• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2009

Szyszunka, skąd ja to znam. U mnie o tyle gorzej, że mała nie chce z nikim zostawać. Zaraz ryk i wojna. 22 jestem mamą chrzestną bardzo jestem ciekawa co w tym czasie będzie porabiać Ala, chyba będą ją słyszeć wszyscy w kościele. Będzie to pierwsza godzina bez mamy.
Ojczulek, musicie nauczyć się wyjeżdżać z dzieckiem. Niestety jak się chciało to trzeba teraz cierpieć :) ( oczywiście w tym dobrym słowa znaczeniu). My podrużujemy z dwójką, wierz mi nie jest lekko. Ale jak słoneczka idą spać mamy czas tylko dla siebie. Zresztą mamy go bardzo mało jednak każdy uśmiech dziecka wynagradza wszystko. Chociaż czasem pragnę żeby ktoś je zabrał,żebyśmy mogli sami posiedzieć i być ze sobą jak za starych czasów. Ech.......... a tu ciągle ręce pełne roboty.

reklama
no ja szykuję się by nad morze jechać na weekend, trochę mam obaw, chyba nocą pojedziemy, już sama nie wiem. Młoda w samochodzie no max 3 h wytrzyma, no ale trza się dalej ruszyć :)
no a za 1,5 m-ca waakaaacjeeee :)

I ja się witam! Oj..u nas to wygląda tak, że niby jesteśmy blisko a tak właściwie to daleko :( Nie ma mowy o wyjeździe gdziekolwiek..no i ostatnio ciągle nam jakoś pod górkę:(

No my też w sobotę ruszamy nad morze z południa PL daleka droga przed nami... Jedziemy na noc mam nadzieję, że mała wytrzyma i prześpi choć pół nocki. Tydzień już nie je z piersi więc i śpi dłużej. Zastanawiam się czy nie zabrać tego starego 1szego fotelika. Bo ten co teraz jest to mało się rozkłada,a tak jak ALa uśnie mogę ją przełożyć i tam będzie w pozycji leżącej, a zapięta pasami no i jest do 13kg więc się mieścimy w przedziale. Druga sprawa to nie wiem co się przyda do apteczki tak na wszelki wypadek. Poradźcie co mam wziąć?!~Czopki przeciwgorączkowe i fenistil na ukąszenia mam. Czekam na rady. Miłego dnia życzę i wracam do pracy!!!

Zuzia28 jak ja jechałam na działkę to zabierałam ze sobą jeszcze witaminke c w kroplach, euphorbium w razie katarku i tantum verde na kaszelek, no i tak jak ty czopki na goraczke i fenistil + srodek na komary kleszcze itp kupilam taki dobry w aptece komarow bylo masa a my ani jednego ukaszenia :)

ja mam zawsze apteczkę dość sporoą, radzę wziąć coś od biegunki-jakis probiotyk
ja mam zawsze w apteczce-od gorączki i bólu, cos na katar, do gardziołka, na rany-woda utleniona, plasterek, coś na komary, ukąszenia, witaminki i wapno.
poza tym wszędzie są apteki wiec biorę zazwyczaj te rzeczy, które nie dostanę bez recepty, a resztę można kupić, zawsze to "świeże" i dobrze przechowywane

Pozdrowienia z nad morza:-))) Jest superrrrr;-) Jesteśmy tu już od soboty. Jechaliśmy 9 godzin, nocą beż żadnych problemów. Gabi pakuje się do morza bez ograniczeń, na piasku szaleństwo, i w ogrodzie w pensjonacie w którym jesteśmy to samo- wielka radość!!! Polecam jazdę nocą, faktycznie Gabi całą drogę przespała i mężowy też;-/ ja niestety nie, bo ktoś musiał prowadzić ;-) Pozdrowienia z Wybrzeża:-)

reklama
hej.Dzieki za informacje o które prosiłam.ale wiecie co nadal sie obawiam jak mój pracodawca zareaguje.
po za tym czuje sie ok.Oli rośnie jak na drożdżach jest aktualnie na etapie wstawania przy czymś.No i pierwsze guzy już na czole są.a druga dzidzia hmmm nawet mi brzuszek nie wyskoczył.nadal jak płaska byłam tak jestem nawet we wszystkie ciuchy się mieszcze,a waga 64.spadła mi od lipca z nowu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry