reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej!
Ale dużo piszecie, prawie godzinę nadrabiałam zaległości:-D.
Wczoraj wróciliśmy do Lublina. Wesele zaliczam do udanych, fajnie było spotkać starych znajomych i nawet orkiestra grała ta sama, co na naszym weselu.
Wczoraj też miałam wizytę u ginekologa. Jest dobrze, po badaniu lekarz stwierdził, że wszystko mam pozamykane:rofl2:. Jutro KTG. Zdołowałam się, bo okazało się że mój lekarz wyjeżdża na dwa tygodnie i wraca po moim terminie, więc już nie wiadomo jak to będzie z porodem, a miejsc w szpitalu brak, i chyba jednak pozostaje Lubartowska, ale pożyjemy zobaczymy.
A dzisiaj mam dzień wariata:crazy:. Rano jeździłam na Chmielną zapisać babcię do okulisty, tam zeszło mi półtorej godziny. Ludzi multum, zwiedziłam pół kliniki, bo trzeba pytać lekarzy na kiedy wyznaczą termin wizyty, w rejestracji nic się nie załatwi. Jeszcze załatwiłam dwie sprawy i do domu dotarłam na 14, zjadłam, poprasowałam i już mam chwilkę dla siebie:tak:
Właśnie widziałam pogodę, nieciekawie się zapowiada temperatury poniżej 20 stopni
:no:

reklama

DZIEWCZYNY CZY MOŻE KTÓRAŚ ZAUWAŻYŁA BUTELKĘ AVENTU W BUGI BO ZOSTAWIŁAM .... ?? JA NIE WIEM GDZIE MAM GŁOWĘ....

tak ale musiałyśmy zapłacić za wstęp i za animatora - ja tam nie widziałam by ktoś się zajmował naszymi dziećmi ..... :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Karlita dzwon tam.....

A co do animatora to racja!!!!dobrze że za sale nam nie policzyli....

:baffled::baffled::baffled:

hmmm nie rozumiem, to wiem, że to składkowe miało być, to jakie j&j ma jeszcze pieniądze?

dziwne

a nie lepiej teraz już samemu organozować takie pogaduchy w bugi.

Maltanka my mieliśmy płacić za wejście, animatora, salę i kawę....ale wyszło tak jak wyszła i z tego co wiem to dzwoniła do Marty aniaslu i powiedziała że zwrócą nam ta kasę przez to że fizjoterapeuta nie dojechał...ale dokładnie napisze Wam Marta bo nie chce plotek rozsiewać;-);-);-):-p:-p:-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
marz Ty nam tu opowiadaj jak było na wakacjach:-):tak: i jakieś foto by się przydało:tak:
justyna to miałaś dzisiaj zalatany dzień
madzienka to co nie było animatora, przecież w składce była opłata za to:baffled:

Ostatnia edycja:
dzwoniłam do Bugi

niestety nie znaleźli butelki .... :wściekła/y:

dziewczyny może któraś ma o jedną butelkę za dużo w torbie ??

aventu taka większa??

w środku była jeszcze malinowa herbatka hehehhehe

fotki tam gdzie zwykle :-D

witam:tak:
dzięki Kochane za miłe spotkanie:-):-)

My do domu z Bugi dotarłyśmy dopiero na 16.00 bo myslalam że jak będę wracać z Ami piechotą to się zmęczy i da matce trochę odpocząć ale gdzie tam:crazy:
Jeszcze przed wyjściem z Bugi wściekała się na tej trampolinie potem piechotą dwu godzinny spacerek do domu i co? jak doatrłysmy zjadła obiad i o 16.30 wołała ze znowu chce na dwór:baffled: no i chcąc nie chcąc musiałam z nią wyjść na szczęście po 1,5 godz.deszcz zaczął kropić i nie było wyjścia jak wrócić do domku;-) i już Amanda nie mogla protestować:-D:-D
Teraz prowadzi nocnikową naradę;-) a ja bym się chętnie zdrzemnęła ale znając młodą to zacznie po mnie skakać:baffled:

reklama
Do góry