecyjne gwiazdki :((( )

a jeślio chodzi o rozmiar nogi to normalnie jesczez kilka ciąz i w kajakach bede chodzić. Przed pierwszą ciązą 37, po Kubie 38, teraz 39 :/

reklama
Do góry