reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas jak ty to zrobiłas!!??
lolkak ale czyjs brzuch by zmacały idiotki:/ beznadziejne
anetka cywilny nie cywilny to w koncu slub:-) mam nadzieje ze wszystko pójdzie po waszej mysli

reklama
Witajcie dziewczyny!
rowi,
jestem wrocilam, cali i zdowi
na weselu bylo milo:)
moze wiecej pozniej opowiem, bo teraz nie mam weny do pisania, Olek juz zdrowieje, podrozy nie bylo sie co bac, Olek znosl to wszystko lepiej niz my:) pociag go bujal i spal jak aniolek, w noc weselna, tez wszyscy podziwiali ze grzeczny i spi:p mama chciala z nim potanczyc a ten spal i spal i spal...i...spal:)stal za drzwiami obok sali, bylo am cichutko a co kto przechodzil tam z gosci to go przykrywal kolderka, takze bylam zadowolona i dumna z syna,:)

hejka babeczki:*

ja wcozraj poszlalam ze znajmomymi i wrocilam o 2 w nocy:) hehe

a i jeszcze bylam na zakupach bo przecen mnostwo:)

dzis jade na OBOZ konny i nie ebdzie mnie rpzez tydzien:):) wiec do zobaczenia:*

Dziewczyny załatwiłam urzędy i to w godzinę :-D:-D:-D odebrałam dowód złożyłam NIP-3 w Skarbówce i już wiem jakz ZUS-em załatwić :laugh2::laugh2::laugh2: rewelacja
IKEA też załatwiona kupiłam tkaninę na zasłonki(ale że nasza sypialnia i pokoik Alexa to jedno musiałam iść z mężem na kompromis ale pasuje idealnie) podusię miałam jeszcze pościel kupić ale narazie sie wstrzymałam bo możliwe że rodzinka coś wymyśli :-p

oglądam Super Nianie na TVN 7 horror tacy niegrzeczni chłopcy zero szacunku dla mamy i taty :eek::szok::no:

Ashera ja to się za Tobą stęskniłam tak dawno nie pisałaś a nasza ciaża rośnie ale wszystko dobrze rodzimy naturalnie jak narazie i powiem ci ze też nie mogę się już doczekać :rolleyes:

piszecie o macaniu brzuszka mnie sie to przytrafia dość często nienawidzę tego i też spotykam sie z oburzeniem ale dlaczego NIE?? masakra odp jest prosta bo nie lubię i to mój brzuch wrrr :crazy: wczoraj w Taily Weijl ale tym razem mój Bartek zwrócił Pani uwagę że sobie nie życzymy ... :eek: <- tak wyglądałą ekspedientka :laugh2:

w Katowicach pada ... a ja próbuję zrobić obiadek :p

Fikusek dzisiaj mam mielone z ryżem i kapustkę zasmażaną :D

macie jakieś fajne przepisy kulinarne??

reklama
Ixidixi brzuszek sliczny! ale ty chyba chudziutka jesteś nie :-) a jak twoja mama bo z tego co pamiętam to ma pare tygodni więcej niż ty:-)
Anetka cywilny czy kościelny tak czy siak ślub więc nie dziwie się nerwą:-)
Kasiuch to nic tylko z małym na weselach chodzić:-)
Clio też to oglądałam, to na początku jakiś science fiction.

Powiedzcie mi czy wasze dzieciaki też mają schiza na czyste ręce bo jak mojemu się pobrudzą w czasie jedzenia to nie zacznie dalej jeść dopóki mu nie wytre łapek, nawet jak krzesełko jest brudne to nie będzie jadł :eek::sorry:

Do góry