reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

chyba przerzucimy się na pieluszki huggis - kiedyś kupiłam jedną paczkę 3 na spróbowanie (wcześniej były tylko pampki) i ku mojemu zaskoczeniu zdecydowanie lepiej trzymały się na pupci, nic nie wyciekło, nieprzemokło.
Skończyła nam się paka i wróciliśmy do pampków i co okazało się, że w nocy (Julka przesypia całą noc) pieluszka przemaka (to są niby te 12h) Mała się budzi o 2 w nocy z płaczem bo ma mokro z huggisami nie było takich rewelacji

reklama
Dla mam podajacych juz sloiczki i kaszki w Carrefour jest promocja deser dla dzieci Bobovita 2x125g 3,58, sok dla dzieci bobovita 2x300ml 4,58,kaszka dla dzieci Bobovita 2x230g 9,88 i mleko Bebiko 2x350g 19,98

Dziołchy a ma któraś z was pralkę ładowaną od góry? Bo ja muszę zakupić sobie i nie wiem na co się zdecydować? Może coś polecicie? A zamawiałyście już jakiś sprzęd agd czy rtv przez net?

Dziołchy a ma któraś z was pralkę ładowaną od góry? Bo ja muszę zakupić sobie i nie wiem na co się zdecydować? Może coś polecicie? A zamawiałyście już jakiś sprzęd agd czy rtv przez net?
My zamawialiśmy piekarnik pod zabudowę przez neta, monitor przez net (tzn. mam na myśli allegro :-) )
Co do pralki ładowanej od góry to nie pomoge...mam zwykla...

Ja mam Candy - tylko już ma 5 lat. Ma program szybkiego prania 32', program mix kolorów, można większość programów włączyć na tryb normalny lub przyspieszony i ma funkcję ułatwiania prasowania. Można jeszcze zapodać włączanie za kilka godzin, ale to nigdy mi się nie przydało. Daliśmy wtedy za nią jakiś 1300 zł i nic mi się z nią nigdy nie działo na razie. Jestem zadowolona.

my mamy ładowaną od góry AEG Elektrolux i jestem zadowolona ma mnóstwo różnych funkcji szybkie pranie 30' , pranie delikatnych rzeczy, pranie firan, pranie rzeczy wymagających odświeżenia, pranie bez zagnieceń i wiele innych POLECAM

Akaata ja nawet nie wiem kiedy coś w zwykłym sklepie kupiłam :baffled:

Lodówkę, zmywarkę, płytę indukcyjną, piekarnik, pralkę, i całe inne drobne agd które mamy w domu kupilismy przez net. Kupujemy w róznych sklepach, ale najchetniej w ELECTRO.pl - najlepszy polski elektromarket - Jeszcze się nie zdarzyło, żeby coś było z nimi nie tak.

Teraz czekam na blender od nich ELECTRO.pl - najlepszy polski elektromarket - Blender BOSCH MSM 6B300 (NAJNIŻSZY KOSZT WYSYŁKI)

Generalnie zawsze przed zakupem przez net jakiegokolwiek sprzętu porównaj ceny na ceneo.pl

reklama
Akaata ja nawet nie wiem kiedy coś w zwykłym sklepie kupiłam :baffled:

Lodówkę, zmywarkę, płytę indukcyjną, piekarnik, pralkę, i całe inne drobne agd które mamy w domu kupilismy przez net. Kupujemy w róznych sklepach, ale najchetniej w ELECTRO.pl - najlepszy polski elektromarket - Jeszcze się nie zdarzyło, żeby coś było z nimi nie tak.

Teraz czekam na blender od nich ELECTRO.pl - najlepszy polski elektromarket - Blender BOSCH MSM 6B300 (NAJNIŻSZY KOSZT WYSYŁKI)

Generalnie zawsze przed zakupem przez net jakiegokolwiek sprzętu porównaj ceny na ceneo.pl
Forget świetny sklep, a i sama się na ten blender skuszę. Dobra cena

Do góry