reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Ja tylko wspomnę, że tu na kursie położna powiedziała, że pępka się niczym w ogóle nie przemywa ani moczy tylko pozwala mu się samoistnie uschnąć.
To znaczy mam na mysli kikutek po pepowinie :-)

Ja tylko wspomnę, że tu na kursie położna powiedziała, że pępka się niczym w ogóle nie przemywa ani moczy tylko pozwala mu się samoistnie uschnąć.
To znaczy mam na mysli kikutek po pepowinie :-)

tak samo mówią w Anglii i w Belgii.... ja przy pierwszej córci uzywałam fioletu no i przez to troszke ciuszków zmarnowałam... teraz chyba nic nie bede uzywac....

hejka

ale duzo od wczoraj naprodukowalyscie

nadrobie to moze wieczorkiem jak juz sama z cora zostane

melduje ze bylam pierwszy raz dzis na ktg
tetno oki,ruchy oki,czynnosci skurczowej macicy brak

milego popoludnia

a i wskoczylam w 9 okienko--teraz to juz blizej niz dalej

no własnie KTG, ja jestem bardzo zadowolona z mojej lekarki ale dziwi mnie że jeszcze nie miałam robione te badanie - pewnie bede miała przy kolejnej wizycie czyli 19 sierpnia to juz bedzie 37 tydzien.... czy ktos oprócz Dorotki miał juz je robione????

Pysia bidulko :-( Wszystko bedzie okej. Musisz teraz lykas zelazo i jesc wiecej mieska i prduktow bogatych w zelazo. Noi odpoczywaj duzo i nie pracuj juz tyle.

Pysiu wiesz ja mam ciut wyzsze wyniki zelaza,ale tez nie za wysokie i lykam od 3 dni tardyferon
dwa pierwsze dni masakra--biegunka mega,4-5 razy kibel dzinnie,dzis juz oki

damy rade

Oj znów ma zaleglości..wchodzę dziś rano na forum i nowy wątek zainstaniał- gratulacyjny:szok::szok::szok::szok:Mamy pierwsze wrześniaki:tak::tak::tak::tak::tak:

Ja wczoraj na wizycie..Mały waży 2150g:tak:i mogę już nie brać luteiny:-D:-D:-Dwyniki progesteronu mam rewelacyjne, aż lekarz nie mógł uwierzyć:tak::tak:szyjka tak jak byłą skrócona trochę, tak jest i rozwarcie na opuszek, lekarz mówi, że dotrzymam do terminu..Tylko łożysko już w II stopień weszło:-(i ciśnienie za wysokie:-(144/90. Mam co dzień mierzyć i dać cynka lekarzowi..Trochę mnie to zmartwiło, bo ciągle coś się dzieję, z jednego zmartwienia wychodzę i drugie się pojawia:-(

Małpko Ty to jesteś aparatka= podziwiam- ja ani sił nie mam ani ochoty...

Mój mąż ostatnio też dostał zrąbkę, za brak pomocy w domu i wielce zdziwiony:eek:ech faceci...

A JAcek taki bunt przechodzi, że aż szkoda pisać....

gratulacje

no własnie KTG, ja jestem bardzo zadowolona z mojej lekarki ale dziwi mnie że jeszcze nie miałam robione te badanie - pewnie bede miała przy kolejnej wizycie czyli 19 sierpnia to juz bedzie 37 tydzien.... czy ktos oprócz Dorotki miał juz je robione????

Asiek ja w pierwszej ciazy tej bez problemowej mialam robione ktg jako od 37 tc
poniewaz teraz jestem i na antybiotyku i cukrzyca
wiec kazal mi na ten tydzien sie umowic
nastepne za tydzien we wtorek ide

Ja pierwsze mialam robione juz 2 miesiace temu i teraz mam na kazdej wizycie :)

hejka
a i wskoczylam w 9 okienko--teraz to juz blizej niz dalej

A ja dopiero czekam jak wskocze w 8, i doczekac sie nie moge.

asiek ja nie miałam. A wizyte tez mam 19, ale u mnie to bedzie35 tydz.

U mnie tez dolało, wszedzie kałuze. Siostrzeniec jeszcze u nas na wakacjach, i go wysłałam na podworko, i teraz tapla sie w kałuzach.

reklama
AsiaN - gratulacje! Tylko uważaj na to ciśnienie i jak masz tylko okazję to je mierz! Ja zawsze miałam niskie ciśnienie, ale na wszelki wypadek pożyczyłam od koleżanki ciśnieniomierz i mierze kontrolnie od czasu do czasu.

Też nie miałam jeszcze KTG.

Chyba idzie do nas deszcz - wiatr się zerwał i wreszcie słońce przestało tak mocno grzać - i dobrze. Nie mogę z tymi upałami...

Do góry