julka dasz radę na L-4 nie jest tak źle
ja się zaczynam przyzwyczajać...całe szczeście ludzie z pracy do mnoe codziennie dzwonią i plotkujemy
a samochód zdać trzeba,a to najbardziej boli
cieszę się że Twój chłopczyk tak lubi się chwalić 
reklama
Szczebiotka
Fanka BB :)
Ja dziś sobie serducha mojego kochanego Maleństwa posłuchałam, na usg muszę jeszcze poczekać ale już tylko miesiąc więc jakoś wytrzymam
Co do zachcianek, Kobietki owoce morza nie są złe tylko trzeba je odpowiednio zrobić w sensie w wysokiej temperaturze, za mną pieczony cumebert chodzi z żurawinką, chyba namówię Męża żeby kupił
Co do zachcianek, Kobietki owoce morza nie są złe tylko trzeba je odpowiednio zrobić w sensie w wysokiej temperaturze, za mną pieczony cumebert chodzi z żurawinką, chyba namówię Męża żeby kupił
julka05091985
marzenia się spełniają
Ribi może masz rację że da się przyzwyczaić ale kurcze jak cały czas przebywa się z dużą ilością ludzi i cały czas coś się dzieje to później jednak tego brakuję. Ale skoro mówisz że dajesz radę to pewnie i ja dam. I faktycznie brak autka służbowego i laptopa najbardziej dokucza:-(
Witam popoludniowo....
Widze ze dzis to sobie popisalyscie...Ja miałam wczesniej wejsc na kompa ale zle sie dzis znów czulam wiec nospa i lezenie...
Malutka mnie od przyszłego tygodnia czeka remoncik przedpokoju,a ze mamy boazerie trzeba sie troszke pomecyc by ja zliwidowac....Juz boje sie tego syfu i balaganu który mnie czeka I tych zakupow szafa, drzwi nowe, kafelki, lampy, kolor tynku,cegiełki ehhhh
Martusia wszystkiego najelpszego z okazji 5 rocznicy slubu !!!! Duzo miłosci dzieci i mnóstwo pociechy z męza:-)
Damqelle no prosze podwójne urodzinki czyzby był nawet podwójny torcik ??
Claudia rowniez zycze miłego weekendu:-)
Julka moje gratulacje z synusia , faktycznie styczen bedzie pełen chłopców
Gosiula85 udanego wypoczynku i pieknej pogody zycze A tak poza tym to ciesze sie ze dzidzia ładnie rosnie
Dominika81 fajnie ze wszystko ok po wizycie
Eecvia nie ma co sie na zapas martwic o ruchy dzidziusia, zapewne jeszcze da Ci popalic;-)
Widze ze dzis to sobie popisalyscie...Ja miałam wczesniej wejsc na kompa ale zle sie dzis znów czulam wiec nospa i lezenie...
Malutka mnie od przyszłego tygodnia czeka remoncik przedpokoju,a ze mamy boazerie trzeba sie troszke pomecyc by ja zliwidowac....Juz boje sie tego syfu i balaganu który mnie czeka I tych zakupow szafa, drzwi nowe, kafelki, lampy, kolor tynku,cegiełki ehhhh
Martusia wszystkiego najelpszego z okazji 5 rocznicy slubu !!!! Duzo miłosci dzieci i mnóstwo pociechy z męza:-)
Damqelle no prosze podwójne urodzinki czyzby był nawet podwójny torcik ??
Claudia rowniez zycze miłego weekendu:-)
Julka moje gratulacje z synusia , faktycznie styczen bedzie pełen chłopców

Gosiula85 udanego wypoczynku i pieknej pogody zycze A tak poza tym to ciesze sie ze dzidzia ładnie rosnie

Dominika81 fajnie ze wszystko ok po wizycie

Eecvia nie ma co sie na zapas martwic o ruchy dzidziusia, zapewne jeszcze da Ci popalic;-)
Ja dziś kończę 36 - Ania za cztery dnidamquell to te urodziny dziś czy w niedzielę? Tak czy tak wszystkiego najlepszegoi pamiętaj , że kobieta jest jak wino....
To samo mamy w lipcu tatuś 19 lipca, synek 23
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
julka - gratuluję synusia, witaj w klubie
) trudno odejść na L4 ale jak się juz sie odzwyczaisz to potem sie wracać nie chce
)
dominika - gratuluję udanej wizyty
Z mężęm sobie leniu****emy i wsłu****emy sie w ruchy dzidziusia

udanych wyjazdów Wam zyczę dziewczyny, ja niestety cały weekend w domku...
Do zaklikania wieczorkiem
dominika - gratuluję udanej wizyty
Z mężęm sobie leniu****emy i wsłu****emy sie w ruchy dzidziusia
udanych wyjazdów Wam zyczę dziewczyny, ja niestety cały weekend w domku...
Do zaklikania wieczorkiem
Ostatnia edycja:
giovannessa
Fanka BB :)
Damqelle - ja mam podobnie, ja skończyłam 36 lat w kwietniu, a mój syn dzień wcześniej, tylko 20 mniej :-)Ja dziś kończę 36 - Ania za cztery dnii
To samo mamy w lipcu tatuś 19 lipca, synek 23Więc mamy dwa razy podwójne urodziny. Tylko maluszek się wypchał na nas letniaków i sobie sylwestra wybrał na pojawienie się na świecie
![]()
Wszystkiego najlepszego ;-):-)
E
Ewcia_822
Gość
reklama
są urodziny...jest impreza 
a ja właśnie wróciłam z kolacji z mężem, byliśmy świetować jego jutrzejsze urodziny
Poszliśmy do chińczyka ja w końcu zjadłam te krewetki wzięłam sobie podwójną porcję mniam pojadłam ale zjadłabym jeszcze nie panierce tylko takie w sosie czosnkowym z oliwą z oliwek....tak jadłam w hiszpanii jak płodziliśmy naszą dzidzię
może faktycznie coś jest w owocach morza że to afrodyzjaki 
Jutro jade do teściów niestety ale w niedzielę już będę z wami. Miłego wekendu
a ja właśnie wróciłam z kolacji z mężem, byliśmy świetować jego jutrzejsze urodziny
Jutro jade do teściów niestety ale w niedzielę już będę z wami. Miłego wekendu
Podziel się: