reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

julka dasz radę na L-4 nie jest tak źle :) ja się zaczynam przyzwyczajać...całe szczeście ludzie z pracy do mnoe codziennie dzwonią i plotkujemy :) a samochód zdać trzeba,a to najbardziej boli :( cieszę się że Twój chłopczyk tak lubi się chwalić :)

reklama
Ja dziś sobie serducha mojego kochanego Maleństwa posłuchałam, na usg muszę jeszcze poczekać ale już tylko miesiąc więc jakoś wytrzymam:D
Co do zachcianek, Kobietki owoce morza nie są złe tylko trzeba je odpowiednio zrobić w sensie w wysokiej temperaturze, za mną pieczony cumebert chodzi z żurawinką, chyba namówię Męża żeby kupił:D

Ribi może masz rację że da się przyzwyczaić ale kurcze jak cały czas przebywa się z dużą ilością ludzi i cały czas coś się dzieje to później jednak tego brakuję. Ale skoro mówisz że dajesz radę to pewnie i ja dam. I faktycznie brak autka służbowego i laptopa najbardziej dokucza:-(

Witam popoludniowo....
Widze ze dzis to sobie popisalyscie...Ja miałam wczesniej wejsc na kompa ale zle sie dzis znów czulam wiec nospa i lezenie...

Malutka mnie od przyszłego tygodnia czeka remoncik przedpokoju,a ze mamy boazerie trzeba sie troszke pomecyc by ja zliwidowac....Juz boje sie tego syfu i balaganu który mnie czeka I tych zakupow szafa, drzwi nowe, kafelki, lampy, kolor tynku,cegiełki ehhhh

Martusia wszystkiego najelpszego z okazji 5 rocznicy slubu !!!! Duzo miłosci dzieci i mnóstwo pociechy z męza:-)

Damqelle no prosze podwójne urodzinki czyzby był nawet podwójny torcik ??

Claudia rowniez zycze miłego weekendu:-)

Julka moje gratulacje z synusia , faktycznie styczen bedzie pełen chłopców :-D

Gosiula85 udanego wypoczynku i pieknej pogody zycze A tak poza tym to ciesze sie ze dzidzia ładnie rosnie :happy2:

Dominika81 fajnie ze wszystko ok po wizycie:happy2:

Eecvia nie ma co sie na zapas martwic o ruchy dzidziusia, zapewne jeszcze da Ci popalic;-)

damquell to te urodziny dziś czy w niedzielę? Tak czy tak wszystkiego najlepszego :) i pamiętaj , że kobieta jest jak wino....
Ja dziś kończę 36 - Ania za cztery dni :)i
To samo mamy w lipcu tatuś 19 lipca, synek 23 :) Więc mamy dwa razy podwójne urodziny. Tylko maluszek się wypchał na nas letniaków i sobie sylwestra wybrał na pojawienie się na świecie :)

julka - gratuluję synusia, witaj w klubie :)) trudno odejść na L4 ale jak się juz sie odzwyczaisz to potem sie wracać nie chce :))
dominika - gratuluję udanej wizyty
Z mężęm sobie leniu****emy i wsłu****emy sie w ruchy dzidziusia :p ;)
udanych wyjazdów Wam zyczę dziewczyny, ja niestety cały weekend w domku...
Do zaklikania wieczorkiem:)

Ostatnia edycja:
Ja dziś kończę 36 - Ania za cztery dni :)i
To samo mamy w lipcu tatuś 19 lipca, synek 23 :) Więc mamy dwa razy podwójne urodziny. Tylko maluszek się wypchał na nas letniaków i sobie sylwestra wybrał na pojawienie się na świecie :)
Damqelle - ja mam podobnie, ja skończyłam 36 lat w kwietniu, a mój syn dzień wcześniej, tylko 20 mniej :-)
Wszystkiego najlepszego ;-):-)

damqelle - zdrowia, szczęścia i słodyczy Ewcia Tobie życzy!!!
tort.jpg

reklama
są urodziny...jest impreza :)
a ja właśnie wróciłam z kolacji z mężem, byliśmy świetować jego jutrzejsze urodziny :) Poszliśmy do chińczyka ja w końcu zjadłam te krewetki wzięłam sobie podwójną porcję mniam pojadłam ale zjadłabym jeszcze nie panierce tylko takie w sosie czosnkowym z oliwą z oliwek....tak jadłam w hiszpanii jak płodziliśmy naszą dzidzię:) może faktycznie coś jest w owocach morza że to afrodyzjaki :)
Jutro jade do teściów niestety ale w niedzielę już będę z wami. Miłego wekendu:)

Do góry