reklama
Dziewczyny mam pytanie czy ktoras z was zakladala sobie sama kiedys sztuczne rzesy ? np. kepki lub pojedyncze?
Mam ochote sobie załozyc na wesele,ale nie moge sie zdecydwac,ktore ładniej beda wygladac. A na załozenie u kosmetyczki raczej szans nie mam,bo to koszt 300zł.![]()
Wydaje mi się, że kępki będzie Ci łatwiej założyć zwłaszcza jeśli wcześniej tego nie robiłaś. W internecie z pewnością są jakieś filmy instruktażowe (zresztą czego w nim niema)

Tak zachwalacie że sama zaczęłam zastanawiać się nad chustą, jednak doszłam do wniosku że jest mi nie potrzebna. Dziecko grzeczne nie wymaga ciągłego noszenia a i chusty są do 12 kg a on już ma ponad 6 więc się tym razem wstrzymam może przy kolejnym maluchu.
Ostatnia edycja:
kpi23
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny raz jeszcze ... za te porady o mężach ... myślałam o wyprowadzce ale mój mąz pracuje z moimi rodzicami, tam gdzie oni mieszkaja wiec niewiele to pomoze ...
ja juz po spacerze
i nawet deszcz nas nie zmoczył!
ja juz po spacerze
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Lencja- Kornelka przesłodko śpi, ale chyba niezbyt to wygodne dla mamusi
8,5 godziny snu w nocy- mogę tylko pomarzyć, chociaż nie powinnam narzekać bo Łukasz śpi od 5 do 6 godzin. Widać, że motylek zachwycający. Współczuję zastrzału, aż mnie boli jak sobie pomyślę, ałłl
emalia- podziwiam Jasia, pięknie główkę trzyma, mój Łukaszek starszy a z podnoszeniem cieżka sprawa, chyba zakupię tą książeczkę, którą poleca kasia
kajdusia- Małgosia już taka duża, prawie 6 kilo
)super, a link rewelacyjny, nieźle się ubawiłam
perfecta- mój też pokasłuje, chyba ślinka się zawierusza tam gdzie ie powinna
niezły tenm kibic, Jasiu już jaki duży facet
suknia cudna, ach pozostaje tylko powzdychać i powspominać jak to było nosić takie cudeńko.
jeśli chodzi o pentaxim to szczepiłam nim, wieczorem Łukasz był strasznie płaczliwy, dałam mu czopek przeciwgorączkowy i po kilku godzinach snu było ok, ale to nie powioedziane że od pentaximu, bo miał inne szczepionki tego samego dnia
katarzynajanicka- uśmiałam się z tym gwoździem, chociaż Tobie nie do śmiechu, tacy są faceci, tym młotkiem to po głowie powinien dostać
)niezłe zdjęcie w kościele hihih, z kupką nic nie poradzę, bo my nie mieliśmy takich przejść, więc nawet nie kombinowałam nic
avena- mój Łukaszek ma takie dni, że w ciągu dnia robi dwie drzemi po pół godzinkia reszta czasu trzeba się z nim bawić
(siłyczasem brakuje, ja szczepiłam 5w1
eagle- dwa miesiące na przygotowania, oj będziecie musieli się nieźle zorganizować, ale napewno się uda, dla chcącego...powodzenia
kalwa- złota rączka hihihih
dziwię się, że księża mają jakieś cenniki uroczystości, nie jest co łaska??? niech rachunek wam wystawią skoro się tak cenią złodzieje
kasiulka- Hania przecudowna
)
Jeśli chodzio męża to nerwy mi przeszły, jeszcze z nim nie rozmawiałam, poczekam na dopbry moment. Dziękuję za rady
Łukaszek zasnął sam
)mam chwilkę dla siebie, mam nadzieję że pośpi sobie troszke więcej iż pół godzinki
ewa- Karolinka ma czadową fryzurkę
Soniu, słoneczko wszystkiego najlepszego nasz trzymiesięczniaczku
i najlepsze życzenia dla dwumiesięczniaczków
Małgosiu, Michałku, Amelko
Deszcz u nas od rana, nawet nie mamy jak na spacerek się wybrać
(
emalia- podziwiam Jasia, pięknie główkę trzyma, mój Łukaszek starszy a z podnoszeniem cieżka sprawa, chyba zakupię tą książeczkę, którą poleca kasia
kajdusia- Małgosia już taka duża, prawie 6 kilo
perfecta- mój też pokasłuje, chyba ślinka się zawierusza tam gdzie ie powinna
suknia cudna, ach pozostaje tylko powzdychać i powspominać jak to było nosić takie cudeńko.
jeśli chodzi o pentaxim to szczepiłam nim, wieczorem Łukasz był strasznie płaczliwy, dałam mu czopek przeciwgorączkowy i po kilku godzinach snu było ok, ale to nie powioedziane że od pentaximu, bo miał inne szczepionki tego samego dnia
katarzynajanicka- uśmiałam się z tym gwoździem, chociaż Tobie nie do śmiechu, tacy są faceci, tym młotkiem to po głowie powinien dostać
avena- mój Łukaszek ma takie dni, że w ciągu dnia robi dwie drzemi po pół godzinkia reszta czasu trzeba się z nim bawić
eagle- dwa miesiące na przygotowania, oj będziecie musieli się nieźle zorganizować, ale napewno się uda, dla chcącego...powodzenia
kalwa- złota rączka hihihih
dziwię się, że księża mają jakieś cenniki uroczystości, nie jest co łaska??? niech rachunek wam wystawią skoro się tak cenią złodzieje
kasiulka- Hania przecudowna
Jeśli chodzio męża to nerwy mi przeszły, jeszcze z nim nie rozmawiałam, poczekam na dopbry moment. Dziękuję za rady
Łukaszek zasnął sam
ewa- Karolinka ma czadową fryzurkę
Soniu, słoneczko wszystkiego najlepszego nasz trzymiesięczniaczku
i najlepsze życzenia dla dwumiesięczniaczków
Małgosiu, Michałku, Amelko
Deszcz u nas od rana, nawet nie mamy jak na spacerek się wybrać
Daj spokój wogóle tych włosów nieda się uczesać. Co przyliżemy to zaraz podnoszą się do góry.ewa- Karolinka ma czadową fryzurkę![]()
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Dziewczyny ale kusicie
)) zamówiłam i książeczkę i zawieszkę dla mojego kochanego synka, mam nadzieję, że mu się spodoba. Dlaczego tylko te zabawki takie drogie
ale ekspres zawieszkę wyślą już dzisiaj
)
ale ekspres zawieszkę wyślą już dzisiaj
Ostatnia edycja:
My za ślub płaciliśmy 300 zł i 150 organiście
zyrraffka - jaką zawieszke kupiłaś? bo ja też sie własnie zastanawiam nad kupnem jak na razie upatrzyłam sobie cos takiego http://allegro.pl/item1165854759_b_zawieszka_do_wozka_hipcio_z_klipsem_zabawka.html
zyrraffka - jaką zawieszke kupiłaś? bo ja też sie własnie zastanawiam nad kupnem jak na razie upatrzyłam sobie cos takiego http://allegro.pl/item1165854759_b_zawieszka_do_wozka_hipcio_z_klipsem_zabawka.html
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
zapomniałam napisać, ze mójmały od pierwszegonocnego wstania bardzo małoje:///////dziwne bo zazwyczaj wisiał na cycu, a teraz chwilkę pocumka i koniec, w nocy i rano to ciągle przy cycu zasypiał, co łyczka zrobił to zaraz oczy zamknięte i sen, oczywiście nie na długo, bo odłożony do łóżeczka budził się, kilka razy odkładałam i przystawiałam i za każdym razem to samo,