reklama
rainmanka
Fanka BB :)
Dziś rano oglądałam program na TVN Style "Mamo to ja" i akurat było o materacykach. Fizjoterapeuta Paweł Zawistowski mówił, że najlepszy materacyk to lateksowy z obszywanymi brzegami (wtedy nie będzie się zniekształcał) i piankowy, takie żeby były sprężyste i dziecko się nie zapadało.
Nie polecał z gryką i tych bardzo twardych.
Nie polecał z gryką i tych bardzo twardych.
Obecnie większość fizjoterapeutów tak radzi ... a tak btw na forum pojawił się nowy dział ekspercji z radami fizjoterapeuty i tam można zadawać wszelkie pytania na takie tematy jak materacyki, rozwój maluszka, leżaczki-bujaczki, przesadzanie do spacerówki itp. Polecam :-)
mama2010
Fanka BB :)
Tygrysek zamowilsmy to samo lozeczko, tylko w wersji mocca i komode. Nie moge sie doczekac jak bedziemy je mieli juz w domu.To ja też się pochwalę mam już w domciu te oto łóżeczko 4B Drewex ŁÓZECZKO LAURA SZUFLADA TRANSPARENT (1170039623) - Aukcje internetowe Allegro jak dla nas jest prześliczne :-) już się nie możemy doczekać kiedy Krzyś w nim będzie spał ;-)
Może to nie do końca odpowiedzialne ale tego akurat nie sprawdzałam - obiecuję, że dam znać jak tylko będą u mnie w domku ale to jeszcze trochę potrwa :-) Myślę, że szczebelki nie są wyjmowane, ale jakaś regulacja wysokości to chyba jest - tak mi się przynajmniej wydaje.
vengo
Zaangażowana w BB
Goosiek ale masz właśnie łóżeczko Barcelona czy łóżeczko Blanco? Bo doczytałam się, że Blanco właśnie ma te wszystkie udogodnienia a na temat Barcelony nie mogę znaleźć informacji. Blanco wygląda tak samo jak Barcelona tylko jest większe (ma wymiary 140x70) i można je przekształcić w tapczanik.
reklama