reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

cześć witam się i ja z kawusią
Dzięki Bogu Nikoś nie marudził strasznie w nocy ale teraz nie bardzo może sobie usnąć.
Mandziula współczuje tych nocek oby szybko wszystko sie unormowało
Karlita Ty to masz kobito zdrowie ja to bym padła szybko a Gabi to może ząbki męczą
Sunday Karlita ma racje może to Ty zadzwoń
Izka witaj w Lublinie
Ale Wam dziewczyny zazdroszczę tego wyjazdu do SPA, ale mam nadzieje ze jeszcze sie tam wybiorę
Musze się trochę ogarnąć i zacząć obiad robić bo dzień mi ucieknie

reklama
MAMUŚKI ZNACIE AKADEMIĘ ZDROWEGO ROZWOJU PAMPERSA??????
NIESTETY W TYM ROKU NIE WYZNACZYLI NASZEGO MIASTA NA ODWIEDZINY ALE MAMY SZANSĘ TYLKO TRZEBA GŁOSOWAĆ!!!!!
JEŚLI MOŻECIE PRZEZNACZYĆ 1-2 ZŁ NA SMSKA PROSZĘ WYŚLIJCIE!!!!!
JA BYŁAM JUŻ DWA RAZY I CHCIAŁABYM PÓJŚĆ W TYM ROKU TEŻ!!!!

WYSTARCZY WYSŁAĆ SMSKA
AZR_L5 NA NUMER 71068

WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW AZR - Pampers

WAŻNE!!!!!
Z DANEGO NR TELEFONU MOŻNA WYSŁAĆ JEDNEGO SMSKA DZIENNIE...GDYBY KTOŚ Z WAS CHCIAŁ WYSŁAĆ WIĘCEJ!!!!!:-p
:-p:-p

witam się i ja:tak:w końcu zwlokłam się z łóżka:sorry2:u nas też noc długa tzn. Natalka usnęła dopiero po 24:wściekła/y:ale co się dziwić jak wczoraj wstała o 11 a potem wszyscy usnęliśmy od 17 do 18:sorry2::-p muszę chyba stpniowo zacząć budzić ją rano wcześniej:dry::dry:

dzięki dziewczyny za kciukasy
Nikoś nawet dzisiaj bardzo nie płakała tylko przy wkłuciu,ale pod wieczór już był marudny.
Maisia moje pranie też nie bardzo chce wyschnąć a już czeka kolejna sterta do prania, a jak idzie przyzwyczajanie Natalki do butli i kiedy wracasz do pracy, czy jednak zostajesz w domu.

Nie było mnie w domu tydzień a mam wrażenie ze nie byłąm z miesiąc. Juz nie moge się doczekać spotkania. Ok laseczki uciekam spać bo mnie trochę głowa pobolewa za dużo wrażeń jak na jeden dzień

brawa dla dzielnego zucha za szczepienie:tak::tak:
wracam do pracy 4 października (w swoje urodziny:baffled::baffled:), zobaczymy jak to będzie:sorry2::-:)-(butlę z mlekiem z cysia opanowała...nawet podczas chrztu się butlą ratowałam:tak:....a Bebilon będziemy wprowadzać przez 2 ostatnie tyg września...wtedy też zaczniemy jakieś nowości:tak:...powiedzcie mi co lepsze...gotować samemu czy gotowe słoiczki???:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Tak na szybciutko!
Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie, niestety w najbliższy poniedziałek nie dam rady ale może w następny a jak nie to z pewnością 13go, bo P wyjeżdża na cały tydzień na szkolenie i będę tu sama:(
Tylko mi musicie napisać co i jak no i przede wszystkim gdzie to się spotykacie:)
My od jutra zaczynamy remoncik no i wielkie zamieszanie!
Pozdrawiam Was gorąco i dziękuję jeszcze raz!
Do zobaczenia już niebawem!

witamy w Lublinie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

witam z rana, ja dziś w domku bo do ortopedy jedziemy:tak::tak: i zakupy bo sami zostajemy żebyśmy mieli co jeść:-D:-D:-D
u nas kolejna cięzka noc:no::no: man nadzieję że szybko to minie;-)

udanego pluskania na basenie życzę

a wszystkim pozostałym miłego dnia:tak::tak:

aaa która chce kawusię?????

ja chcę kawusię:tak::tak::tak:
współczuję nocki...może to ząbki:sorry2:
udanych zakupów:tak::tak::tak: ja czekam na wypłatę i dopiero na zakupy...mam nadzieję, że najpóźniej jutro będzie na koncie:tak::tak::tak::nerd:

Witam porannie!
Łożka poskladane, Maks kanapki wcina a ja z kawka zasiadlam przy kompie :-) mandziula dołaczam do kawki :-)
Zaczynam sie martwic brakiem telefonu od dyrki gdzie mialam pracowac, tzn jutro 26 wyjezdza z calym personelem do Pragi wiec juz jej nie bedzie, a miala do mnie dzwonic w psr podpisania umowy.:-( KURDE!!!!!

może zadzwoń sama:sorry2:

mam ciężką noc za sobą ....
Gabi od 1 do 3 popłakiwała w łóżeczku w końcu dałam za wygraną i wzięłam ją do nas do łóżka co wcale nie pomogło za bardzo .... :-(

chyba dzisiaj z Gabi sobie zrobię drzemkę popołudniu :-D:-D

zaraz idziemy się wymęczyć na plac zabaw :-):tak:

szkoda ze mam tak daleko do dziewczyn :-(

jeszcze 27h i USG ;-)

dołączam się ze śniadankiem :-D:-D:-):-):-)

oj, współczuję nocki:no:
a w której części Głębokiej mieszkasz?bliżej Narutowicza czy Kraśnickiej??:sorry2:

fajny ten AZR Pampersa....fotki też super....a czy jest szansa by do Lublina zawitali w weekend???bo chciałabym męża zabrać ;-)

Ostatnia edycja:
powiedzcie mi co lepsze...gotować samemu czy gotowe słoiczki???:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

misia mi H ze słoiczków jadł tylko owoce, od obiadków go odrzucało:sorry2:, sama musiałam gotować, spróbuj dać małej marchewkę ze słoiczka zobaczysz czy jej posmakuje, chyba, że na początek możesz dostać ze sprawdzonego źródła, to taka gotowana lepsza w smaku:tak:

misia mi H ze słoiczków jadł tylko owoce, od obiadków go odrzucało:sorry2:, sama musiałam gotować, spróbuj dać małej marchewkę ze słoiczka zobaczysz czy jej posmakuje, chyba, że na początek możesz dostać ze sprawdzonego źródła, to taka gotowana lepsza w smaku:tak:

tak pewnie zrobię, tylko z tym źródłem słabo:dry:

Witam szanowne Panie:-p:-).
Raczej się z Wami dziś nie popluskamy:no::-( bo miałam do wyboru albo dziś albo poniedziałek i bardziej zależy mi na poniedziałku:tak:.
Mode dali pospać do 9:30.
Izka, szybko uporacie się z remontem;-):tak:.
Misia jak chcesz to ja Ci swojsko-wiejskiej marchewki przywiozę w poniedziałek - żaden problem;-):tak::-).

Ja już swoją kawusię dopijam... gotuję jeszcze kukurydzę - jak któraś chętna to zapraszam :-)

Maltanka ja na drugie robię dziś sos do makaronu - taki z pomidorków, cebulki, paróweczek i ciutki śmietanki 30%... moje dzieciaki go uwielbiają a wszyscy mamy ostatnio dość ziemniaków więc dla odmiany dziś będzie makaronik :-)

Kurcze, wreszcie jakiegoś powera dostałam, od rana już nagotowałam, sprzątnęłam łazienkę, utykam w kuchni... ale końca nie widać :-)
dziewczyny - popsuł mi się odkurzacz i muszę koniecznie dziś góra jutro jakiś kupić - możecie coś polecić???
Bo ja zielonego pojęcia nie mam.... nie wiem czy kupić wodny czy workowy czy bezworkowy.... za dużo tego :)

reklama
Moi rodzice maja swoja marchewke, nie wyglada wspaniale ale to kosztem braku ulepszaczy:-)

moja babcia ma działeczkę i zawsze warzywka od niej były:tak:ale w tym roku była plaga ślimaków:angry::angry::angry:i nie ma nic:no::no::no::-:)-:)-(

Witam szanowne Panie:-p:-).
Raczej się z Wami dziś nie popluskamy:no::-( bo miałam do wyboru albo dziś albo poniedziałek i bardziej zależy mi na poniedziałku:tak:.
Mode dali pospać do 9:30.
Izka, szybko uporacie się z remontem;-):tak:.
Misia jak chcesz to ja Ci swojsko-wiejskiej marchewki przywiozę w poniedziałek - żaden problem;-):tak::-).

słuszny wybór:tak::tak::tak:dzięki wielkie, ale lepiej, żebyś nie dźwigała:no::no:w innej sytuacji oczywiście bym Cię wykorzystała:-p:-p:-p

my po spacerku....ale wieje:szok::szok::szok::szok::angry::angry::angry:

Ja już swoją kawusię dopijam... gotuję jeszcze kukurydzę - jak któraś chętna to zapraszam :-)

Maltanka ja na drugie robię dziś sos do makaronu - taki z pomidorków, cebulki, paróweczek i ciutki śmietanki 30%... moje dzieciaki go uwielbiają a wszyscy mamy ostatnio dość ziemniaków więc dla odmiany dziś będzie makaronik :-)

Kurcze, wreszcie jakiegoś powera dostałam, od rana już nagotowałam, sprzątnęłam łazienkę, utykam w kuchni... ale końca nie widać :-)
dziewczyny - popsuł mi się odkurzacz i muszę koniecznie dziś góra jutro jakiś kupić - możecie coś polecić???
Bo ja zielonego pojęcia nie mam.... nie wiem czy kupić wodny czy workowy czy bezworkowy.... za dużo tego :)

hmm...mi polecali z filtrami HEPA.....takie filtry są na salach operacyjnych....co do worków to chyba indywidualne upodobanie...a wodny...no ponoć lepiej czyści, ale kiedyś mieliśmy wodnika zelmera i klęliśmy...bo nie dość, że ciężkie to i kłopotliwe...bo jak się coś nakruszy to nie wyciągniesz nie odkurzysz:no::no::no: i już....tylko wlej wodę, potem ją wymień umyj filtry itd....no takie "drobne" odkurzanie się nie opłacało:no::no::no:

Ostatnia edycja:
Do góry