Marta1981
Rodzyneczka
Misia ale co to kilo marchewki - z przyjemnością przywiozę;-)
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Misia ale co to kilo marchewki - z przyjemnością przywiozę;-).
madzienka super że zakupy udane:-) My jesteśmy w Kołobrzegu w Arca Medical SPA, jakoś tak się nazywa ten hotel. Trochę daleko od centrum ale przynajmniej jest okazja do spacerówAntuanet a gdzie Wy dokładnie jesteście???udanego wypoczynku i odzywaj się do nas
karlita jak takie sniadanko serwujesz u siebie to ja chyba bede sie u ciebie stawiac co ranek :-) Karolinko a Ty dokladnie to gdzie mieszkasz, przy Głębokiej?To w sumie niedaleko mnie:-)
karlita a co to się stało w nocy, czyżby ząbki męczyły, a no szkoda...przeprowadzaj się na czechów:-)...ps Hubert z Jułą zrobi kiedyś najazd do Gabrysi
:-)
kurcze do mnie też nie dzwonili z głębokiej a przecież to już ostatni tydzień sierpnia ......ps zapisałam się do Motycza na basen, nie wiem co robić z tą głęboką dzwonić do babki czy nie????
Karlita Ty to masz kobito zdrowie ja to bym padła szybko a Gabi to może ząbki męczą
a w której części Głębokiej mieszkasz?bliżej Narutowicza czy Kraśnickiej??![]()
Witajcie kochane:-)
Izka witaj w Lublinie!!!
sienio super że praca fajna, oby tak dalej!
mataka24 gratulacje dla pierwszego ząbka, teraz już z górki pójdzie.
fogia nie stresuj się tak, ten egzamin dla Ciebie to tylko formalność! Odpoczywaj więcej!
Ja wreszcie zaczaiłam jak się tutaj podłączyć do sieci i musiałam nadrobić zaległości na BB:-). Normalnie nałóg, te 3 dni to jak odwyk;-) Pogodę mamy fajną tylko Morze zimne ale nadrabiamy na basenach (30 stopni woda):-) Mało się opalamy bo Kuba nie chce w miejscu siedzieć, w piachu pogrzebie się 5 minut i ucieka więc dużo spacerujemy. Hotel superowy, dużo atrakcji dla dzieciaków. Teraz Kubuś zasnął więc mam chwilę...Miłego popołudnia.:-)
My po realowych zakupach, spacerku, piaskownicy i lodach:-):-):-)na dworze mimo wiatru fajnie ciepło...
teraz biorę się za obiadek, tylko sama nie wiem co mam gotowac
Dziękuję wszystkim za pampersowe głosiki, mam nadzieje że uda nam się wygrać i spotkamy się tam wszystkie razemi poogladamy świat z perspektywy naszych brzdącow....
Martuś rozumie może innym razem....
Madzia z odkurzaczem nie pomogę bo dla mnie to czarna magia...
Jula to fanka odkurzaczy wiec może ją weźmiesz na zakupy
Maltanka to zapisujemy sie na ten aqua-aerobic...w poniedziałek czy w środę
Ja od września zacznam znowu chodzic na aerospinninga może na to któraś z mam jest chętna....
Marta wiesz coś o kosztach spotkania???
Antuanet a gdzie Wy dokładnie jesteście???udanego wypoczynku i odzywaj się do nas
Madziu, właśnie pisałam i czekam na odpowiedź;-).
madzienka super że zakupy udane:-) My jesteśmy w Kołobrzegu w Arca Medical SPA, jakoś tak się nazywa ten hotel. Trochę daleko od centrum ale przynajmniej jest okazja do spacerów
madziarka my mamy tradycyjny odkurzacz Electrolux ZAM 6240, już 3 lata na pełnych obrotach i nie do zajeżdżenia:-)
Lecę na basenik. Pozdrowionka:-)
tak mieszkam dokładnie między Głęboką a Glinianą :-) a Ty ??
bliżej Narutowicza
misia co do słoiczków to Gabi nie bardzo lubi te obiadki ... ostatnio kupiłam jej Hipa tego ekologicznego z rybą (nie jestem w stanie teraz znieść zapachu ryby więc się muszę wspomagać) i nawet zjadła
ale staram jej się gotować - teraz jak jest starsza to mam łatwiej bo je dużo rzeczy takich jak my
mi się marzy coś jak REINBOW wodny odkurzacz z trzepaczką babcia ma - ale to duży koszt
ale jak ktoś ma dużo dywanów to warto bo taki odkurzacz naprawdę lepiej wszystko wciąga
mam nadzieję ze jutro o tej porze będe już wiedziała kto we mnie mieszka hehehe