reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

witajcie tak jak pisałam rano zrobiłam sikacza..... negatyw pozniej owulkę i 2 kreski dzis jest 28dc nie wiem kiedy mam mieć @ wiecie dlaczego... pisałam wczesniej tez sie wczoraj naczytałam o tym ze owu moze pokazac wczesną ciąze ale nie musi wiec sie nie napalam.. ale z nudow sie mysle hehe aa i jescze jedno wczoraj miałam temp w pochwie 36,8 a dzis mam juz 37,0 lub 37,1 jakos tak... hmm. piersi powiększone tylko sutki bolą a zawsze mnie całe piersi bola nie wiem co z tym testem ciązowym... chciala bym zeby juz zrobienie go było wiarygodne a tu lipka... bo nie wiem kiedy ten @ ale mysle ze jescze ok 4 dni poczekam na tesciora zobaczymy co i jak glowa mnie boli juz ładnie kikla dni tak samo.. jem i zarz mi burczy znów hehe .. nie wiem.. co to itp na bete chyba poczekam te 4 dni zobaczymy co bedzie chyba ze mam jeszcze owulacje to męża znów wykorzystam hehe... zobaczymy dodam ze kochamy sie oststanio codziennie nie ważne czy dni plodne czy nie aa i śluzu takiego jak jajko kurze nie mam ale gin stwoerdzile lekki stan zapalny dał globulki ale boje sie teraz uzyć bo jak to owukla to tzreba probować zobacze te 4 dni i jak cos beta i zobaczymy..... 3mam kciuki za was!!!!!!

a i dziś strasznie duzo wlosów mi wypadło koszmar nigdy tak nie mialam ppo myciu glowy a myje fryzjerskimi szapomonami i odzywką.. bioalge... itp martixa... oj oj kochne piszcie co u WAS!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a i dziś strasznie duzo wlosów mi wypadło koszmar nigdy tak nie mialam ppo myciu glowy a myje fryzjerskimi szapomonami i odzywką.. bioalge... itp martixa... oj oj kochne piszcie co u WAS!!!

Nieraz testy wychodzą tydzień po@. Beta wychodzi bardzo wcześnie. Czasami lepiej jest zrobić bo stres spowodowany czekaniem może wpływać na opuźnienie @

Mi też włosy wypadają, jestem osłabiona i wogóle

kamia i nie tylko:) Castagnus-podobno działa:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MNie tez wlosy wypadają :/ ale to nie oznaka ciazy:/
Ale odkad skonczyl sie @ to sie z mezem codziennie przytulamy :D trzeba nadrobic zaleglosci po tym tygodniu udreki ;)
Trzymam za was Kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

MNie tez wlosy wypadają :/ ale to nie oznaka ciazy:/
Ale odkad skonczyl sie @ to sie z mezem codziennie przytulamy :D trzeba nadrobic zaleglosci po tym tygodniu udreki ;)
Trzymam za was Kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&[/QUOTE

Korzystajcie ile się da,a ja nie moge bo nie czuje się najlepiej i plamie troche czasami:(

hejka dziekwczyny wiecie co jakos boje się robić bete u mnie chyba nie robia bete hcg tylko te hcg full czy to optimum czy jakoś tak.. wiecie co poczekam jescze 3 dni zobaczymy co bedzie to bedzie.. pozdrawiam mam czas do 12 się zdecydować na bete ale jakoś nie wiem... moze za wczesnie a po ilu wykrywa? bo u mnie to codziennie przytulanko w 12 dc a dzis mam 29dc a od 2 dni mam powiększone piersi i sutki bolą... a moze to owulacja nie bede sie nakrecach chyba poczekam musze sobie znaleśc jakieś zajęcie cmoki dla was!

hejka dziekwczyny wiecie co jakos boje się robić bete u mnie chyba nie robia bete hcg tylko te hcg full czy to optimum czy jakoś tak.. wiecie co poczekam jescze 3 dni zobaczymy co bedzie to bedzie.. pozdrawiam mam czas do 12 się zdecydować na bete ale jakoś nie wiem... moze za wczesnie a po ilu wykrywa? bo u mnie to codziennie przytulanko w 12 dc a dzis mam 29dc a od 2 dni mam powiększone piersi i sutki bolą... a moze to owulacja nie bede sie nakrecach chyba poczekam musze sobie znaleśc jakieś zajęcie cmoki dla was!

betka powinna juz wykryc ciaze po tylu dniach ;)

Tak sie domyślam ale jak wyszły mi paski owulacyjne w 27 dc 2 kreski 28dc tez miałam 2 kreski dziś robilam i tez mam 2 kreski zbliżone bardzo barwą do siebie i juz nie wiem co mam robić moze to owulacja jeszcze bo juz sama nie wiem kiedy dosżło do zapłodnenia a hormon wykrywany jest w momencie zagnieżdzenia zarodka ostatni stosunek był 7 sierpnia dzis jest 9? glupieje poczekam najwyżej jutro pojdę co o tym myslicie? czekac do jutra czy dziś isc mam jescze 2 h. zeby zajsc bo laborat czynne jest do 12

reklama
Tak sie domyślam ale jak wyszły mi paski owulacyjne w 27 dc 2 kreski 28dc tez miałam 2 kreski dziś robilam i tez mam 2 kreski zbliżone bardzo barwą do siebie i juz nie wiem co mam robić moze to owulacja jeszcze bo juz sama nie wiem kiedy dosżło do zapłodnenia a hormon wykrywany jest w momencie zagnieżdzenia zarodka ostatni stosunek był 7 sierpnia dzis jest 9? glupieje poczekam najwyżej jutro pojdę co o tym myslicie? czekac do jutra czy dziś isc mam jescze 2 h. zeby zajsc bo laborat czynne jest do 12

Ja bym pewnie poszla bo by mnie ciekawosc zzarła ;p Ale rob jak uwazasz za sluszne, moze w dniu spodziewanej @ ?

Do góry