reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ja też kupuję tylko na promocjach, bo inaczej tobym poszła z torbami! Ale staram się szukać dobrych gatunkowo ciuszków- szczególnie dla Kubusia, bo taki 3-latek to już troszkę niszczy ciuszki (jak wraca z podwórka, to czasem jak nieboskie stworzenie!). No i też 'setami' kupuję, więc na raz jest to większa kwota, ale jak zliczam ile bym za to zapłaciła po regurarnych cenach to i tak jestem 'do przodu' :)))

reklama
O taaaak ... ja poza tym ostatnio wole młodego pomierzyć i kupić bez jego obecności lub wręcz na allegro... ostatnio tak było z dresikami. Takiej wiochy mi w CH narobił że szkoda gadać. Potem chodziłam sama i szukałam ale kurcze za samą bluze dresową 60 zł nie dam a do tego jeszcze sponie... no i nie uświadczysz z zapinaną bluzą a jak juz to jakies takie... dziwne... No wkurzyłam i kupiłam na allegro dwa dresy - jednen 3-częściowy a drugi dwuczęściowy - za 80zł z przesyłką... a materiał gatunkowo dobry... i fajnie wykończone dresiki

dzisiaj kupiłam Julce puzzle gąbkowe - rozłożyłam je położyłam Małą na nich a Julcia moja zdolniacha szoruje dupcią i plecami po nich odpychając się nóżkami, z kolei leżąc na brzuszku wyciąga elementy - to jeszcze mało świadome ale już :) sprawiła Mamie dużą radochę

reklama
250 sztuk???
buahaha
tira napadłaś???
a jaki powód???
Ja w dzień huggisy na noc pampki (i tak muszę je zmieniać 3 razy do rana bo tak mały smok sika)

swojego czasu była promocja w realu na pamki taki mega karton 184sztuki - to kupiliśmy, potem to teściowie przyjechali nie chiałam aby kupowali ciuszki to kupili pampki znowu 82 sztuki, potem ktoś nas odwiedził i znowu z pampkami (bo to zawsze bardziej się przyda niż ciuszki) i takim oto sposobem mamy 250sztuk.

a czemu - jakiś czas temu już pisałam, że mam wrażenie że przemakają - Julcia jak tylko zrobi siusiu zaczyna się kręcić marudzić, jak zmieniam pieluszkę to marudzenie ustaje, tak samo w nocy niby te pampki są na całą noc (JULA nie budzi się w nocy) więc zazwyczaj jest jeden pampers - zaczęła nam sie na pampkach budzić - nie ma takiej sytuacji gdy ma huggisy, więc teraz na noc huggis w dzień pampki. Do wyczerpania zapasów

Do góry