reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Kurcze to już zacznę zbierać na tatuaż:-D;-)

A co się później stało z tym psem???

moglam zrobic za 50zl ale u kogos w domu,i nie do konca wiadomo czy zawsze jakims gratisem nie zaraza albo czegos nie popsuja..

o mamo :rofl2:niezła produkcja czy też hodowla( szczenięta z metryczkami?) ?
rotweilery sa rodowodowe, z metrykami, suka husky tez - ale pies nie byl...czyli szczeniaaki juz papierow nie maja,foksterier bez rodowodu.

wstawiam foto z tatuazem- deczko mi sie cyc scisnal i taki maly sie wydaje ;p w rzeczywistosc wiekszy jest.i prosze sei nie smiac - nie spalam dzisiaj - gralam cala noc w CS'a ;p i mam mordeczke nieciekawa ;p

monitor201008250005_2.jpg

reklama
arica - skoro zdania są podzielone i tak naprawdę nie wiadomo co i jak, dlatego we wszystkim trzeba zachować umiar i rozsądek, nosić w chuście/nosidełku rozsądną ilość czasu i będzie dobrze ;)

cobra - fajny ten tatuaż ... ja bym tylko się zastanawiała co zrobię jak mi się odwidzi????

arica - skoro zdania są podzielone i tak naprawdę nie wiadomo co i jak, dlatego we wszystkim trzeba zachować umiar i rozsądek, nosić w chuście/nosidełku rozsądną ilość czasu i będzie dobrze ;)

cobra - fajny ten tatuaż ... ja bym tylko się zastanawiała co zrobię jak mi się odwidzi????

to bd nosic golfy,a nie cycem swiecic;p

hejus

ja dzisiaj grałam w xboxa w lego indiana jones :-D

Kurcze mały mi dzis daje w kosc, płacze, marudzi - niewiem co jest z nim,nawet mu daąm plantex,bo moze cos z brzuszkiem było:baffled:

Ciekawe jak kajdusia z paula poszły na spacer,ja nie mialam sily,a u nas deszcz wiatr słonce i tak na przemian :dry:w dodatku dzis musze włosy farbrnąć a w piatek tipsy załozyc - niewiem ja sie wyrobie z małym to juz nie tak prosto :nerd:

ewus sliczne dzieciaczki :-D

Po karmieniu wyskoczyłam do lumpka bo likwidują go i są mniejsze ceny. Kupiłam kilka fajnych ciuszków dla małego. Teraz bawi się karuzelką:) i przyszła książeczka, ciekawe czy mu się spodoba:)

reklama
Do góry