reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Łóżeczka dla naszych maluchów

reklama
Tygrysek-M, Wasze tez piekne :) ehh te rzeczy dla dzieci sa takie slodkie :)

Macie juz ochote pieknie poscielic? Ja ciagle o tym mysle.. :) ale bezsensu scielic 3 miesiace wczesniej.. szczegolnie jak sie ma kota w domu..

Niedlugo juz bedziemy wklejac fotki kącikow dla naszych maluchow.. a pozniej nasze kruszynki w tych pieknych lozeczkach :) rozmarzylam sie..

Jeszcze zapomniałam dodać, że jeden komplet pościeli też już mamy Rabbit Blue Premium
Szczerze przyznam, że już bym bardzo chciała przygotować łóżeczko ale jeszcze muszę wytrzymać :-p pościelą też jestem zachwycona :-)
Z tych większych rzeczy to jeszcze mi tylko brakuje wózka i materaca do łózeczka.

Elzu - tak ja też mam ochotę już poscielić łózeczko :) I baldachimek założyć... Całe szczęście ze jeszcze nie mam ani kołderki ani pościeli :D Na zakupy ruszamy gdzieś koło września :)

Trusia77 my za 5-elementową pościel feretti rabit blue zapłaciliśmy 274 zł. W skład zestawu wchodzi poduszka, kołderka, poszewka na poduszkę, poszewka na kołderkę, ochraniacz, z którego też można zdjąć poszewkę do prania. Dokupiliśmy jeszcze do kompletu rożek za 47 zł. Niestety w sklepie z tego modelu nie było baldachimu (moskitiery) ale już znalazłam na allegro :-)

reklama
Do góry