reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja gralam i w 1 i 2 ale po budowie domu i postaci szybko mi sie nudzilo
ja dokładnie tak samo, najwięcej frajdy sprawiało budowanie domu :-)

A ja grałam kiedys w rollercoaster tycoon 3 z dodatkami ale jakoś przestałam.... a bardzo fajna gierka :)
ja też lubię tę grę, 1 i 2 też:-) dalej mi sie zdarza :D
A ja teraz gram sobie w wolnych farmerów.... brat mnie wciągnoł i pogrywam jak mam czas :):)
próbowałam, ale chyba jednak nie dla mnie są przeglądarkowe gry ;-)

ja jeszcze lubię anno 1602 :-)

edit: Andzia ja GTA bardzo lubię :-)

O rany :D Sie rozpisałyście, znowu nie dam rady nadrobić:wściekła/y:

Ja mam simsy 3 z wszystkimi dodatkami jakie wyszły i tylko po to, żeby zająć wstretną kuzynkę jak przyjeżdża.. A sama nie lubie:-D

U nas pogoda hmm, rano było upalnie a słońce tak ślepiło, że łoh.. :confused2::confused2::confused2: nie cierpie takiej pogody.. ileż można tego słońca..
Teraz coś przybyło chmurek i jest hm dosyć mroczno:rofl2: fajowsko.. jeszcze jak dojdzie jakaś burza i deszcz to bede w 7 niebie..:-D

Od rana tak mnie boli kręgosłup:crazy: a tyle roboty było w domu... musze mojego D. zaangażować do jakiegoś większego masażu.. bo sie obija:laugh2:
Oliwier kopie, prawie cały czas go czuje:tak: ciekawe jaki jest już duży..

Dzisiaj przyjeżdża troche rodzinki, bo dziadek ma urodziny:no: nie lubie takich imprez.. wolałabym pospać..

A tak w ogóle, to dopiero wstałam.:-) Uznałam, że chcę przespać to słońce.. :-p Zaraz sobie pojde zjeść jakiegoś ciacha i troche zadbać o siebie, bo wyglądam jak jakieś zombie.. nie poczesana... brzydko ubrana.. eh :eek: dodatkowo włosy nie chcą mi się układać:crazy: nijak. Wrr..

Powiedzcie mi, jakie kosmetyki są dobre dla maluszka? HIPP czy Nivea?
Ja sie uparłam na całą serie z HIPPA, moja mama poleca nivee.. więc sama nie wiem.
Oilatum kupie swoją drogą.. ale te hippki tak fajnie pachną:-)

hejka;*

Fikuska wspoczuje @.....ale mam nadzieje ze juz ci lepiej;)

hejka;*

Nuda......i gorco...burzowo......
bylam w Miescie.....
masa Ludzi odiwedza Krakow....

co myslicie o Imionach Jonasz,Jeremiasz???

Ixi a skąd Twoja mama wie ze Nivea dobre??;)

kup jakie uwazasz a jak dzidzia sie urodzi to sama zobaczysz co go uczuli co nie..

Odradze ci Oliwke z Johnsona maskara ..tak skóre wysusza...
..
Jejku ixi podrzuc mi te Simsy pogram i ci odesle pliss hehe;**:-)

reklama
Andzia No bo stosowała do mojego brata i teraz też kupiła dlamałego;-)

Motylicja Mama ma rodzić 24.08 tzn. 23 idzie na oddział, bo ma już zaplanowaną cesarkę + wycinanie mięśniaka. A termin z OM ma na 2 września, mam nadzieje że wcześniej się nie zacznie:szok:
A imię wybrała, Miłosz:laugh2:

Do góry