reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się porannie :-D

mama - trzymam kciuki :-D

nagapalma - za Ciebie też trzymam kciuki żebyś szybko przeszła w stan tzw błogosławiony :tak:

mary - współczuję sytuacji z pracą - niestety w dzisiejszych czasach nie ma co liczyć na uczciwość :no: Ale mam nadzieję ze szybko znajdziesz coś lepszego :tak:

ewelina - ty erotomanko :-D Żeby mi się tak chciało - a ostatnio mi się nie chce :-p Inna bajka że po każdym przytulanku macica mi się stawia okropnie :-( Ehh... zazdroszczę :-p

monia - ślę Ci trochę mojej pozytywnej energii bo widzę że tobie jej bardziej potrzeba i połowę powera bo zaraz chałupę rozniosę :-D Nigdy nie wątp w to ze będziesz mamą :tak: Nie wolno :tak: I proszę się uśmiechnąć do siebie że dzień ładny, że możesz iść później na lody, męża zgwałcić :-D

Pranie zrobione, mięso wstawione, ziemniaki obrane i wstawione, kawa się studzi, dziecko nakarmione, Teraz szybko muszę powiesić pranie i skoczyć do sklepu po wędlinkę i sałatki jakieś do obiadu i poprosić koleżankę zeby ona zajrzała bo mi się mięso spali jak zostawię a nie wiem ile będzie się dusiło :dry: Ehh... nie ma to jak wstać o 6 i wszystko sobie przyszykować :-D Jezuu... czuję się jak na amfie :-p :_D

Buahaha
- Karola zjadłaś parówkę?
- Tak
- Mam sprawdzić?
- Nie - i spyliła do pokoju :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej kochane!!!!
Witam się piatkowo!!!!! Napewno Was nie nadrobie bo nadrukowałyscie wczoraj sporo ale mam nadzieje ze wszystko oki!!!!
szczęśliwa jak sie czujesz???

Witam się....:-D:-D:-D
Kochane, proszę o kciuczki....właśnie wróciłam z rozmowy ws pracy - facet konkretny i był zadowolony...ja w sumie też....ale przygody które miałam od rana sprawiły, że zacznę wierzyć w przesądy - jak babcię kocham :-D:-D:-D:-D

SOL, no soooooooooooooooo???:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D Zdrowa jestem :-p

Mamunia, zaciskam &&&&&&&&&&&&&&

Hej Renna - dziekuje czuje sie dobrze nareszcie przespałam całą noc wiec i humoek odrazu lepszy :) a jak u Ciebie??

Pełne napiecie przed jutrzejsza wizyta u ginka!!! Boję sie okrutnie co mi powie. Podejrzewam ze najpierw to mnie objedzie z góry na dół ale przyjme wszystko na "klate" jak facet zeby tylko nam pomógł zmajstrować drugą dzidzie :)

mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Wystarczy??:) Mam nadzieje ze tak.

SOl podziwiam Cie za speed :) Jak tam Karola??

Hej Ewelinko :) nio to ładnie kciukaski trzymam za Ciebie :):):) jakie miałaś przygody??

Dziękować....
:-D:-D wstałam rano, poszłam biegać - zaliczyłam glebę...wróciłam do domu, prysznic...walnęłam głową o szafkę w łazience...ubrałam sie elegancko na rozmowę - musiałam się przebrać, bo zawartośc kubka wylądowała na wysokości moich niby-cycków. Na stacji benz, zamiast kartę orlenowską stałego klienta, podałam kartę bankomatową, jeszcze opr faceta, że mi mówi, że to nie ta karta.....normalnie, nie wiem, czy to presja przed rozmową, czy faktycznie coś w tym przesądzie jest....:-D:-D:-D:-D

Dziewuszki, ja z doskoku, muszę wstawić pranie, zagnieść ciasto na drożdżaka - do wyrośnięcia, poprasować, przygotować mięsko na obiad, zrobić surówkę, ugotować buraki, bo czeka mnie wekowanie! I ogólnie ogarnąc chatkę, nie wspomnę o podlaniu kwiatów ogrodowych, bo przez te upały znów mają biedę....
ZW

Renna - bedzie dobrze zobaczysz ...najważniejsze żebyście coś ustalili w tym gabinecie :):)
Ewelinko - wysłałam lizaczka :):)może to presja :):) albo rzeczywiście pech :(

Szczęśliwa, będę wyglądała za kurierem ;-), przyda się trochę osłody w ten zwariowany dzionek, który dopiero sie zaczął - ojjjj....

reklama
ewlinka no to faktycznie kupa przygód ale ja sobie mysle ze to tylko dobrze wróży!!!!! trzymam kciuki &&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry