reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

aluśka super że wszystko z małą OK :)

fornetka super GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!

Fogia nawet nie liczyłam ze odpiszesz :-D wiedziałam ze jesteś zestresowana ;-)

Justyna mi też było wszystko jedno :-D
ale mój ostatni sen był proroczy ;-)

maltanka fakt ;-)kupiłam różowe śpioszki :-D

a dzisiaj kupiłam sobie spódnicę i sweter na jesień :-)
chciałam kupić coś małemu ale wszystko było różowe :dry::dry:

reklama
fornetka to super, ogromne gratulacje:tak::tak:

mamy dziś dzięn dobrych wiadomości:-D:-D:-D

fogia pysznościami częstujesz:tak::tak: i za jutro kciuki oczywiście zaciśnięte:tak::tak:

witam też nową mamusie:tak::tak::tak:

maltanka tulaski dla Hubercika, oby w nocy smacznie i spokojnie spał:tak::tak::tak:

aluska super że wyjazd się udał i tesciowa grzeczna:-D:-D
a Krasnobród to ładne miasteczko, moi rodzice mieszkaja niedaleko a w Krasnobrozie mam brata:-p;-);-)

a głowa przestała boleć, dobrz że Mikołaj pospal troszke to odpoczełam, teraz tez juz śpi:tak::tak::tak:
dałam mu na kolację kaszkę i nawet z apetyten zjadł bo buziaka otwierał, potem opił się wody i wszystko zwrócił:baffled::baffled::baffled: co oczywiście nie przeszkadzało mu w bzikoleniu :no::no: ledwie dał sie powycierać:dry::dry::dry:normalnie... słow brakuje na tego mojego łobuza:-D:-D:-D

Karolinko jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!Rośnijcie zdrowo!!!!

Fogia trzymamy....

Maltanka
jak Hubcio, bardzo marudzi??

Talia walcz o swoja barierke jak nie to idź do rzecznika konsumenta

My właśnie wróciliśmy z Nałęczowa, byliśmy na pokazie lotów balonowych, zaraz pokaże Wam co widziałam:tak::tak:...Jula zafascynowana wielkimi balonami...cała droge powrotna przezywała te balony:-D:-D:-D:-D
Miała dołączyć do nas Madziarka z rodzinką ale Nelcia i Julo wywinęli numer i nie zdążyli:baffled::baffled::baffled::baffled:

fogia rozpieszczasz nas :-) to się rozumie:-D
aluśka a ja miałam właśnie pytać o ciebie
karlita:-D:-D:-D to się chłopak ucieszy, z różowych śpioszków:-D

a tak po za tym to wiecie czego różowego facet się nie powstydzi????...dwódziestozłotówki:-D

madzienka trochę, nie chciał jeśc obiadu nie zjadł, wypił mleko na kolację i tyle, słyszałam że jutro ma padać:crazy: ale jakby się nie sprawdziło to idziemy na plac, fajnie, że Juli się podobały balony, a co ten Julo i Nela wymyślili?

Maltanka jeszcze jutro dam Ci znac...nie wiem czy rano nie wybiorę się po jakieś buty dla Julci, bo w sobotę to weselicho a ona ma same sandałki a deszcz na weekend zapowiadają...:baffled::baffled::baffled::baffled:

Oby Hubcio dobrze spał

Karlita wow super!!!! Jak zareagował mąż? ucieszył się czy wolał dziewuszkę drugą?

Fogia gratuluję!!!! ależ postawiłaś... mniam... a kciuki zaciskamy!

Maltanka chłopaki też mogą na basen, napisałam że nasze panienki bo Julian będzie chodził do innej szkoły "dla starszaków" a ja myślałam żeby z dziewczynami zapisać Nelę... :-)
Ale chłopaków zapraszamy! było by miło mieć mieszane towarzycho :-)

I też zaciskam kciuki za dobry sen Hubcia!

Madzieńka ja jak dziś zaczęłam cieplej ubierać maluchy to dopiero się okazało że wszystko prawie mają za małe... buty też :baffled::szok::rofl2:

Coś mi się dzieciaki kręcą... idę do nich zajrzeć a jak by mi się nie udało odejść to życzę spokojnej nocki!

no co Ty, żartujesz!!!! :szok::szok: ja byłam pewna na 100 procent, że dziewczyna! :szok:
ale niespodzianka!!! :-D:-D:-D Gratulacje kochana!!!! :-D:-D:-D:-D:-D
I dziękuję CI bardzo za esemeska i przepraszam, że nie odpowiedziałam. Wybacz mi proszę ale żyłam troszeczkę jak w amoku.

Dzięki girlsy moje kochane za gratulacje. Jutro też jest dla mnie ważny dzień, czekają mnie dwie poważne rozmowy z moimi dyrkami rozstrzygające moje sprawy finansowo-zawodowe. Trzymajcie kciuki żeby wszystko poszło po mojej myśli. Plissssssssssss. jeszcze tylko ten jeden raz!!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

kciuki zaciśnięte!!!!:tak::tak::tak::tak:no i oczywiście daj znać po negocjacjach:tak::tak:

Witam po przerwie:tak:
po tym wypadzie z teściową zebrać sie nie mogłam na pisanie:-p poza tym wczoraj nawet nie bylo kiedy siąść na spokojnie bo załatwialiśmy trochę spraw po urzędach na szczęście wszystko udało się na spokojnie pozałatwiać:rofl2: co do wyjazdu to muszę przyznać ze był bardzo udany;-) pogoda dopisała i teściowa grzeczna była:-D:-D:-p A idąc zwiedzać klasztor spotkałam Mamolkę z wątku grudniowego :-) z która to spotkałam sie jak w tamten weekend do mamy pojechałam oczywiście to spotkanie w Krasnobrodzie nie bylo planowane:tak: no taki ten świat mały:rofl2:

Miałam dziś też wizytę o 17.30 u gina ale bez usg:rofl2: wyniki powiedział ze są bardzo dobre i glukozą tez nie musze sie martwić bo przy 75g norma jest do 140 a nie tak jak na tej kartce miałam do 110 więc sie mieszczę:-) szyjka długa zamknięta bez oznak przedwczesnego porodu:tak: na dogach brak obrzęku i żylaków a waga już 10kg na plusie wskazuje:szok: kolejna wizyta 30.09:rofl2:

no to super, że takie dobre wieści i że udało się odpocząć:tak::tak::tak:

I jeszcze coś za dzis::-D:-D:-D

34415milionowhektolitro.jpg
ImageShack.us[/IMG] Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

A dla wszystkich ciężaróweczek:

Uploaded with ImageShack.us
ó

hmmmm.....to ja poproszę chyba to dla ciężarówek:-D:-D:-D

aluśka super że wszystko z małą OK :)

fornetka super GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!

Fogia nawet nie liczyłam ze odpiszesz :-D wiedziałam ze jesteś zestresowana ;-)

Justyna mi też było wszystko jedno :-D
ale mój ostatni sen był proroczy ;-)

maltanka fakt ;-)kupiłam różowe śpioszki :-D

a dzisiaj kupiłam sobie spódnicę i sweter na jesień :-)
chciałam kupić coś małemu ale wszystko było różowe :dry::dry:

to śpioszki może będą....na kolejny raz:-p:-p:-p:-p;-);-);-);-)

fornetka to super, ogromne gratulacje:tak::tak:

mamy dziś dzięn dobrych wiadomości:-D:-D:-D

fogia pysznościami częstujesz:tak::tak: i za jutro kciuki oczywiście zaciśnięte:tak::tak:

witam też nową mamusie:tak::tak::tak:

maltanka tulaski dla Hubercika, oby w nocy smacznie i spokojnie spał:tak::tak::tak:

aluska super że wyjazd się udał i tesciowa grzeczna:-D:-D
a Krasnobród to ładne miasteczko, moi rodzice mieszkaja niedaleko a w Krasnobrozie mam brata:-p;-);-)

a głowa przestała boleć, dobrz że Mikołaj pospal troszke to odpoczełam, teraz tez juz śpi:tak::tak::tak:
dałam mu na kolację kaszkę i nawet z apetyten zjadł bo buziaka otwierał, potem opił się wody i wszystko zwrócił:baffled::baffled::baffled: co oczywiście nie przeszkadzało mu w bzikoleniu :no::no: ledwie dał sie powycierać:dry::dry::dry:normalnie... słow brakuje na tego mojego łobuza:-D:-D:-D

uwielbiam Krasnobród:tak::tak::tak:

Karolinko jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!Rośnijcie zdrowo!!!!

Fogia trzymamy....

Maltanka
jak Hubcio, bardzo marudzi??

Talia walcz o swoja barierke jak nie to idź do rzecznika konsumenta

My właśnie wróciliśmy z Nałęczowa, byliśmy na pokazie lotów balonowych, zaraz pokaże Wam co widziałam:tak::tak:...Jula zafascynowana wielkimi balonami...cała droge powrotna przezywała te balony:-D:-D:-D:-D
Miała dołączyć do nas Madziarka z rodzinką ale Nelcia i Julo wywinęli numer i nie zdążyli:baffled::baffled::baffled::baffled:

superowe te balony:tak::tak::tak:tylko, że na weekend zapowiadają deszcz:baffled::baffled::baffled::baffled:

fogia rozpieszczasz nas :-) to się rozumie:-D
karlita:-D:-D:-D to się chłopak ucieszy, z różowych śpioszków:-D

a tak po za tym to wiecie czego różowego facet się nie powstydzi????...dwódziestozłotówki:-D

madzienka trochę, nie chciał jeśc obiadu nie zjadł, wypił mleko na kolację i tyle, słyszałam że jutro ma padać:crazy: ale jakby się nie sprawdziło to idziemy na plac, fajnie, że Juli się podobały balony, a co ten Julo i Nela wymyślili?

dobre z tym różowym:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Amanda spi, chłop przed telewizorem u teściowej w pokoju więc jestem:rofl2: Teściowa oczywiście na wsi;-)
Fornetka to świetnie że masz pracę:tak::tak:
Karlita fajnie że Twój sen się ziścił:-);-)
Mandzula dobrze że mogłaś odpocząć i że głowa przestała Cie boleć:tak::tak:
Co do Krasnobrodu to mi też to miasteczko sie spodobało i byc może nie raz go jeszcze odwiedzimy;-)
My właśnie wróciliśmy z Nałęczowa, byliśmy na pokazie lotów balonowych, zaraz pokaże Wam co widziałam:tak::tak:...Jula zafascyłaś nowana wielkimi balonami...cała droge powrotna przezywała te balony:-D:-D:-D:-D
my jedziemy jutro do Nałęczowa ale w interesach:-p

to miło z Twojej strony;-)
.....niezłe z tą dwudziestozłotówką:-D:-D:-p
Mam nadzije że Hubercik spokojnie przespi całą nockę:tak:

Madzieńka[/B] ja jak dziś zaczęłam cieplej ubierać maluchy to dopiero się okazało że wszystko prawie mają za małe... buty też :baffled::szok::rofl2:
no widzę że zakupy jesienno zimowe Ci się szykują u nas niestety też i nie tylko kurtki i buty ale i spodnie bo nogawki jakieś takie przykrótkie tych spodni co ma sie zrobiły w przeciągu miesiąca:szok:

zgaga mnie męczy :baffled::no:

reklama
Madzieńka ja jak dziś zaczęłam cieplej ubierać maluchy to dopiero się okazało że wszystko prawie mają za małe... buty też :baffled::szok::rofl2:

Madzia my wszystkie spodnie mamy za krótkie:sorry2::sorry2::sorry2:więc powoli zaczynam zakupy, czapki już kupilam....kurtki mam jeszcze tylko buty...Jula non stop wyjmuje te z ubiegłego roku i mówi "te" chyba jutro pojade i poszukam takich samych ale wiekszych:tak::tak::tak:

Ja powoli zmykam, dobranoc mamuśki;-)

Do góry