reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

to mniej więcej wiem, gdzie mieszkasz:-Dpytam bo czasem parkiem akademickim, a potem Filaretów spaceruję do męża do pracy:tak:

o to moze kiedyś się umówimy w parku na wspólny spacer ??

mi też się kiedyś marzył Rainbow...ale to strasznie drogie:szok:
no właśnie cena zabójcza

no my też mamy nadzieję się dowiedzieć, kto tam Cię kopie:-D:-D:-D

także jutro wszystkie forumki trzymają kciuki ;)

reklama
madziarka co do odkurzacza nie pomogę:no: my mamy electroluxa i wciąga już 5 lat:-D
madzienka może środa, co Ty na to? jak coś to dzwoń i zapisuj nas:tak:
karlita my też czekamy z niecierpliwością:tak:

ja dostałam w końcu paczkę:baffled: także P ma robotę samochodową:dry:

dzwoniłam też do psiółki:-) jest na porodówce, ale na razie nic się nie dzieje

madzienka może środa, co Ty na to? jak coś to dzwoń i zapisuj nas:tak:

dzwoniłam też do psiółki:-) jest na porodówce, ale na razie nic się nie dzieje

Ja myślałam o poniedziałku:-D:-D:-Dbo z tego co pamietam zajecia na basenie w Motyczu byly sroda/czwartek, wiec nie chciałabym żeby pokryły się

Zadzwonię zapisze nas i pogadam z kobitką czy juz teraz trzeba deklarować się na konkretny dzień...:tak::tak::tak:

Oooo czyli będzie nowe maleństwo w towarzystwie...a gdzie rodzi???

Cholercia a ja nie wiem co robić z tym Motyczem:baffled::baffled::baffled: dzwoniłam do tej babki od boboswim ale nie odbiera...:sorry2::sorry2::sorry2:

Karlita ja też czekam z niecierpliwościa na wieści z usg...

Jula spi a ja zamiast obiad szykowac to siedzę przy kompie:oo2:

Maltanka zapisałam nas...dnia jeszcze nie podałam, jak juz ustalimy baseny maluchów mam dać znać...zajęcia zaczynają się 13 września!!!

ok super, właśnie nie wiem jeszcze co do dnia, ale i tak we wrześniu pewnie mi jeden odpadnie jak pon. to 21, albo 23 środa bo P nie ma wtedy i z małym nie będzie miał kto zostać,

koleżanka w Kraśniku rodzi

a co do motycza to nie wiem, dzwoń do babki z głębokiej i niech ci powie co i jak... ona trochę za bardzo kręci:baffled:

o to moze kiedyś się umówimy w parku na wspólny spacer ??

także jutro wszystkie forumki trzymają kciuki ;)

bardzo chętnie:tak::tak::tak:
trzymają, trzymają:tak::tak:

ok super, właśnie nie wiem jeszcze co do dnia, ale i tak we wrześniu pewnie mi jeden odpadnie jak pon. to 21, albo 23 środa bo P nie ma wtedy i z małym nie będzie miał kto zostać,

koleżanka w Kraśniku rodzi

a co do motycza to nie wiem, dzwoń do babki z głębokiej i niech ci powie co i jak... ona trochę za bardzo kręci:baffled:

trzymamy kciuki za koleżankę i czekamy na wieści:tak:

misia moge kiedys Ci podrzucic albo Ty wpadnij po warzywka. Gdzie mieszkasz?
karlita bedziem trzymac kciukasy!!!! Ja mieszkam na Czubach, na osiedlu Ruta.
maltanka trzymamy kciuki za kolezanke, co bedzie chlopak cz dziewczynka???
SUPER SUWACZEK!!!!:-)
A do mnie w koncu zadzwonila dyr i niedawno wrocilam z przedszkola, uzupelnilam chyba z tysiac dokumentow ale i umowe podpisalam. Jutro musze pojechac do Wydzialu Oswiaty tam sie zarejestrowc zeby mi pencje wyplacali.

A co tutaj tak pusto...my już pl spa...było jak zwykle rewelacyjnie:tak::tak::tak::tak:
Parę fotek pokaże tam gdzie zwykle ale za chwilę;-)

Kolejny wypad do spa planujemy za tydzień w czwartek 02.09.2010...zamiast porannego Bugi...Kto chętny??
Maltanka mam nadzieję że w końcu Wam uda się do nas dołączyć:tak:

reklama
Do góry