reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale fajnie... A powiedz ile dzieci w jej grupie jest? Nasze przedszkole, z reszta jak wszystkei w mieście przeludnione, 28 maluchów na 2 panie, w tym jedna jakas starzystka, ciągle ja na papierosku widze a drugiej nie znam, ale to nie ta, z tych, które były na zapoznianiu ...

ok 20dzieci jest :tak::tak::tak: jest 2 grupy 3-latków w tym roku.moja jest w grupie pszczólek teraz chodzi i cały czas mówi że jest pszczółka :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ona jeszzce nie śpi,dzis nie spała w dzień w ogóle bo w sumie w przedszkolu na lezakowaniu nikt nie spał bo dwójka dzieci się darła i nikomu spać nie dała więc Oliwka od 6 rano na nogach a teraz lezy w łozku i spiewa sobie wymyslone piosenki o przedszkolu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D normalnie boki zbijać.:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
luna665 no fajnie:-D i nawet wagowo dzieciaczki podobnie:-) heh

Moj Miki juz spi, Daniel tez.... zostala Hania ale ona ma zawsze problemy z uśnieciem:/// ehhhhhh

MH-jak do spania to tez nie polecam:/...skrzypi i materac cieniutki i niewygodny...niestety nie posiadam zdjec twgo wyrka a i nie potafie ich dodawac:/.....takie wg.mnie zwykłe płutno....

Lunka-oj współczuje przezyc...oby kazdy nastepny dzien byl lepszy...

Agnes-tylko pozazdroscic ze mala tak wspaniale zareagowala na przedszkole:)

As-biedny Kubus...no ale jak to Lunka napisala taki jego urok:)

Julek spi a Darus w wannie....zbliża sie chwila oddechu...

witam sie i ja wieczorkiem.:-)
moje dzieci spia tylko krystian jeszcze z wrazenia nie chce spac cały czas tylko o tej 0 mowi.m popija piwko i jakis tam film oglada,a ja sie nudze.;-)

luna-kurcze szkoda ze wikusia płakała.:-(ale poczatki sa zawsze trudne.
trzymam kciuki za jutrzejszy dzien oby byl bez płaczu.:tak:

agnes-widzisz?a tak sie bałas ze oli bedzie płakac.
brawo-dzielna i duza dziewczynka.

mamaola-oj ja tez uwielbiam ten czas kiedy dzieci spia-cisza,spokój czas dla siebie poprostu bajka!!!!!!!!:laugh2::laugh2:;-)

natalineczka-kochana a na kiedy ty masz termin?
z OM na 19 wrzesnia a z ostatniego usg na 27 wrzesnia:tak::tak::tak:
Natali jak się czujesz na chwilke przed godziną 0???????????????
godzina zero czyli porod rozumiem?
a nawet dobrze mala sie wypycha az mnie rozstepy bola ale to norma
3,5,9 ale na ostatnia bym się zdecydowała wydaje mi sie najwygodniejsza do spania
a narozników do spania wogóle nie polecam zobacz ile łączeń masz pod sobą jest masakra spałam na takim u rodziców szybko sie go pozbyli:tak::tak::tak:
U mnie dziś makabra.
Młody zaczął jeść obiad o 16 z minutami.
Jest 17.30 ,a on jeszcze połowy nie zjadł....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego jest mega nakręcony przez szkołę :baffled::baffled:,bo tam same zmiany i biega mi z ławy na podłogę ,potem na narożnik , fotel ,na podłogę ,ławę i tak w kółko ...
Zaraz z nim świra dostanę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,albo go rozszarpię :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
chociaż wiem,że on nad tym nie panuje i to nie jego wina :crazy::crazy::crazy::crazy:,ale ile można jeść kotleta z ziemniakami :angry::angry::angry::angry:
As kochana jak ty juz nie wytrzymujesz to nikt juz by nie wytrzymała &&&& oby sie troszke uspokoil:tak::tak::tak:
Natali, też widze piękny miałąś wypadek. To mi się przypomniało, jak znajomy jechał autem, wyjeżdzal z parkingu i mnie zauważył jak do pracy śmigam, woła, krzyczy a ja nic, słuchawki w uszach... no i wjechał pod zaparkowany autobus:-):-):-). Biedak, tylko podwieźć mnie chciał:rofl2::rofl2::rofl2:

SOFA Brava !!!!!!!!!!TRANSPORT GRATIS!!!!!!!!!!! (1201221040) - Aukcje internetowe Allegro
SOFA Barcelona !!!!!!!!!TRANSPORT GRATIS!!!!!!!!!! (1205028998) - Aukcje internetowe Allegro
KANAPA ---ORFEUSZ--- NOWA DOSTAWA W 3 DNI WARSZAWA (1211452337) - Aukcje internetowe Allegro
no i miej tu dobre chęci nie;-):-D:-D:-D:-D:-D

hejka ja mam przerwe chwilowa w pracy wiec zagladam m oglada film na polsacie
mlody przed chwila sie obudzil ze go cos boli, kurcze znów:baffled::baffled::baffled:
nie wiem czy nie ma tych bóli wzrostowych bo czesto mówi ze go raczka albo nozka boli i kaze sobie dmuchac:sorry2:

Witam wieczorem. My jakieś 40 minut temu wróciliśmy do domu dopiero :sorry2: Kuba już po butli czeka aż ojciec wyjdzie w końcu z łazienki i położy dziecko spac :tak: ten to gorzej niż baba w łazience :no: siedzi chyba z godzine :crazy: widać że szkoła się zaczęła bo żeście naskrobały jak nie wiem :-D ale wybaczcie ale nie mam siły czytać :-( zaraz idę się wykąpać i spać się kładę, bo po dzisiejszej pobudce Kuby to padnięta jestem jak nie wiem :sorry2: a jeszcze dzisiaj nie zrobiłam do końca zakupów bo zanim M przyjechał do żar to było po 18 :sorry2: więc zrobiłam zakupy na torta a jutro reszta :tak: tam mi przeleciały zdjęcia :tak: Patrysiu super wyglądałaś :tak: fajnie że wesele się udało :tak: a mała fajnie spała w foteliku :-D MH torcik przepiękny :-D a Anika pięknie wyglądała w tej sukience :tak: lecę się kąpać :tak: do jutra dobranoc ;-)

Wkleiłam kawałek na kulinarnym :tak::-D:-D:-D

A co do spania to tak, zamierzamy na tym spać, mówisz, że aż tak tragicznie, bo jak dotąd to mamy całkiem porządny podwójny materac :baffled: A że w najbliższym czasie nie zamienimy naszych 2 pokoi na więcej to postanowiliśmy się przenieśc na kanape :sorry2:
Masakra, póki sięna nim nie siadało, bo stał w sypialnie, to był oki, a jak się wysiedziało , to lipa ogromna, i te łączenie zaraz pod plecami, no masakra! Gdyby nie to, ze wszystkie meble w pokoju podpasowaliśmy wymiarami do tego narożnika to juz by go nie było!

Przepis zaraz sobei spisze, moze jutro upichce, ma przyjść znów tesciowa, to zaswiece, hehehehehe

Lunka-oj współczuje przezyc...oby kazdy nastepny dzien byl lepszy...
oby...

no i miej tu dobre chęci nie;-):-D:-D:-D:-D:-D
hehehehe, no biedaczek, sporo go naprawy wyszły, a że to saab był, to w ogóle drogo...

Młoda poszła spac w miarę pozytywnie nastawiona na jutro, zobaczymy co rano będzie śpiewać...

Patrysia-narobiłas mi ochoty na ruskie pierogi..mmmmmmm....
no widzisz szkoda ze wczesniej tego nie przeczytalam bo zaprosilabym Cie na ostatnie 7 :-D:-D:-D:-D ale zjadlam juz na koalcje :laugh2:
U mnie dziś makabra.
Młody zaczął jeść obiad o 16 z minutami.
Jest 17.30 ,a on jeszcze połowy nie zjadł....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego jest mega nakręcony przez szkołę :baffled::baffled:,bo tam same zmiany i biega mi z ławy na podłogę ,potem na narożnik , fotel ,na podłogę ,ławę i tak w kółko ...
Zaraz z nim świra dostanę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,albo go rozszarpię :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
chociaż wiem,że on nad tym nie panuje i to nie jego wina :crazy::crazy::crazy::crazy:,ale ile można jeść kotleta z ziemniakami :angry::angry::angry::angry:
wdech wydech wdech wydech :tak: kochana nie denerwuj sie bo zlosc pieknosci szkodzi, Kubulkowi przejdzie po jakoims czasie ;-):-)
Super fotki. A tak apropo to jejku jak Ci sie udalo urodzic dwoje dzieci tego samego dnia tylko w odstepie 2 lat?:szok: :-) super maluszki tego samego dnia obchodzic beda urodzinki :-)
hmmm sama nie wiem jak tego dokonalismy :-D:-D:-D
ale przy koncowce to wiedzialam ze Niki czeka na ur swojego braciszka :laugh2::laugh2:
hejka dziewczyny:-)

a więc składam relacje z pierwszego dnia przedszkola :tak::tak::tak:

jestesmy mega zadowolone :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Oliwka poszła wręcz biegła do sali z do dzieci:-D:-D:-D:-D:-D
az musiałam się prosić żeby się ze mna pożegnała :tak::tak::tak::tak:

Oliwka była usmiechnieta a mi sie łezka w oku zakręciła ze z niej juz taka duża dziewczynka.

przyszłam po nia po obiadku o 12.30 ,wchodzę a Pani mi mówi ze Oliwka juz się rozbiera w pizamkę i idzie spać więc ja zostawiłam i wróciłam o 15.00 po podwieczorku.

jak mnie zobaczyła to rzuciła mi się na szyje i wycałowała a potem uciekła do zabawek i kazała czekac bo musi skończyć układać puzzle do końca :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i musiałam czekać.

oby jutro było tak samo :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: mówi ze jutro tez chce iść :-):-):-):-):-):-):-):-)

pania maja bardzo fajna ,miłą,widac ze dzieci ją lubią,jedna dziewczynka jak przyszła do przedszkola ,teraz poszła do 4 latków to jak zobaczyła tą Panią to jej się na szyję rzuciła i wycałowała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D także to o czymś świadczy :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

dzisiejszy dzień bardzo udany :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

niepotrzebnie sie baliśmy,Oliwka dała radę moja dzielna kobitka:-):-):-):-):-)
no to zuch babina :tak::tak::tak:
patrysia teraz wszystko się zgadza, może coś ja miałam pomieszane....:-)
a własnie apropos urdzin to dostałaś mojego smsa wczoraj? bo nie odpisałaś i nie wiem czy nie miałas na koncie czy nie doszedł:confused: bo ostatnio jakos nie dochodzą smsy jak wysyłam:/
eeee no nic nie doszlo :-:)-:)-( ale dziekuje :laugh2:;-)
Hej
Zaczęłam czytac o 17, ale wpadła teściowa, teraz wyszła, wiec dokończyłam i odpisuję \\

Dziewczynyw przedszkolu masakra, płakała cały dzień,a ż się zanosiłą. Już chcieli dzwonić, kilka razy sie uspoikoiła i znów w ryk-mamo, mamusiu!!!

Pati no bomba, pięnie wszyscy wyglądaliście, no i fryz widze pierwsza klasa. A młoda jak śpi słodko, hehe.
dacie rade - przyzwyczai sie i bedzie wolala "mamo nieeeeee chce do domuuu" :-D:-D
lunka Ty mi tak nie gadaj bo ja w samouwielbienie wpadne bo czesalam sie sama :laugh2:

iwcik swietnie ze mala tak przybera na wadze jeszzce troche i dogoni moja :szok:

u mnie wszyscy juz kimają :-D
m ma na nocke ale dopiero na 2 w nocy
da sie przezyc :tak:
kolacja zjedzona, wlasnie wyszlam z kaieli i pierwsze co to bb :rofl2:
chwile jeszzce posiedze i pojde spac :tak:
bo wczoraj troche zabalowalam :baffled:

reklama
Witam wieczorkiem
ja tylko na chwilke bo jestem cholernie padnieta:no:Rano bylam na rozpoczeciu roku,pozniej szybka kawka z siora,zakupki,jak wrocilam to trzeba bylo robic obiad ktory i tak jedlismy przed 17,pozniej sprzatanie,zmywanie i tak mi minal caly dzien:szok:
Teraz dzieciaki spia to mam chwilke ale zaraz chyba tez sie poloze bo jutro tzreba wstac
Dominik zadowolony:tak::tak::tak:ma bardzo fajna Pania ,do klasy doszlo kilkoro nowych dzieci:tak::tak:Po zakupkach podpisywalismy ksiazki i szykowalismy na jutro walizke i bardzo sie Jemu podobalo:tak::tak::tak:
Do szkoly co dzien bedzie chodzil na rano ale chyba zapisze Go do swietlicy zeby w razie co moc Go odbierac do 17:tak::tak::tak:

Sprobuje troszke poczytac

Do góry