reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dzien dobry, u nas deszcz po kolana wiec zanosi sie na dluuugi dzien... Mala wlasnie probuje oderwac lusterko od maty ide sie z nia pobawic

gosiagro ty tak wczesnie wstalas??:szok:

hefi zdecydowanie idz do kina, odespisz pozniej!Wszystkiego najlepszego!!:-D

zyraffka ciesze sie ze po leczo bylo ok, tez sprobuje z ta papryka, w sumie to tak sie dlugo gotuje ze nie powinno szkodzic

kasia milego leniuchowania :-D
iiwka czyli poprzestajecie na dwojce? A @ masz karmiac piersia czy mm?

normalnie czarna noc u nas za oknem takie chmurzyska :crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
mam pytanie do dziewczyn po cc: czy stosujecie coś na bliznę? bo ja mam taką dość wyraźną, jak dotykam bardzo twardą i chciałabym jakoś ją złagodzić, słyszałam o maści Contratubex, ale czy warto to stosować? macie coś sprawdzonego?

Kasia ja po pierwszej cesarce używałam CEPAN na blizny.a teraz nie muszę bo mam bardzo ładny szew i praktycznie go nie widać.

Widziałyście ile jest mam z lipca co urodziły w czerwcu???

Dziewczyny pomożcie jak mam wprowadzic nutramigen. moj maly za nich nie chce go pic. Mieszam oczywiscie z bebilonem,ale od wczorjszego wieczora, kiedy wypil okolo 100ml w kilku ratach to do traz zjadl moze z50 w sumie... co mam robic...?ponownie zmniejszylam proporcje,ale teraz to juz nawet takiego nie chce pic... kiedys ktos gdzies pisal o doslodzeniu... ale to chyba ostetecznosc,co?? plis...pomozcie...

Kasiajanicka ja szczerze mowiac nic nie uzywam na blizne, po pierwszej cesarce uzywalam takiej masci opak.bialo zolte nie pamietam nazwy i nic nie pomogło,blizna jaka byla taka jest.

avena moj maly tez po kapieli sie uspokoił i spal od 22 do 8 rano bez jedzenia :szok: :szok: :-D

Dziewczyny,ktora mnie kopnie w zadek,zebym :

1) wyregulowała sobie brwi
2) ufarbowała włosy
3) zrobiła pedicure !!!

Leń w d... wszedł i wyjść skubaniec nie chce :/

AniaCh nie pomogę ci, a moze z herbatka zmieszaj albo po prostu wlej do buzi - niewiem ...

mam pytanie do dziewczyn po cc: czy stosujecie coś na bliznę? bo ja mam taką dość wyraźną, jak dotykam bardzo twardą i chciałabym jakoś ją złagodzić, słyszałam o maści Contratubex, ale czy warto to stosować? macie coś sprawdzonego?

Witajcie ta maść jest super ja nawet na kilka rozstępó stosowałam i zeszły;)
Właśnie ważyłam moją kokoszkę waży 6 kg a ma 2 miesiące więc nie wiem czy lekarka mi pozwoli przejść na mleko;)

własnie jakos udalo mi sie wlac w malegho 100ml... mieszanki nutra-bebilon z przewaga oczywiscie bebilonu... zasnął. Skonany byl ta glodówką... Ciekawe jak bedzie przy nast.porcji... :(
Dosładzałyscie mleko glukoza? w necie widze,ze sporo mam tak robilo...??

Poza tym wczoraj mój malenki byl wazony tez i wazy 5900,jest na 75centylu :) a balam sie,ze slabo przybiera... ostatnio dlugo jadl ok90ml za kazdym razem i ani grama wiecej...

W ogole doWas nie zagladalam ostatnio...problemy z kompem... dzis cos o dziwo lepiej sie rusza. Stesknilam sie:) Tyle pytan do Was mialam...hehe

Aaa Ewela... nie jestes sama. Brywi zarosniete jak wilk. Grzywka majta sie,ze oczu nie widac (i brwi tez:)) nad koloryzacja sie zastanawialam,ale chyba zerzygnuje,... jednak mowia,ze mam ladny odcien,a to juz moj,bo takie dorosty... pedicure to w ekspresowym tępie by sie przydal... gloarka do nog tez... za 2tyg mezus przyjezdza to moze mnie to troche zmobilizuje... choc nie wiem...

Ostatnia edycja:
reklama
lena ,a co lekarka ma do mleka,przeciez to twoja decyzja czy chcesz karmic piersia cz butelka

iiwka hehe poczułam :),ale leń siedzi

aniach najwazniejsze ,ze waga rosnie niz opada ,no. My tutaj mamy taka produkcje w postach jak ciazy normalnie

ania to widze,ze nie tylko jasie tak zapuscilam heheh

Ostatnia edycja:
Do góry