reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
beniaminka, kerna, Anja gratuluję udanych wizyt!!!

dagna jak ja będę chciala podtruć swojego to poprosz o ten magiczny składnik kapuśniaczku ;-)

Trixi mój brzuchol też już chyba nie wiele wytrzyma bo już chyba powiększyć się nie może no chyba że eksploduje :-D

A tak się przejmowałas dzisiaj tym kapuśniakiem, wspominalas ze prawie Ci pomidorówka wyszła, i to chyba był debiut kapusniakowy ? Z kiszonej robiłaś ? Moze to tak go przegoniło, ale po kiszonej to zdrowe czyszczenie jelit.Dobrze, ze Ciebie nie dorwało.
(...)
Mój P, zapomniałam Wam napisać - oprócz Kochaniem mówi czasem do mnie jak spojrzy na brzuszek, Mój humbaczek. Hmmm, obejrzałam to stworzenie w necie, no..taki dorodny wielorybek:wściekła/y::laugh2:

Kapuśniak z młodej kapusty. Kurcze znowu poleciał do wc :szok: Próbuję mu wmówić, że pije zimne napoje z lodówki i pewnie przeziębił żołądek, ale patrzy na mnie takimi oczami... eh - pierniczę, już nic nie gotuję :tak: "Humbaczek" - słodko :-)

Małgoś - smakowało mu, chociaż tyle ;-)

Kalcha - jak będziesz chciała swojego podtruć, to ja Ci ugotuję taki kapuśniaczek :-)

Meldunek po wizycie:-):-):-)
Wiecie co....mocz mi wyszedł w normie i leukocytów 10:-D:-D:-D:-DBabka jak zobaczyła tamten wynik to oczy w ściane:-D:-DAle uffff dzieki Wam powtórzyłam wynik..super że jednak nie jest ze mnatak źle. Krew określiła jako..."może być" nie jest źle:-)
Mała waży 2500g, sprawdziła jej układ nerwowy i jest wsio ok, serduszko stuka ładnie, a płucka mają cyt"śliczne" odruchy:-):-):-) Po sprawdzeniu płci powiedziała 100% dziewczę:-D:-D:-D Na 30 sierpnia na ściagnięcie szwu i od wtedy to niewiadomo:tak: Pobrałą też posiew na paciorka. Co jeszcze...w sumie chyba tyle. Babka w szoku była i pogratulowała mi że dotrwałąm w dwupaku do takiego terminu:-D:-D:-D

a widzisz wiedziałam że będzie dobrze tamten wynik to chyba był z kosmosu :) to sie nazywa wynik po dobrze oddanych siuśkach hehe:) gratki zdrowej córeczki :)

Witajcie dziewczynki!!!

Dziekuje wszytktim za gratulacje!chlopcy maja sie dobrze :D jak tylko wyjde ze szpitala odezwe sie :) pozdrowienia dla wszystkich brzuszkow!!!!!!!!!!!!!

kochana wracaj do nas jak najszybciej z maluszkami :) całuski dla waszej trójeczki :)

a ja se leże z masą jedzenia na nocke heh bo znając życie nie będę znowu mogła spać ale to juz u mnie standard niestety ;)
a do tego te straszne duszności no oddychać nie idzie ...

beniaminka gratki udanej wizytki :)
tosia super :)

Magi, Kerna Beniaminka gratulacje udanych wizyt , fajnie jak ma sie pewnosc ,ze z dzidzia wszystko ok.
Kasiona super , ze sie odezwalas buziali dla chlopczykow.
Dagna ten kapusniak musial twojemu smakowac, skoro wtryndolil dwie michy.
Trixi twoj mezulo jest rozbrajajacy.
Ide spac bo rano mam wizytke .

Coś dzis kazda w dobrym humorku dzionek kończy i super.
Kerna na zdrowie z tymi placuszkami cieszę się,że smakowały nawet małemu.
Moi uwielbiają takie placuszki. bo myślą,że to z ziemniaków tak samo jak wciągali kilka razy kotlety sojowe z błoga nieświadomością,że to nie mięsko :)
Ja też już mykam po mału się myć i się kładę.
Plecki mi juz bolą od siedzenie przy kompie.
Spokojnej nocki dla każdej z was i oby jutrzejszy dzionek obfitował w same dobre wieści jak dzisiejszy.
Kciuki za jutrzejsze wizyty mocno zaciśnięte...

oj ale bym zjadla plackow ziemniaczanych z cukrem
masakra mowie Wam,ale zeby cukier mi nie skoczyl to powinnam zjesc jeden malutki,wiec debatuje po co wogole trzec ziemniaki na jeden placuszek i smaka sobie narobic

spokojnej nocy

Gratki udanych wizyt i dobrych wyników. Mam nadzieje że już do końca wszystkie będziemy miały same dobre wieści.

Dagna zrób Mężusiowi gorzkiej herbatki. Może coś zjadł poza domkiem i to go rusza a nie zupka.
Beniaminko jak słodko cie nazywa. Humbaczek bardzo mi sie podoba.

Dobranoc i słodkich snów.

reklama
Właśnie wróciłam od znajomej (miała termin 2 dni temu) siedzi w domu i czeka żeby się zaczęło. Widziałam się z nią 3 tyg. temu i (ona jest bardzo malutka) wydawało mi się, że jej brzuch nie może być już większy ale dziś okazało się, że jednak może. Opowiadała mi że w nocy mąż ją przewraca z boku na bok. Od razu poczułam, że mi w sumie to nie jest źle.
Dobranoc i przespanej nocki wszystkim i sobie życzę.

Do góry