reklama
martusia29
Fanka BB :)
Dominika-
Mój też tylko pierś przez 4 mce,ale raz mieliśmy taki przypadek ze brzuszek go bolal kupki nie mógł zrobić więc poradzili mi zeby mu dać herbatki koperkowej czy coś takiego.A tu ani butelki ,ani herbatki i nerwówka mąż do sklepu pojechał.Teraz kupię sobie na wszelki wypadek niech stoi jedna sztuka i ta herbatka też..a po 4 mcach straciłam pokarm i już była butla..niestety.pisalam juz gdzies ze maly szybko zaczał przesypiac całe noce i piersi odzwyczaiły się od produkcji.A laktator też mam medela
można było u nas sobie na oddziale kupić...ale ja kupiłam wcześniej.Mój teraz też z tym dozownikiem soki,napoje.a tak to kubek.
ariska-no super,a gdzie mozna takie cudeńka wygrać??
ariska-no super,a gdzie mozna takie cudeńka wygrać??
Ostatnia edycja:
Podoba sie Wam takie rozwiazanie? Łózeczko i przewijak z komodą?
ŁÓŻECZKO DREWEX MAX Z KOMODĄ (1203038159) - Aukcje internetowe Allegro
ŁÓŻECZKO DREWEX MAX Z KOMODĄ (1203038159) - Aukcje internetowe Allegro
Dominika81
elfa - no nawet ładne to łóżeczko :-) i od razu z komodą!
martusia - no mój miał kolki, też polecali jakies herbatki, ale nie mogliśmy spróbować, bo on wogóle nie czaił o co chodzi z ta butelką....
no ja mam właśnie elektryczny medeli. trochę się przydał, no i nie trzeba było pompować
;-)
martusia - no mój miał kolki, też polecali jakies herbatki, ale nie mogliśmy spróbować, bo on wogóle nie czaił o co chodzi z ta butelką....
no ja mam właśnie elektryczny medeli. trochę się przydał, no i nie trzeba było pompować

C
claudia4you
Gość
Ja tu nie mogę zaglądać niestety, tak Wam zazdroszczę tych zakupów i rozmyślań....
Niestety czekam na to co dostanę od rodziny :-(
Życzę udanych i rozważnych zakupków dla maluszków
Niestety czekam na to co dostanę od rodziny :-(
Życzę udanych i rozważnych zakupków dla maluszków
Karolcia1125
Ostatnia edycja:
madzia6485
to tak wracając do tych czarnych bodziaków, jakby któraś z was jeszcze nie widziała 
JEDYNE! Czarne body z imieniem! 62 dlugi rekaw! (1200359779) - Aukcje internetowe Allegro
JEDYNE! Czarne body z imieniem! 62 dlugi rekaw! (1200359779) - Aukcje internetowe Allegro
Karolcia1125
hahaha ale superanckie
!!!!!!
reklama
julka05091985
marzenia się spełniają
no po prostu genialne aż mi się zachciało takich :-)