reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie kochane:-)
Izka witaj w Lublinie!!!
sienio super że praca fajna, oby tak dalej!
mataka24 gratulacje dla pierwszego ząbka, teraz już z górki pójdzie.
fogia nie stresuj się tak, ten egzamin dla Ciebie to tylko formalność! Odpoczywaj więcej!
Ja wreszcie zaczaiłam jak się tutaj podłączyć do sieci i musiałam nadrobić zaległości na BB:-). Normalnie nałóg, te 3 dni to jak odwyk;-) Pogodę mamy fajną tylko Morze zimne ale nadrabiamy na basenach (30 stopni woda):-) Mało się opalamy bo Kuba nie chce w miejscu siedzieć, w piachu pogrzebie się 5 minut i ucieka więc dużo spacerujemy. Hotel superowy, dużo atrakcji dla dzieciaków. Teraz Kubuś zasnął więc mam chwilę...Miłego popołudnia.:-)

My po realowych zakupach, spacerku, piaskownicy i lodach:-):-):-)na dworze mimo wiatru fajnie ciepło...
teraz biorę się za obiadek, tylko sama nie wiem co mam gotowac:baffled::baffled::baffled::baffled:

Dziękuję wszystkim za pampersowe głosiki, mam nadzieje że uda nam się wygrać i spotkamy się tam wszystkie razem:tak::tak::tak: i poogladamy świat z perspektywy naszych brzdącow....

Martuś rozumie może innym razem....

Madzia z odkurzaczem nie pomogę bo dla mnie to czarna magia...
Jula to fanka odkurzaczy wiec może ją weźmiesz na zakupy:-D:-D:-D:-D

Maltanka to zapisujemy sie na ten aqua-aerobic...w poniedziałek czy w środę

Ja od września zacznam znowu chodzic na aerospinning:-p:-p:-p:-pa może na to któraś z mam jest chętna....

Marta wiesz coś o kosztach spotkania???

Antuanet a gdzie Wy dokładnie jesteście???udanego wypoczynku i odzywaj się do nas

Antuanet a gdzie Wy dokładnie jesteście???udanego wypoczynku i odzywaj się do nas
madzienka super że zakupy udane:-) My jesteśmy w Kołobrzegu w Arca Medical SPA, jakoś tak się nazywa ten hotel. Trochę daleko od centrum ale przynajmniej jest okazja do spacerów:tak:
madziarka my mamy tradycyjny odkurzacz Electrolux ZAM 6240, już 3 lata na pełnych obrotach i nie do zajeżdżenia:-)
Lecę na basenik. Pozdrowionka:-)

karlita jak takie sniadanko serwujesz u siebie to ja chyba bede sie u ciebie stawiac co ranek :-) Karolinko a Ty dokladnie to gdzie mieszkasz, przy Głębokiej?To w sumie niedaleko mnie:-)

tak mieszkam dokładnie między Głęboką a Glinianą :-) a Ty ??

karlita a co to się stało w nocy, czyżby ząbki męczyły, a no szkoda...przeprowadzaj się na czechów:tak::-)...ps Hubert z Jułą zrobi kiedyś najazd do Gabrysi:tak::-)

czwórki nas męczą
całe dziąsełko na górze nad czwórką ma przekrwione, pęknięte .... chyba dzisiaj zastosuje na noc viburcol

...ps zapisałam się do Motycza na basen, nie wiem co robić z tą głęboką dzwonić do babki czy nie????
kurcze do mnie też nie dzwonili z głębokiej a przecież to już ostatni tydzień sierpnia ...

Karlita Ty to masz kobito zdrowie ja to bym padła szybko a Gabi to może ząbki męczą

przeklęte czwórki :wściekła/y: a już 3 też będą szły przynajmniej dwie ...

a w której części Głębokiej mieszkasz?bliżej Narutowicza czy Kraśnickiej??:sorry2:

bliżej Narutowicza :-D:-D

misia co do słoiczków to Gabi nie bardzo lubi te obiadki ... ostatnio kupiłam jej Hipa tego ekologicznego z rybą (nie jestem w stanie teraz znieść zapachu ryby więc się muszę wspomagać) i nawet zjadła

ale staram jej się gotować - teraz jak jest starsza to mam łatwiej bo je dużo rzeczy takich jak my :-D

Madziara a wiesz ze od rana mam ochotę na kukurydzę ... i zapomniałam kupić na spacerze :crazy:

co do odkurzacza to ja mogę polecić HOOVERA
sprawuje sie bardzo dobrze od 3 lat
i radzi sobie z moim włochatym dywanem :-D

rodzice też mają HOOVERA i też mi się świetnie u nich odkurza rozkruszone ciastka czy paluszki z dywanu :-D

mi się marzy coś jak REINBOW wodny odkurzacz z trzepaczką babcia ma - ale to duży koszt :-D
ale jak ktoś ma dużo dywanów to warto bo taki odkurzacz naprawdę lepiej wszystko wciąga :-D

Martusia szkoda ze Cię nie będzie :-(

Antuanet dużo słoneczka i ciepłego morza :-D kurcze ja też chcę nad morze!! :-D:-D

Madzia
na pampersa zagłosowane rok temu byłam tam z Gabi - nawet fajna sprawa :-D:-Du nas na obiadek dzisiaj mielone z kaszą i pomidorkami :-D:-D

mam nadzieję ze jutro o tej porze będe już wiedziała kto we mnie mieszka hehehe

Witajcie kochane:-)
Izka witaj w Lublinie!!!
sienio super że praca fajna, oby tak dalej!
mataka24 gratulacje dla pierwszego ząbka, teraz już z górki pójdzie.
fogia nie stresuj się tak, ten egzamin dla Ciebie to tylko formalność! Odpoczywaj więcej!
Ja wreszcie zaczaiłam jak się tutaj podłączyć do sieci i musiałam nadrobić zaległości na BB:-). Normalnie nałóg, te 3 dni to jak odwyk;-) Pogodę mamy fajną tylko Morze zimne ale nadrabiamy na basenach (30 stopni woda):-) Mało się opalamy bo Kuba nie chce w miejscu siedzieć, w piachu pogrzebie się 5 minut i ucieka więc dużo spacerujemy. Hotel superowy, dużo atrakcji dla dzieciaków. Teraz Kubuś zasnął więc mam chwilę...Miłego popołudnia.:-)

ależ Ci zazdroszczę tego morza:tak::tak:udanego odpoczynku:tak::tak:

My po realowych zakupach, spacerku, piaskownicy i lodach:-):-):-)na dworze mimo wiatru fajnie ciepło...
teraz biorę się za obiadek, tylko sama nie wiem co mam gotowac:baffled::baffled::baffled::baffled:

Dziękuję wszystkim za pampersowe głosiki, mam nadzieje że uda nam się wygrać i spotkamy się tam wszystkie razem:tak::tak::tak: i poogladamy świat z perspektywy naszych brzdącow....

Martuś rozumie może innym razem....

Madzia z odkurzaczem nie pomogę bo dla mnie to czarna magia...
Jula to fanka odkurzaczy wiec może ją weźmiesz na zakupy:-D:-D:-D:-D

Maltanka to zapisujemy sie na ten aqua-aerobic...w poniedziałek czy w środę

Ja od września zacznam znowu chodzic na aerospinning:-p:-p:-p:-pa może na to któraś z mam jest chętna....

Marta wiesz coś o kosztach spotkania???

też bym chetnie się załapała na pampersa:tak::tak:zagłosowane:tak:ja obiadek mam z wczoraj...na piątek kupiłam rybę, tylko na jutro brak pomysłu:baffled:

Madziu, właśnie pisałam i czekam na odpowiedź;-):tak:.

czekamy na wieści:tak:

madzienka super że zakupy udane:-) My jesteśmy w Kołobrzegu w Arca Medical SPA, jakoś tak się nazywa ten hotel. Trochę daleko od centrum ale przynajmniej jest okazja do spacerów:tak:
madziarka my mamy tradycyjny odkurzacz Electrolux ZAM 6240, już 3 lata na pełnych obrotach i nie do zajeżdżenia:-)
Lecę na basenik. Pozdrowionka:-)

fajnego pływania:tak:

tak mieszkam dokładnie między Głęboką a Glinianą :-) a Ty ??

bliżej Narutowicza :-D:-D

misia co do słoiczków to Gabi nie bardzo lubi te obiadki ... ostatnio kupiłam jej Hipa tego ekologicznego z rybą (nie jestem w stanie teraz znieść zapachu ryby więc się muszę wspomagać) i nawet zjadła

ale staram jej się gotować - teraz jak jest starsza to mam łatwiej bo je dużo rzeczy takich jak my :-D

mi się marzy coś jak REINBOW wodny odkurzacz z trzepaczką babcia ma - ale to duży koszt :-D
ale jak ktoś ma dużo dywanów to warto bo taki odkurzacz naprawdę lepiej wszystko wciąga :-D

mam nadzieję ze jutro o tej porze będe już wiedziała kto we mnie mieszka hehehe

to mniej więcej wiem, gdzie mieszkasz:-Dpytam bo czasem parkiem akademickim, a potem Filaretów spaceruję do męża do pracy:tak:
mi też się kiedyś marzył Rainbow...ale to strasznie drogie:szok:
no my też mamy nadzieję się dowiedzieć, kto tam Cię kopie:-D:-D:-D

reklama
Cześć!
Mandziula oby szybko te ząbki wyszły i Mikołaj się juz tak nie męczył:tak:
fogia jesteś dzielna i kazdym żywiołem sobie poradzisz, a prawo oświatowe potrzebne Ci pewnie tylko na ten egzamin, ech ale i tak będzie dobrze i wszystko do przodu:-)
maltanka to jest złośliwosć rzeczy martwych, można mieć nerwa
fornetka3 witaj w klubie maruderów nocnych, moja Gabi budziła się znowu co godzinę i tylko cycek załatwiaj sprawę, a na SPA jeszcze kiedys sę wybierzemy. Gratulacje za przetrwanie szczepienia/
Iza szybkiego zakończenia remontowego zamieszania.
misia moja Gabi woli słoiczki ale przeplatam jej zawsze jedno z drugim.
Anutanet kołobrzeg jest super, pozdawiam ciepło.

My juz po starasznie męczącym spacerku, Gabi znowu kręciłą się w wózku, a że nockę miałam też przez nią zarwaną to już mi ciśnienie skoczyło na dworze, ale przywolałam ię do porządku wróciłyśmy i się zdrzemnęła. Jutro ja juz przypnę;-);-)

Do góry