reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2010...

wlasnie powiem szczerze ze to przeczyszczenie mi sie bardzo nie podoba
poza tym wiem jakie zycie jest przekorne,i pewnie i ta rycyna na porod nie pomoze
a z kibla nie wstane
juz chyba wole ponazekac i poczekac

kochana ja tez juz bym chyba na twoim miejscu te pare dni poczekala szczerze tez mialam ochote juz wywolywac porod a termin mam dokladnie na 10 wrzesnia wiec tez nie duzo a stiwerdzilam ze skoro mala sie nie pcha jeszcze to znaczy ze potrzebuje jeszcze posiedziec w brzuszku

reklama
dorotko dasz rade jeszcze troszke i bedzie po wszystkim;-)
karolinkare mam nadzieje ze juz trzymasz swoje maleństwa w ramionach,a jak nie to kciuki zaciśnięte,
mysia trzymam kciuki oby łatwo poszło,daj nam koniecznie znać!!!!

co to wywołania to jest kilka sposobów --> porod
Maja to powodzenia jutro:)
qrde miałam takiego smaka na owoca że pojechałam do biedronki po 3 jabłka i nektarynki:-D

Ostatnia edycja:
Chciałam tylko pogratulować nowym mamusiom :)
Ja jutro idę do szpitala, pewnie cesarka jeszcze tego samego dnia a do domku jak zwykle po dniach 5.
Trzymajcie się dziewczyny i ródzcie szczęśliwie i szybko!

reklama
Haszi - powodzenia, kciuki zacisniete :-)

Magi - takie twardnienie to u mnie norma.. w ciagu dnia mam je kilka albo kilkanascie razy..

Pisalam dzis o montazu drzwi w dniu jutrzejszym i wyobrazcie sobie, ze kolo byl juz dzis !!! ( oczywiscie wczesniej sie zapowiedzial telefonicznie ) i kryjowke sypialniana przed kotem mamy juz zapewniona :-) yuuhuuu... mam tylko nadzieje, ze nie bedzie w nie drapal i jakos niemilosiernie mialczal.

Dagna
- a jak Twoja sprawa z polkami - zjawil sie dziad? U mnie nawet okazalo sie, ze Pan montazowy jest bardzo sympatyczny i dokladny... a jak sie spocil to ladnie pachnialo - chyba mial jakis super antyperspirant :-) hehe...

Do góry