Mój M stwierdził że mozemy pojechać na spotkanie 30, czyli spotkałabym się z Wami, ale czy byłby to problem jakby mój M też się dołączył, taka tematyka mocno go interesuje no i trzeba byłoby go jakoś zagospodarować. Co Wy na to???
Zapraszamy!!!!!

Madzienka, bo planuję z młodymi pociągiem przyjechać i pochlapać się z Wami:-) tylko jeszcze M muszę o mały sponsoring uprosić;-)
.
Super to do zobaczenia w basenie kolo 17.30
po pierwsze USG mam we czwartek !!!!!!!
po drugie co do wyjazdu do SPA to jak najbardziej jedziemy
co do planów po spa to się dostosujemy :-) zobaczymy jak dzieciaki :-) zawsze można wskoczyć do patataj ;-)
Sorki to ja namieszałam...wtorek z czwartkiem pomyliłam

z Patatajem jutro ustalimy!!!

Madzienka ja na aqua aerobik chodziłam 2 lata temu i powiem ci ze byłam super zadowolona, nie wiem gdzie zamierzacie chodzić ale ja chodziłam na Czechów na basem szpitala na Chodźki.
Fornetko ja tez tam chodziłam przed ciążą, ale brak miejsc parkingowych mnie zawsze denerwował, a tutaj będe biegała na piechotkę

Gratulki dla Nikosia dzielny chłopaczek....
Super ze zobaczymy się w poniedziałek
Iza witaj w Lublinie,spotykamy sie w Bugi na Fabrycznej, zawsze w czwartki, tym razem mamy spotkanie z fizjoterapeutą i widzimy się w poniedziałek
czekam teraz na telefon w sprawie basenu dla Misiazapisywałyście się na UP bo ja wyczytałam że już nie ma miejsc na zajęcia wrzesień-listopad
![]()
Mandziula my czekamy na tel/sms od Pani z UP czy dostallismy się na te zajęcia czy nie i już sama nie wiem czy nie zapisac sie też do Motycza
Maltanka jak nie bedzie rano padac to widzimy sie na placu

Zmykam spać dobranoc!!!!