reklama
ixidixi
Fanka BB :)
lolkak Po upadku nic nie boli.. i chyba nic nam nie jest.. Mały buszuje w swoim mieszkanku..
Ale tyle już przytylam
9 kg prawie..
A Ty Vegas 4,2 :O niemożliwe...!
Ale tyle już przytylam
A Ty Vegas 4,2 :O niemożliwe...!
Witajcie dziewczyny!
rowi,
jestem wrocilam, cali i zdowi
na weselu bylo milo
moze wiecej pozniej opowiem, bo teraz nie mam weny do pisania, Olek juz zdrowieje, podrozy nie bylo sie co bac, Olek znosl to wszystko lepiej niz my
pociag go bujal i spal jak aniolek, w noc weselna, tez wszyscy podziwiali ze grzeczny i spi
mama chciala z nim potanczyc a ten spal i spal i spal...i...spal
stal za drzwiami obok sali, bylo am cichutko a co kto przechodzil tam z gosci to go przykrywal kolderka, takze bylam zadowolona i dumna z syna,
rowi,
jestem wrocilam, cali i zdowi
na weselu bylo milo
moze wiecej pozniej opowiem, bo teraz nie mam weny do pisania, Olek juz zdrowieje, podrozy nie bylo sie co bac, Olek znosl to wszystko lepiej niz my
motylicaja
Fanka BB :)
hejka babeczki:*
ja wcozraj poszlalam ze znajmomymi i wrocilam o 2 w nocy
hehe
a i jeszcze bylam na zakupach bo przecen mnostwo
dzis jade na OBOZ konny i nie ebdzie mnie rpzez tydzien
wiec do zobaczenia:*
ja wcozraj poszlalam ze znajmomymi i wrocilam o 2 w nocy
a i jeszcze bylam na zakupach bo przecen mnostwo
dzis jade na OBOZ konny i nie ebdzie mnie rpzez tydzien
C
clio87
Gość
Dziewczyny załatwiłam urzędy i to w godzinę 

odebrałam dowód złożyłam NIP-3 w Skarbówce i już wiem jakz ZUS-em załatwić 

rewelacja
IKEA też załatwiona kupiłam tkaninę na zasłonki(ale że nasza sypialnia i pokoik Alexa to jedno musiałam iść z mężem na kompromis ale pasuje idealnie) podusię miałam jeszcze pościel kupić ale narazie sie wstrzymałam bo możliwe że rodzinka coś wymyśli
oglądam Super Nianie na TVN 7 horror tacy niegrzeczni chłopcy zero szacunku dla mamy i taty

Ashera ja to się za Tobą stęskniłam tak dawno nie pisałaś a nasza ciaża rośnie ale wszystko dobrze rodzimy naturalnie jak narazie i powiem ci ze też nie mogę się już doczekać
piszecie o macaniu brzuszka mnie sie to przytrafia dość często nienawidzę tego i też spotykam sie z oburzeniem ale dlaczego NIE?? masakra odp jest prosta bo nie lubię i to mój brzuch wrrr
wczoraj w Taily Weijl ale tym razem mój Bartek zwrócił Pani uwagę że sobie nie życzymy ...
<- tak wyglądałą ekspedientka 

IKEA też załatwiona kupiłam tkaninę na zasłonki(ale że nasza sypialnia i pokoik Alexa to jedno musiałam iść z mężem na kompromis ale pasuje idealnie) podusię miałam jeszcze pościel kupić ale narazie sie wstrzymałam bo możliwe że rodzinka coś wymyśli

oglądam Super Nianie na TVN 7 horror tacy niegrzeczni chłopcy zero szacunku dla mamy i taty

Ashera ja to się za Tobą stęskniłam tak dawno nie pisałaś a nasza ciaża rośnie ale wszystko dobrze rodzimy naturalnie jak narazie i powiem ci ze też nie mogę się już doczekać

piszecie o macaniu brzuszka mnie sie to przytrafia dość często nienawidzę tego i też spotykam sie z oburzeniem ale dlaczego NIE?? masakra odp jest prosta bo nie lubię i to mój brzuch wrrr

A
Andzia16
Gość
Czesc dziewczynki ..ale piekna pogoda;D ..buziaczek dla wszystkich....;**muahh;**
i witam nowe mamusie
)
i witam nowe mamusie
C
clio87
Gość
w Katowicach pada ... a ja próbuję zrobić obiadek
Fikusek dzisiaj mam mielone z ryżem i kapustkę zasmażaną
macie jakieś fajne przepisy kulinarne??
A
Andzia16
Gość
w Katowicach pada ... a ja próbuję zrobić obiadek![]()
a co chcesz? konkretnie ?

reklama
Ixidixi brzuszek sliczny! ale ty chyba chudziutka jesteś nie :-) a jak twoja mama bo z tego co pamiętam to ma pare tygodni więcej niż ty:-)
Anetka cywilny czy kościelny tak czy siak ślub więc nie dziwie się nerwą:-)
Kasiuch to nic tylko z małym na weselach chodzić:-)
Clio też to oglądałam, to na początku jakiś science fiction.
Powiedzcie mi czy wasze dzieciaki też mają schiza na czyste ręce bo jak mojemu się pobrudzą w czasie jedzenia to nie zacznie dalej jeść dopóki mu nie wytre łapek, nawet jak krzesełko jest brudne to nie będzie jadł

Anetka cywilny czy kościelny tak czy siak ślub więc nie dziwie się nerwą:-)
Kasiuch to nic tylko z małym na weselach chodzić:-)
Clio też to oglądałam, to na początku jakiś science fiction.
Powiedzcie mi czy wasze dzieciaki też mają schiza na czyste ręce bo jak mojemu się pobrudzą w czasie jedzenia to nie zacznie dalej jeść dopóki mu nie wytre łapek, nawet jak krzesełko jest brudne to nie będzie jadł