reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych malenstw

Ja mam butelki z aventu i miałam tez laktator ręczny ale dla mnie porażka. Pożyłam od kolezanki z medeli elektryczny i był super.
Poza tym to jestem zadowolona z aventa

reklama
Dominika-;) Mój też tylko pierś przez 4 mce,ale raz mieliśmy taki przypadek ze brzuszek go bolal kupki nie mógł zrobić więc poradzili mi zeby mu dać herbatki koperkowej czy coś takiego.A tu ani butelki ,ani herbatki i nerwówka mąż do sklepu pojechał.Teraz kupię sobie na wszelki wypadek niech stoi jedna sztuka i ta herbatka też..a po 4 mcach straciłam pokarm i już była butla..niestety.pisalam juz gdzies ze maly szybko zaczał przesypiac całe noce i piersi odzwyczaiły się od produkcji.A laktator też mam medela:)można było u nas sobie na oddziale kupić...ale ja kupiłam wcześniej.Mój teraz też z tym dozownikiem soki,napoje.a tak to kubek.
ariska-no super,a gdzie mozna takie cudeńka wygrać??

Ostatnia edycja:
elfa - no nawet ładne to łóżeczko :-) i od razu z komodą!

martusia - no mój miał kolki, też polecali jakies herbatki, ale nie mogliśmy spróbować, bo on wogóle nie czaił o co chodzi z ta butelką....
no ja mam właśnie elektryczny medeli. trochę się przydał, no i nie trzeba było pompować :-D ;-)

Elfa Bardzo ładne łóżeczko i fajnie,ze od razu jest komoda.Tylko mnie się jakoś wydaje,ze taki drewniany przewijak to za twardy dla dzidziusia...

Ja tu nie mogę zaglądać niestety, tak Wam zazdroszczę tych zakupów i rozmyślań....

Niestety czekam na to co dostanę od rodziny :-(

Życzę udanych i rozważnych zakupków dla maluszków

ariska ale karuzele prześliczne:) I fajne bo kolorowe:)!!!

Nasza jest taka:

Elfa łóżeczko bardzo ładne:)
Mi się bardzo podobają te przewijaki nakladane na łóżeczko bo są miekkie i wygodne. Ja tylko tak na początku używałam tego przewijaka, a później już samej mi było wygodnie na łóżku przebierać dzieci;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry