reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

kajdusia jestem w wielkim szoku, takie mam ciarki na plecach, coś strasznego, dobrze że Małgosia cała

klementinka ja też mam czsem dosyć, brakuje mi czasem cierpliwości

Wszystkiego najlepszego Tomaszku

Damianek uroczy:))

ja nie mam nosidełka, planuję kupić

Mój mały pospał prawie 7 godzin, huraaa

reklama
Magda a gdzie dokladnie we wrocławiu?

w sobote jedziemy na urlopik do wrocławia :) troszkę boje sie drogi ale jedziemy w nocy więc myślę że mała będzie spać :)
w careffour są teraz w promocji słoiczki Gerbera 130gram za 1.88gr. (normalnie ok 2.7)

Widzę że nie tylko ja się za słoiczkami rozglądam :-) w zasadzie to już kilka kupiłam do tego parę kaszek i soczków bo promocja była :-D a przy apetycie małego na pewno będą szły jak woda :-D

Witajcie;)U nas ok mała chyba już ma unormowany dzień;)Je i śpi;)Wczoraj jadła kanie i chipsy i mała trawi ani nie stęknie;)Ale to dzięki herbacie przy kórej można jesć wszystko;)
A od którego m-ca można podawać słoiczki, chyba jak się karmi to od 7 albo 9??

Ostatnia edycja:
kajdusia matko jedyna też miałam ciarki na całym ciele z 5 minut jak to przeczytałam ale musiałas się czuć jak zobaczyłas Małgosie:szok::szok::szok:
A ja wczoraj zakupiłam chuste za 40 zł stwierdziłam że najpierw wypróbuje tańsza czy wogóle będe nosić a dopiero kupie droższa bo już jedna taka niewiązana lezy i jej nie uzywam a kosztowała prawie 200zł a mała na leżaka wogóle niechceJak mi sie spodoba wiązanie to kupie lennylamb albo bebelulu a tak wogóle to ta co kupiłam ma taki sam skład materiału jak te drozsze więc może będzie tez niekiepska zobacze:baffled:
A tak moja mała wykorzystuje mojego węża ciążowego:-)

Załączniki

• 068.jpg
    068.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 58
kajdusia ,az mnie ciarki przeszły- jakby jakies duchy czy cos tamn u ciebie kursowały - no dziwne dziwne:szok::szok::szok:

Tomaszek dziekuje e -ciociom za zyczonka i przesyła buziaczki :-D

11.08.2010 009.jpg Z wczorajszej kapieli :-) :-p

Ps. Widac pępek i on tak własnie mu wychodzi,ale nie moge plastrowac,bo dzinks ma uczulenie i zaraz skora robi sie czerwona i krostkowa i go to boli. To jak plastrowac:baffled: bezsensu to wogole jakies.

kajdusia ,az mnie ciarki przeszły- jakby jakies duchy czy cos tamn u ciebie kursowały - no dziwne dziwne:szok::szok::szok:

Tomaszek dziekuje e -ciociom za zyczonka i przesyła buziaczki :-D

Zobacz załącznik 273441 Z wczorajszej kapieli :-) :-p

Ps. Widac pępek i on tak własnie mu wychodzi,ale nie moge plastrowac,bo dzinks ma uczulenie i zaraz skora robi sie czerwona i krostkowa i go to boli. To jak plastrowac:baffled: bezsensu to wogole jakies.

ewela może skontaktuj się z pediatrą bo wydaje mi się ze nie można tak sobie pozostawić tego pępka bez niczego

reklama
kuzwa ,ten pediatra to o kant du.. go rozbic , ja mu tłumacze,ze ma uczulenie,a ten ,ze trzeba kleic mimo to

A własnie mam pytanie,jakich uzywacie wkładek laktacyjnych ? Chodzi mi o takie,zeby nie pozostawiały tych niteczek watowych na sutkach

Do góry