reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

oH normalnie czuje sie jak dziecko co dostało kawałek czekolady :D:D:D:D wczoraj wreszcie pojechalam i kupiłam Kanwe <material do wyszywania> juz chyba od ponad miesiaca nic nie robilam :) syn wlasnie zasnal wiec zmykam zajac sie tym co wychodzi mi najlepiej ;-)

reklama
No wiadomo ze będzie ciezko - bynajmniej na początku przy małej róznicy wieku między dziećmi, ale myślę sobie że każdemu dziecku rodzeństwo jest potrzebne i to nei tylko do wspólnych zabaw ale tez po to aby kiedy nas zabraknie dziecko nie zostało samo na świecie...
o na samym początku to jest luzik, schody się zaczynają jak zaczynają się tłuc o zabawki!

Jeju Etna wspołczuje Ci, ja bym chyba nie umiala tak zyc chodzi mi o stałe wyjazdy meza itd. Nawet niczego zaplanowac nie mozesz.
No jesli są stałe bądź zaplanowane to przecież możesz. Juz nie przesadzajmy, mój tez co jakiś czas wypływa tzn wybywa z domu a jakoś dajemy rade, jezdzimy na wakacje, chodzimy na randki no i wogóle.
Kwestia dobrej organizacji :tak:;-)

kilolek
No wiadomo... każdy wiek ma swoje "prawa", plusy i minusy ;)

No jesli są stałe bądź zaplanowane to przecież możesz. Juz nie przesadzajmy, mój tez co jakiś czas wypływa tzn wybywa z domu a jakoś dajemy rade, jezdzimy na wakacje, chodzimy na randki no i wogóle.
Kwestia dobrej organizacji :tak:;-)

kilolek
No wiadomo... każdy wiek ma swoje "prawa", plusy i minusy ;)

Ja nie przesadzam!!! Wyraziłam swoją opinie. Ja bym tak żyć na dłuższa mete nie mogła. Wole wiedziec ze maz idzie do pracy na 8.00 wraca o 17.00 i reszta dnia jest do naszej dyspozycji. Wiadomo kwestia przyzwyczajenia.

A jeszcze lepiej jak mąż ma własną działalność i ma się to poczucie, ze zadzwoni się np. o 12 żeby przyjeżdzał do domu bo coś i on nie musi się nikomu tłumaczyć tylko przyjeżdza do małżonki ;D albo do pracy pójdzie nie na 9 tylko na 12 bo jest np. szczepienie Synka, albo wyjdzie z pracy o 14 i pojedzie zrobić zakupy i w domku jest na czas. Ach .. ja właśnie tak mam ;p

Ja nie przesadzam!!! Wyraziłam swoją opinie. Ja bym tak żyć na dłuższa mete nie mogła. Wole wiedziec ze maz idzie do pracy na 8.00 wraca o 17.00 i reszta dnia jest do naszej dyspozycji. Wiadomo kwestia przyzwyczajenia.
też tak myślałam dopóki mój nie pojechał za granicę za pracą i przez 2 lata żyliśmy praktycznie oddzielnie , czasami tak jest że wydaje nam się że postąpilibyśmy "tak" a w rzeczywistości postępujemy inaczej
podziwiam jednak tych których bliscy (czyt.współmałżonek) wyjechał za granicę i nie widzieli się kilka lub kilkanaście lat

mary super że będziecie w końcu sami , my po wakacjach w PL gdzie mieszkamy z teściami wracamy z wielką radością do naszego domku w NO gdzie jesteśmy sami ;)

A jeszcze lepiej jak mąż ma własną działalność i ma się to poczucie, ze zadzwoni się np. o 12 żeby przyjeżdzał do domu bo coś i on nie musi się nikomu tłumaczyć tylko przyjeżdza do małżonki ;D albo do pracy pójdzie nie na 9 tylko na 12 bo jest np. szczepienie Synka, albo wyjdzie z pracy o 14 i pojedzie zrobić zakupy i w domku jest na czas. Ach .. ja właśnie tak mam ;p

To tez jest luz ;-)

Jeju Etna wspołczuje Ci, ja bym chyba nie umiala tak zyc chodzi mi o stałe wyjazdy meza itd. Nawet niczego zaplanowac nie mozesz.
dzięki :))))
musimy dać radę, ale powiem wam pocichu że wolałam jak pływał :-(
wtedy go nie bylo wiedziałam kiedy i do kiedy i miałam wszystko poukładane, a teraz to jakiś sajgon ta jego praca straszna, wychodzi rano mowi bede na obiad wraca za trzy dni :baffled:, moze przez ten sezen, moze na jesien sie uspokoi i bedzie bardziej normalnie.
np. umowilam się z martolinka i jej mezem na grila no i jak sie skonczylo - sama przyjelam gosci a miał byc na bank!!!

jeśli chodzi o to rodzenstwo to był taki żarcik mery :zawstydzona/y:, ale chyba mi nie wyszedł :crazy: postaram sie poprawic.

o na samym początku to jest luzik, schody się zaczynają jak zaczynają się tłuc o zabawki!
Wiem co mowisz hihihi dowiedzialam sie wczoraj jak Antek atakował nie wzruszonego Pawelka

Taka praca dla mojego męża bym chciała, sama taka mam i moze dlatego ciezko mi sie przyzwyczaic do takiej szalenczej gonitwy za pieniadzem u mezczyzn

Czekam na smska od Martolinki mam nadzieję że wylądowali szczęśliwie miala dać znac ok 12

reklama
Do góry