reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam się,

futrzakowa, witaj ciężaróweczko :)

kala, życzę ci aby sen się spełnił.

mama, udanych zakupów, ja poprosze o sok pomidorowy

miałam wczoraj kiepski dzień, pogoda była dla mnie zabójcza. Nie mogłam wyjść z domu, kręciło mi się w głowie. Ominęła mnie rodzinna impreza...

reklama
Marcepanek nie smutaj sie bierz manatki i małego i śmigaj do mnie w sklepiku są klocki i malowanki oraz stolik dla dzieci to mały sie pobawi a my sie napijamy kawki i będzie si głowa do góry kochana czasem sie zdarzają gorsze chwile ale na szczęście one szybko mijaja tulam cie mega mocno i jest po co i dla kogo zyć :)

marcepanek, witaj w klubie, ja mam nieraz takie doliny, że wytrzymać ze sobą nie mogę...

marylka, dziękuję za kartkę !!!!!!!!!!!kochana jesteś.

Dzień doberek moje kochane:tak:
Jaewa pogodzicie się zobaczysz i jeszcze będziecie się z tego śmiać oboje:-)
Neti trzymam kciuki za dodatnią betkę i czekam na wieści później :tak:
Maggy ciesze się że dobrze się czujesz oby tak dalej:-) gratuluję początku 10 tygodnia:-)
Renna u mnie nastawienie też dziś senne, pogoda do niczego nic się nie chce mam takiego lenia, że nawet jeszcze się nie ubrałam :szok:
Kalamandyna piękny i cudowny sen pewnie niedługo się spełni trzymam kciuki kochana:tak:
Mama udanych zakupów:tak:
Marcepanku kochanie nie marudzisz, martwimy się o Ciebie. Mam nadzieje że odpoczywasz tak jak zalecił Ci lekarz buziak słońce i bądź dzielna pogoń ten smutny nastrój:tak:
Monia, Dorotka, Maryla, Ewcia, Futrzakowa, Sol, Zapmarta Witajcie kochane :tak:

dzien dobry ponownie

wlasnie! Ewelinka ma dzisiaj testy... to trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za to, zeby bylo wszystko ok :)

u mnie taki ukrop, ze leje sie ze mnie.. bylam na chwile w sklepie ale juz nigdzie nie wychodze... siedze w biurze do 6 :)

oby ten tydzien szybko zlecial i w niedziele lecimy do PL :D rodzice nic nie wiedza- to bedzei taka mala niespodzianka :D brat juz mysli nad planem i chyba powie, ze znajomi z wawy jada do zakopca i po drodze chcieliby sie zatrzymac na chwile ... no i obiad bedziemy miec :D hihihihi

marcepanek- wszystko bedzie ok... to tylko hormony.. ja tez mialam takie dni kilka tygodni temu :) to wszystko przejdzie ... zobaczysz :)

hej Julitka,

powiem ci, że mnie b.wcześnie męczyły mdłości, około 4-5 tygodnia ciąży były najsilniejsze, potem już tylko lepiej...

odpoczywaj dużo, mnie pomagała mięta.

Witam się poniedzialkowo...doczytałam że nikt za mną nie tęsknił heh
Życzę wam miłego dnia!!
Witaj kochana:-)
hej Julitka,

powiem ci, że mnie b.wcześnie męczyły mdłości, około 4-5 tygodnia ciąży były najsilniejsze, potem już tylko lepiej...

odpoczywaj dużo, mnie pomagała mięta.
Dziękuje bardzo spróbuje tą mięte może będzie lepiej :-)
Zmykam pod prysznic i czas ogarnąć się troszke :-)

reklama
no i witam ponownie :) Amelka juz w przedszkolu a ja musze jakis obiad wykrecic. No masakra jak mi sie dzisiaj nic nie chce!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry