reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Śliczne rzeczy dziewczyny, mi się niestety nie udało pooglądać ciuszków co daje mi kuzynka, nie było okazji.........

reklama
a ja dziś kupiłam 2 rożki
1.jpg

I pare ciuszków na większe dzieciątko 3 pajace i 6 bodziaków, 2 śpioszki i jedne pół śpiochy. Ja sie tam opanować nie umie to zamawiam hehe

Witam !!!Mam do sprzedania wozek espiro gtx w stanie bardzo dobrym na allegro od 1 zł bcm (numer aukcji 1200008922) . Zapraszam zainteresowanych! Pozdrowienia

Witam !!!Mam do sprzedania wozek espiro gtx w stanie bardzo dobrym na allegro od 1 zł bcm (numer aukcji 1200008922) . Zapraszam zainteresowanych! Pozdrowienia
Podaj link lepiej, żeby było łatwiej znaleźć, a może któraś z nas się zainteresuje, ja już wózek mam:-)

Mam dokładnie to samo :-)
A przedwczoraj kupiłam bodziaka z napisem "Tata i ja zgadzamy się, że mama jest szefem". Tatuś nie był zachwycony zakupem, ale jakoś musi to przełknąć :-D

Boski :D mój ma ochote kupić bodziaka "szef piaskownicy" zakochał się w nim hehe ;) a ja narazie z takich fajniejszych mam komplet 4 kopertowych bodziaków "kocham mojego tatę" "kocham moją mamę" "kocham babcię" i "kocham mojego dziadka" wszyscy zachwyceni :D

reklama
Mam dokładnie to samo :-)
A przedwczoraj kupiłam bodziaka z napisem "Tata i ja zgadzamy się, że mama jest szefem". Tatuś nie był zachwycony zakupem, ale jakoś musi to przełknąć :-D

giovannessa czy można wiedzieć gdzie kupiłaś takie body z takim fajowym napisem??? Widziałam w necie już inne , niezłe teksty ale ten jest bombowy!:-)

Do góry