reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

:baffled:Mój M stwierdził że mozemy pojechać na spotkanie 30, czyli spotkałabym się z Wami, ale czy byłby to problem jakby mój M też się dołączył, taka tematyka mocno go interesuje no i trzeba byłoby go jakoś zagospodarować. Co Wy na to???

Zapraszamy!!!!!:tak::tak::tak:

Madzienka, bo planuję z młodymi pociągiem przyjechać i pochlapać się z Wami:tak::-) tylko jeszcze M muszę o mały sponsoring uprosić;-):-p:tak:.

Super to do zobaczenia w basenie kolo 17.30

po pierwsze USG mam we czwartek !!!!!!!

po drugie co do wyjazdu do SPA to jak najbardziej jedziemy
co do planów po spa to się dostosujemy :-) zobaczymy jak dzieciaki :-) zawsze można wskoczyć do patataj ;-)

Sorki to ja namieszałam...wtorek z czwartkiem pomyliłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
z Patatajem jutro ustalimy!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:będę dzwoniła....

Madzienka ja na aqua aerobik chodziłam 2 lata temu i powiem ci ze byłam super zadowolona, nie wiem gdzie zamierzacie chodzić ale ja chodziłam na Czechów na basem szpitala na Chodźki.

Fornetko ja tez tam chodziłam przed ciążą, ale brak miejsc parkingowych mnie zawsze denerwował, a tutaj będe biegała na piechotkę:tak::tak::tak:
Gratulki dla Nikosia dzielny chłopaczek....
Super ze zobaczymy się w poniedziałek

Iza witaj w Lublinie,spotykamy sie w Bugi na Fabrycznej, zawsze w czwartki, tym razem mamy spotkanie z fizjoterapeutą i widzimy się w poniedziałek

czekam teraz na telefon w sprawie basenu dla Misia:tak::tak: zapisywałyście się na UP bo ja wyczytałam że już nie ma miejsc na zajęcia wrzesień-listopad:dry::dry::dry:

Mandziula my czekamy na tel/sms od Pani z UP czy dostallismy się na te zajęcia czy nie i już sama nie wiem czy nie zapisac sie też do Motycza

Maltanka jak nie bedzie rano padac to widzimy sie na placu:tak::tak::tak:

Zmykam spać dobranoc!!!!

reklama
witam z rana, ja dziś w domku bo do ortopedy jedziemy:tak::tak: i zakupy bo sami zostajemy żebyśmy mieli co jeść:-D:-D:-D
u nas kolejna cięzka noc:no::no: man nadzieję że szybko to minie;-)

udanego pluskania na basenie życzę

a wszystkim pozostałym miłego dnia:tak::tak:

aaa która chce kawusię?????

Witam porannie!
Łożka poskladane, Maks kanapki wcina a ja z kawka zasiadlam przy kompie :-) mandziula dołaczam do kawki :-)
Zaczynam sie martwic brakiem telefonu od dyrki gdzie mialam pracowac, tzn jutro 26 wyjezdza z calym personelem do Pragi wiec juz jej nie bedzie, a miala do mnie dzwonic w psr podpisania umowy.:-( KURDE!!!!!

doberek :-)

Sorki to ja namieszałam...wtorek z czwartkiem pomyliłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
z Patatajem jutro ustalimy!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:będę dzwoniła....
heheh
przecież mówiłam ze jak potaplam się z brzuchem w basenie to małe sie zrelaxuje i się we czwartek pokaże :-)

z Patataj to spokojnie możemy ustalić na basenie, po basenie :-)

Mandziula my czekamy na tel/sms od Pani z UP czy dostallismy się na te zajęcia czy nie i już sama nie wiem czy nie zapisac sie też do Motycza

Madzia mam nadzieję że nas zapiszą bo ja do Motycza to na bank nie dam rady a chciałabym by Gabi na basen chodziła

Maltanka jak nie bedzie rano padac to widzimy sie na placu:tak::tak::tak:
piękne słoneczko więc udanego spaceru :-) :-)

sunday a może Ty zadzwoń ???

mam ciężką noc za sobą ....
Gabi od 1 do 3 popłakiwała w łóżeczku w końcu dałam za wygraną i wzięłam ją do nas do łóżka co wcale nie pomogło za bardzo .... :-(

chyba dzisiaj z Gabi sobie zrobię drzemkę popołudniu :-D:-D

zaraz idziemy się wymęczyć na plac zabaw :-):tak:

szkoda ze mam tak daleko do dziewczyn :-(

jeszcze 27h i USG ;-)

dołączam się ze śniadankiem :-D:-D:-):-):-)

karlita jak takie sniadanko serwujesz u siebie to ja chyba bede sie u ciebie stawiac co ranek :-) Karolinko a Ty dokladnie to gdzie mieszkasz, przy Głębokiej?To w sumie niedaleko mnie:-)

Izka witamy w Lublinie:-)
mandziula współczuję nocek
karlita a co to się stało w nocy, czyżby ząbki męczyły, a no szkoda...przeprowadzaj się na czechów:tak::-)...ps Hubert z Jułą zrobi kiedyś najazd do Gabrysi:tak::-)
marta pw

doberek:-)

my mieliśmy iść na plac z Julą i Madzią, ale czekam na kuriera:wściekła/y: mieli przywieźć jakieś części do samochodu wczoraj i wczoraj P miał zakładać, bo dzisiaj wybieraliśmy się na spotkanie do SPA, a tu dupa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nosz ale mam nerwa...

madzienka i jak idziemy a ten aquaaerobik, ja bym się pisała na raz w tygodniu:tak:...ps zapisałam się do Motycza na basen, nie wiem co robić z tą głęboką dzwonić do babki czy nie????

Ostatnia edycja:
Witamy się i my z ranka... u mnie dzieciaki już same nie wiedzą co ze sobą robić - tak mi wariują... :-)

ja już zupke nastawiłam, za drugie już się biorę i zabieram się za pakowanie na basen :-)

ale wcześniej - kawusiaaaaa.... tak mi się jej chce że chyba od niej zacznę :-)

Witajcie, ja dzisiaj obudziłam śpiąca królewnę żeby wcześniej poszła spać w dzień....
Powoli kończymy śniadanko i idziemy na zakupy, lody i spacer....

witam z rana, ja dziś w domku bo do ortopedy jedziemy:tak::tak: i zakupy bo sami zostajemy żebyśmy mieli co jeść:-D:-D:-D
u nas kolejna cięzka noc:no::no: man nadzieję że szybko to minie;-)

udanego pluskania na basenie życzę

a wszystkim pozostałym miłego dnia:tak::tak:

aaa która chce kawusię?????

Biedactwo, mam nadzieje że to tylko pierwsze ząbeczki tak daja popalic...bo przed wami długa droga....
a może spróbuj homeopatii • Chamomilla Dagomed 44 bolesne ząbkowanie • Encyklopedia leków "Dbam o Zdrowie"
u nas sprawdza się, można je kupić w aptece homeopatycznej na nadbystrzyckiej, na przeciwko politechniki

doberek :-)

heheh
przecież mówiłam ze jak potaplam się z brzuchem w basenie to małe sie zrelaxuje i się we czwartek pokaże :-)

z Patataj to spokojnie możemy ustalić na basenie, po basenie :-)

Madzia mam nadzieję że nas zapiszą bo ja do Motycza to na bank nie dam rady a chciałabym by Gabi na basen chodziła

piękne słoneczko więc udanego spaceru :-) :-)

sunday a może Ty zadzwoń ???

mam ciężką noc za sobą ....
Gabi od 1 do 3 popłakiwała w łóżeczku w końcu dałam za wygraną i wzięłam ją do nas do łóżka co wcale nie pomogło za bardzo .... :-(

chyba dzisiaj z Gabi sobie zrobię drzemkę popołudniu :-D:-D

zaraz idziemy się wymęczyć na plac zabaw :-):tak:

szkoda ze mam tak daleko do dziewczyn :-(

jeszcze 27h i USG ;-)

dołączam się ze śniadankiem :-D:-D:-):-):-)

Oj wybacz.....
Będziemy u Was ok.16.45-16.50 zadzwonię jak wyjdziemy z domu....

My tez wybieramy się na spacerek ale bez Hubcia bo Kasia czeka na jakiegoś niesłownego;-) kuriera

A śniadanko mniam mniam.....

MAMUŚKI ZNACIE AKADEMIĘ ZDROWEGO ROZWOJU PAMPERSA??????
NIESTETY W TYM ROKU NIE WYZNACZYLI NASZEGO MIASTA NA ODWIEDZINY ALE MAMY SZANSĘ TYLKO TRZEBA GŁOSOWAĆ!!!!!

JEŚLI MOŻECIE PRZEZNACZYĆ 1-2 ZŁ NA SMSKA PROSZĘ WYŚLIJCIE!!!!!
JA BYŁAM JUŻ DWA RAZY I CHCIAŁABYM PÓJŚĆ W TYM ROKU TEŻ!!!!

WYSTARCZY WYSŁAĆ SMSKA
AZR_L5 NA NUMER 71068

WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW AZR - Pampers

na zachętę fotka z 2008 i 2009 roku

Zobacz załącznik 277401Zobacz załącznik 277402

reklama
Do góry