reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bylam u sasiadki sie zwazyc-jak bralam hormony to moja waga doszla do 70,200 przt wzroscie 170:-(a teraz po tygodniu dietki i w tym cyklu bez hormonów mam...66.900- 3,300 kg mnie [FONT=&quot]
c018.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c018.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c018.gif

[/FONT]

reklama
Ewelinko - nie dziwie sie ze tak bacznie sie przyglądał .... fajnie musiało to wyglądać hi hi :):)
Musia - ja ogólnie uwielbiam lato ale teraz go wręcz nie znosze:p:p:p na szczęście jeszcze troche wiec dam rade :)

Marylka- cześć Słonko :***

Część już zrobiona, idę się brać za łazienkę

I ja cały czas tu jestem:-D:-D

Wygrzebałam się na chwilę z piwnicy bo obiada zamówili i co???????
Pół godziny temu miał byc:wściekła/y: Żołądek mi zaraz przyrośnie do kręgosłupa!!

Ale przynajmniej zdązyłam Was nadrobić:)

Buni azwirzaki to super nauczyciele porządku:)) Zwłaszcza małe. Ja przy psiaku nauczyłam się odkaldac buty do szafy, torebkę na półkę i wogóle ciuchy sprzątać na bieżąco i gazety bo inaczej pierwsze co robiąłm po powrocie do domu to sprzątanie resztek po jej zabawie:)))

Ewelinka kurcze za każdym razem jak czytam ile Ty narobiłaś to nie mogę wyjść z podziwu jak Ty masz siłę na to wszystko.... ja tez mam dni kiedy potrafię dużo zrobić ale nie w tak krótkim czasie... a no tak pisałaś kiedys że chyba o 4 wstajesz tak?

Co za lizaczki macie??

Farba już na włosach. Teraz 30 min. i płukanie. :tak:

bylam u sasiadki sie zwazyc-jak bralam hormony to moja waga doszla do 70,200 przt wzroscie 170:-(a teraz po tygodniu dietki i w tym cyklu bez hormonów mam...66.900- 3,300 kg mnie [FONT=&quot]
c018.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c018.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c018.gif

[/FONT]
Mamuś - hello! :-) A Ty stosujesz tę dietkę Dukana czy coś innego? Bo ja też mam co nieco do zrzucenia i zauważyłam, że ta dieta jest skuteczna, więc może by spróbować... :tak:
Kath - polecasz tę dietę?

EWELINKA- ja na diecie jestem prawie tydzien a bez hormonow 3 tyg i to razem sie zlozylo na spadek o ponad 3 kg:tak:
wlasnie jam pysza rybe-wzielam jakas nowa ale nazwy nie pamietam jutro tez ja kupie to jeszcze raz zapytam-jest super!!

MARY-BETH- tak to Dukana-dostalam przepisy od Kath i wczesniej troche mi Wisienka podala i walcze od poniedzialku-bardziej chodzi o to ze musialam nakupic kilka produktow ktorych nie mialam a teraz juz z gorki:tak:
MONISIA-MARYLKA,MONIA,MUSIA,MISIA,ZAPMARTA- witajcie:tak::-D:-D:-D:-D

reklama
c018.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c018.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c018.gif

[/FONT]
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej wszystkim raz jeszcze :):):):):):)

Ewelina ty szalona kobieto jak można wstawać o takiej godzinie ??? ja jestem straszny śpioch i nawet jak mam stresa to odreagowuje spaniem :) mogw wtedy spać 24 na dobe :)

ide do samu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry