Witajcie dziewczyny
Iwonka dziekuje za zyczenia:-) a tak wlasnie mialam pisac ze wczoraj mialam rocznice a moj maz zapomnial

a gadalam z nim caly dzien prawie i nic wkoncu poszedl spac a ja specjalnie nie przypominalam:-
-(
A moj maz wraca 1 wrzesnia i pottem wyjezdza znow ale nie wiemy czy zaraz czy do miesiaca czasu ale nie do niemiec tylko do Holandi bo w Niemczech ma prace od maja 2011 i do tego czasu musi jechac chociaz do Holandii:-
zawstydzona/y:
a my z Miskiem wstalismy o 8 i odrazu mlody jesc wolal ;/
a teraz odkurze i lece do mamy bo wczoraj sie zle czulam to dzisiaj sobie odbije
Iwonka dziekuje za zyczenia:-) a tak wlasnie mialam pisac ze wczoraj mialam rocznice a moj maz zapomnial

a gadalam z nim caly dzien prawie i nic wkoncu poszedl spac a ja specjalnie nie przypominalam:-A moj maz wraca 1 wrzesnia i pottem wyjezdza znow ale nie wiemy czy zaraz czy do miesiaca czasu ale nie do niemiec tylko do Holandi bo w Niemczech ma prace od maja 2011 i do tego czasu musi jechac chociaz do Holandii:-
a my z Miskiem wstalismy o 8 i odrazu mlody jesc wolal ;/

a teraz odkurze i lece do mamy bo wczoraj sie zle czulam to dzisiaj sobie odbije

. I jak się tu masz człowieku oszczędzać...
że nie skróce jej dzieciństwa,że razem bedę prowadzic ją i Klaudie do przedszkola a tu niestety lipa.Do tego myslałam że mamy dwa lata na zamiane mieszkania póki własnie Vanesska nie pójdzie do szkoły żeby w razie co jej nie przenosić do innej a tak mamy tylko kilka miesięcy do marca czy kwietnia na znalezienie kogoś do zamiany
boje sie myslec co dalej
ale już nie przeżywam bede sie martwić jak jakimś cudem donosze do samego końca ,tak to sie ciesze bo jakby coś odpukać to bedzie duży.
Tyle kasy na żelazko i ...