reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

Uuu to i tak rzadko... Ja non stoper dostaje.. Pewnie dlatego że jesteśmy obcokrajowcami i sprawdzają czy nie wyjechaliśmy na przykład..

reklama
julia dzisiaj Chb masz na koncie??
myślałam,że każdy dostaje w pszy wtorek miesiąca.

co do listów to ja póki co dostałam tylko jeden.
ja nie dostalam listu i jakos nie czesto dostaje.Nie wiem czemu jedni tak,drudzy inaczej:no::eek:
madbebe na przykładzie mojej sis widzę,że jeśli przynajmniej jeden z partnerów pracuje to nie wysyłają za często.
Bo wiadomo,że jak masz stały kontrakt to nie wyjedziesz raczej z dnia na dzień do kraju.
ale wiesz to tylko taka moja teoria ;-)
w sumie w ich działaniu nie ma co szukac logiki.
poza tym teraz ogólnie wszystko zaczęli sprawdzac.na lotnisku nawet pytają czy nie bierzesz zasiłku :baffled:

potwierdzam, też dostałam pieniążki. :tak:
Wysłałam im pismo w związku ze zmianą adresu, nie dostałam od nich żadnego potwierdzenia, aczkolwiek kaska na koncie jest ;-)

reklama
I ja kaskę dostałam:tak: i listy regularnie co trzy miesiące a P stały kontrakt od 3,5 roku :confused2: a co do tych listów z prośbą o wypełnienie danych GP to nie trzeba osobiście latać do GP wystarczy że się wpisze dane kliniki nazwisko lekarza i nr telefonu samemu :tak: oni jak chcą sprawdzić to sami dzwonią do GP;-)

Do góry