reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej mamuśki :-)
ja już posprzątałam, i zrobiłam ręczne pranie bo dziś rano pralka odmówiła posłuszeństwa,a zanim tata ją naprawi to słońce sie schowa i mi pranie nie wyschnie ;-) a ja sie budziłam pare razy bo o 4 miałam taką burze że aż moje maleństwo obudziła, a dzidzia kopała w tych samych momentach kiedy sie błyskało, usnełam po 5 i potem o 7 znowu kopała i w końcu wstałam o 9:30.:-) lece zrobic jakies ciasto na jutro...bede później :*

ja dziś w nocy to nawet nie słyszałam jak mała płakała, obudziłam się 2 razy, nakarmiłam ją, a tak to Ariel ją lulał jak nie spała:-) a dodam, że jej łóżeczko jest przy naszym, tak że jak wyciągnę rękę to ją mogę pogłaskać ;-) u nas pogoda się poprawiła, jest ślicznie, będziemy pewnie na spacer szli jak mała się obudzi, bo właśnie pojadła i zasnęła :-)
co do lenienia się- ja jestem straszny leń, ale z drugiej strony jak juz się wezmę za sprzątanie to wszystko naraz sprzątam, nie zostawiam nic na później :-) a czesto mam ochotę sobie posprzątać, np teraz ;-) ogólnie to my z męzem ostatnio się dużo lenimy przed kompami, fajną grę mamy i razem w nią możemy pykać :-)

reklama
a ja pomalowałam koleżankę zadowolona:-D teraz czekam na następną na pazurki mój B już na korowodzie od znajomych:-)

confounded my gramy na x-box w Mortal kombat :rofl2: a wy jaką gierkę macie?

a ja wam powiem ze mój królewicz z imprezami obeznany jest w ciąży zaliczyłam 4 w tym tydzień temu panieński a weekendy wcześniej to już wesela nasze w klubie ze znajomymi i wcześniej spotkanka klubu Honda Śląsk ale to nie to samo jak urodzę to na pewno gdzieś wybędziemy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry