Justyna2729
Fanka BB :)
Hej!
Ale dużo piszecie, prawie godzinę nadrabiałam zaległości
.
Wczoraj wróciliśmy do Lublina. Wesele zaliczam do udanych, fajnie było spotkać starych znajomych i nawet orkiestra grała ta sama, co na naszym weselu.
Wczoraj też miałam wizytę u ginekologa. Jest dobrze, po badaniu lekarz stwierdził, że wszystko mam pozamykane
. Jutro KTG. Zdołowałam się, bo okazało się że mój lekarz wyjeżdża na dwa tygodnie i wraca po moim terminie, więc już nie wiadomo jak to będzie z porodem, a miejsc w szpitalu brak, i chyba jednak pozostaje Lubartowska, ale pożyjemy zobaczymy.
A dzisiaj mam dzień wariata
. Rano jeździłam na Chmielną zapisać babcię do okulisty, tam zeszło mi półtorej godziny. Ludzi multum, zwiedziłam pół kliniki, bo trzeba pytać lekarzy na kiedy wyznaczą termin wizyty, w rejestracji nic się nie załatwi. Jeszcze załatwiłam dwie sprawy i do domu dotarłam na 14, zjadłam, poprasowałam i już mam chwilkę dla siebie
Właśnie widziałam pogodę, nieciekawie się zapowiada temperatury poniżej 20 stopni

Ale dużo piszecie, prawie godzinę nadrabiałam zaległości

Wczoraj wróciliśmy do Lublina. Wesele zaliczam do udanych, fajnie było spotkać starych znajomych i nawet orkiestra grała ta sama, co na naszym weselu.
Wczoraj też miałam wizytę u ginekologa. Jest dobrze, po badaniu lekarz stwierdził, że wszystko mam pozamykane

A dzisiaj mam dzień wariata

Właśnie widziałam pogodę, nieciekawie się zapowiada temperatury poniżej 20 stopni