• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czas dla mamy

Mi kalosze podobają się na kimś, ale sama bym się chyba nie odważyła...
ja nie mam wyjścia, bo inaczej bym była uwięziona w domu po każdym deszczu (na ulicy powstają 2 wielkie gigantyczne jeziora - Kuba w kaloszach przejśc nie możę, bo mu się górą woda nalewa) do tej pory pożyczałam od mamy ale nadszedl czas na własny zakup :d

reklama
Kupić to bym chętnie kupiła gdyby nie konieczność oszczędzania na maxa przynajmniej do świąt... Niektóre są na prawdę UROCZE!! Ale tak jak Ty chyba nie miałabym gdzie w nich pójsć

Ja kalosze na 100% sprawię sobie bliżej jesieni - wiecie gdzie można kupić ładne, niezbyt ciężkie no i tańsze niż 200 zł ?

Ja niby mieszkam w mieście, niby w stolic) i to niby niedaleko centrum, ale jak spadnie deszcz to żeby pójść do leclerca muszę przechodzić przez ulicę po kostki w wodzie.. wrrr...

kilolku kalosze bomba strasznie mi się podobają;-) mi też stopa urosła z 36(a czasem nawet 35) zrobiło się 37/38 ale bardziej 38 niż 37

Ja kalosze na 100% sprawię sobie bliżej jesieni - wiecie gdzie można kupić ładne, niezbyt ciężkie no i tańsze niż 200 zł ?

Ja niby mieszkam w mieście, niby w stolic) i to niby niedaleko centrum, ale jak spadnie deszcz to żeby pójść do leclerca muszę przechodzić przez ulicę po kostki w wodzie.. wrrr...
na allegro np. U mnie były bardzo ładne ale rozmiaru nie było. Ja dałam 69zł na allegro też widziałam podobne w takiej samej cenie

niee
on wychodzi z zalożenia, ze 2 pary butów człowiekowi wystarczą - do jeansów i do garnituru :/
z resztą on cwaniak każe się kolegom pod samą bramę podwozić

reklama
a ja wlasnie kupilam taka bluzeczke :D
buzka.jpg
hehe zobaczę może w niej pójdę i w spódnicy i te buty jak znalazł :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry