reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Andzia, ale obiecałaś, że mi namiary dasz.. czemu nie chcesz? masz powód jakiś? to napisz jasno o co chodzi.

Poza tym na priv jakoś milsza jesteś i wtedy jest cacy.

Ja uważam, że no bez jaj, ale ten temat się długo ciągnie jak na nas dziewczyny !

Andzia napisz czy chcesz zapraszać czy nie, bo to jest robienie po prostu bez sensu tematu i jakby to napisać, forumowej afery... Od razu napisz że wyślesz zaproszenia albo nie... I będzie moim zdaniem po sprawie...

Ja uważam, że no bez jaj, ale ten temat się długo ciągnie jak na nas dziewczyny !

Andzia napisz czy chcesz zapraszać czy nie, bo to jest robienie po prostu bez sensu tematu i jakby to napisać, forumowej afery... Od razu napisz że wyślesz zaproszenia albo nie... I będzie moim zdaniem po sprawie...

kochana dla mnie krotka pilka jak nie wysle to znaczy ze ma cos do ukrycia! bo obiecala mi 2 razy wyslac! Andzia napisz jak nie chcesz to ja juz przynajmniej nie napisze i zadnej foty tu nie wstanie!

Andzia wybacz, ale jak ja namieszałam to sama mówiłaś bym się wytłumaczyła. Teraz ja tego samego chcę od Ciebie.

Artystka z tymi facetami to może po tym wszystkim co przeszłaś to pewnie czasu potrzebujesz żeby zaryzykować i znowu wejść w związek. A z tym ginem to np. nie mogła byś iść z młodym i koleżanką powiedzmy żeby jak ty będziesz wchodzić do gabinetu to ona z nim tą chwilę została?
Vegas ty masz cud a nie dziecko, tak ładnie śpi i to o tej porze :-)
Misia a wcale, że nie bo 91:-p

Boże was to truno nadrobić odpisuję a tym czasie nowe strony już są:-p

reklama
Kolia Mała różnie zasypia. Ale najczęściej właśnie w granicach 19.00. To potem wszystko zależne o której ma drzemki w ciągu dnia.
Cud dziecko mam, racja:D Jeszcze jakby się 2x w nocy nie budziła to już ideał anioł a nie dziecko;D

Do góry